Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar Sabah sabah başıma gelene bakın yatak odamız soğuk oluyor bebekler üşümesin diye salonda yatıyoruz sabah gözümü patlama sesine açtım böyle bir korku yok kalbim duracak sandım vitrini cami patlamış niye oldu neden oldu hiç bilmiyorum ama allatan bebeklerin üstüne filan gelmedi cam kırıkları. Şimdi her yer cam nasi temizleyecem hiç bilmiyorum 😱😱😱😱

anaaa ay nasıl olmuş çok geçmiş olsun yaa
Allah korumuş.

Günaydın herkese 🥰💐💐 bu saatler en sevdiğim saatler kendimle baş başa kalıyorum herkez uyurken eşimin sağlık sorunları var hastanelere git gel gelen giden derken ugrayamaz oldum dün de kaçırdım biraz inşallah yarın tartı yüzümü güldürür
🤔🤔
Sabah 11
Pırasalı patatesli omlet
1 dilim ekmek ile
Öğle arası
1 mandalina
Çeyrek elma
3 kaşık kadar tahin pekmez kaşikladim
şekerim düşmüştü sanki
Akşam 19
3 adet kuru dolma
4 adet sarma
Bol salata yoğurt
Su 2 litre
7 bin adım yürüyüş LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Geçmiş olsun canım. Afiyet olsun. Bugün ödemi atacaklar birşeyler dene istersen

Kızlar Sabah sabah başıma gelene bakın yatak odamız soğuk oluyor bebekler üşümesin diye salonda yatıyoruz sabah gözümü patlama sesine açtım böyle bir korku yok kalbim duracak sandım vitrini cami patlamış niye oldu neden oldu hiç bilmiyorum ama allatan bebeklerin üstüne filan gelmedi cam kırıkları. Şimdi her yer cam nasi temizleyecem hiç bilmiyorum 😱😱😱😱
Geçmiş olsun canım. Değişik bir durum olmuş.

Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş. Gerçekten enteresan bir patlama, ne olmuş olabilir ki.

Merhabalar gelemedim buralara bugün benim büyük oğlan hastaydı okula gitmedi bide bebeler olunca işte
Neyse menumu yazayım
Sabah
Menemen
Peynir 5 zeytin
Bir dilim mercimekli ekmek
Bir dilim tahinli corek 🤯
Tabi bunu yedim diye kendime ceza verdim 39 dk leslie yaptım

Daha öğlen bise yemedim
Akşam
4 kaşık patlıcan yemeği ve cacık

Su 2.5 lt
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55
canım çok geçmiş olsun inşallah bugün daha iyidir :KK200:

Kızlar geceden beri keyifsizim yat kalk çokta uyumadım gece aynı kattaki komşumun eşi vefat etti abi çoktandır hastaydı ona üzüldüm kaldı gencecik kadın
ardından kardeşimin kızı mayanın bebekleri olmuştu ya oraya gidince sizede göstermiştim 2 oğlan 1kız kız olan miya çok hasta şimdi yoğun bakımda kendini hazırla miya kötü demiş yerimden kalkamıyorum çok üzgünüm zar zor yemek hazırladım ve bilnçsizce yedim
mekanı cennet olsun canım kalanlar çokça sabırlar versin Allah :KK43:

Miyacığıma da geçmiş olsun, inşallah toparlanır :KK200:

Anladım canım bu durumda aşırı dikkatli olmak gerekiyor tabi, kolaylıklar diliyorum.
sağol canımm :KK68:

Vayy ben seni yemeğe götürecektim, yok sen istemedin, aman bir daha yapmam falan derler hiç gerek yok bunlara :))
oooooo bunlar ne ki bi de benim eşim her yerde herkese anlatır, alakalı alakasız her konuda ucundan iliştirir ve hatta haksız olduğu bir konuda bile kendini haklı çıkarır

örneğin; yıldönümümüzü unuttu ve ben de sitem ettim hemen der ki iyide birşey yapmak isteseydim de sen zaten uymazdın ki :olamaz:

Midem çok şükür o gün akşama doğru toparlandı canım. Genelde ağrımazdı ama bir şey dokundu bence.
aman gelmiş geçmiş olsun tatlımm

Eşim ufaklığı alıp okula geldi fotoğraf kağıdı lazımdı. Oglusa yedirdim. Onu yazmayı unutmuşum bak bir tane attım ağzıma 😁😁
Bak yiyorum diye. Hayır o değil de erkek arkadaşların bile dalga konusu olacağım. Pazar günü yemeğimiz var. Katılım bayağı az. Ama geliriz dedim. Gidip de yemek yememek de olmaz . Napcaz bilmiyorum 🫣🫣
canım kaptanımm, gidersin güzelce yersin ve öncesinde ya da sonrasında da ona göre dengelersin :KK60:

D vitamini demir B12 vitamini yerlerde dedi doktor. Sen kapıdan girdin ben vitamin takviyesine ihtiyacın olduğunu anladım dedi kadın, insülin direnci baya düzelmiş dedi, açlık şekerim biraz yüksek çıktı tiroit de biraz yüksek. Diyete devam dedi. Çok güzel zayıflamışsın dedi. Ne yapıyorsan aynen devam et dedi 💕3 ay sonra kontrol ☺️
canım çok geçmiş olsun, bizim kızlarda da d vitamini eksikliği çıktı damla yazdılar, onu muhakkak yağlı bir besinle beraber verin dedi eczacı, örneğin bi lokma ekmeğe damlatın peşinden hemen bi tane zeytin yesinler, d vitamini yağda çözünürmüş

bir de tiroid için de dereotu ve glutensiz beslenme çok iyi geliyor

aaaaa Allah korumuş canım çok geçmiş olsun

kızlar ben bu hafta yazamadım ama
21 kasım perşembe menü
08:30 kaşarlı sucuklu kepekli tost ekmeğine tost ama ekmekler küçük ama tok ekmeklerdi
14:00 3YK patlıcan yemeği 2YK pilav ve yarım kase kadar cacık
18:00 bir dilim kepekli tost ekmeğini ikiye bölüp arasına peynir koyup yedim çok acıkmıştım
21:00 1 avuç fındık ve 1 avuç leblebi

Bu hafta geneli böyleydi, tatlı makarna vs kaçamağım hiç olmadı, reglden de tatilden de dolayı kendimi biraz şiş hissediyorum arkadaşlar
Kaptanım bu c.tesi ölçülüp tekrardan başlayacağım Allah'ın izniyle
Boncuk2307 Boncuk2307 LenaG LenaG

Benim sorunum hayatımdaki insan.
Anlatsam cildirirsin yaşadıklarıma çok zorlanıyorum bir çıkış kapisi arıyorum bulamıyorum.Amin inşallah hepimiz için bir dertlesmeye çok ihtiyacim var.
Cevaplarini da okudum celladina aşık olmak vs. Alabiliyorsan psk destek al.vBu insanlar cok yakininda ve sevdigin insanlar olunca zihnin ile de oynuyorlar. Saglikli düşünme becerini bitiriyorlar , sorgulatiyorlar. Bunun icin o insandan bağımsız, saglikli düşünebilen egitimli bilgili insanlarin destegine ihtiyacin var.
Benim kiz kardeşim kpss atamasi olmadan evlendi. Esi ile yaşittılar o bir şekilde atanmisti ama 3000 nüfuslu kendi yaşadığı köy gibi yere. Baska bir ilceden ev tutsun gitsin gelsin diyemedik, kıyamadık . Kardesim de zaten çalışmıyor, kpssya çalışıyordu. Gittigi gunden itibaren kucuk yer baskisi, kaynana, kaynananin misafirleri, elalem ne der baskisi oldu. Inan kaynana vs baskisi degil eşinin bu insanlari tanitma şekli daha problemliymis.

Oradan ayrildiktan sonra dedi ki " ben zannediyordum ki bu ilcede kadınlar markete gitmez , pazara gitmesi ayiplarlar " vs.
Surekli kıskançlık niye selam verdin , bu adam ( kendi arkadaşı, yuzune de guluyor ) niye selam verdi.
Kpss calisma surecinde kardesimi baba evine birakmakla tehdit etti , neymis kavga ediyorlarmış 😅 afedersiniz de bu adam universite okumus, bu kadar cahillik...neyse kardesim zaten 8 yildir 1 pusndan daha dusuk farkla atamayi kaçırıyordu. En son atandı. Atanamasa da markette vs nasil calisarak kızıma bakarim diye yolunu ariyordu.
Baska şehre atandiktan sonra bosanmak istedi. Adamin arka arkaya 2 ciddi kayip yasamasi sevebiyle psk bozuktur diye psikolga gitmelerini istedik. Adam ise psk bozuk diye kardeşimi götürdü 😅 ki kardesimin psk bozulmuştu da. Sira eş terapisine gelince psikologu suçladi. Psikolog yazin tatil dolayidiyla 20 gun randevu veremedi. : Benim yuvam yıkılıyor pskikolog randevu vermiyor " diye küplere bindi😅. Psikolog tedaviye adamı da dahil eymeye calistiginda psikologun yontemlerini sorguladi vs.
Neyse sonuc olarak bosandilar. Kardesim kızını alip ev, araba,mehir nafaka hic birsey istemedi( bizce yanlis yapti, ama kardesimin sabri kalmamisti ) Mehrini , bizim taktigimiz altinlari dahi kendi hakki gibi gosteriyor, inan ikna olursun😁 acirsin üstüne para veresin gelir. 8 yillik eşyaları aldi bir tek. Onlari da gece gündüz haram etti.
Adam Kizina aylik 1750 tl nafaka veriyor. 15 gunde bir kizini gorme hakki var. Bayramlarda veya tatillerde özel bir hakki yok. Yeri geliyor bu verdiği 1750tl icin yeri geliyor tatillerde sanki kızı kendisinde kalacakmış ama kardesim mahkeme kararina uyuyormuş gibi kavga cikariyor.
Kardesim de suclana suclana suçu kabul eder olmuş.
Neyse kardesim tekrar evlendi. Adamin gittigi görücüler cok altin isyeyince 😅eski enayi karisiyla yani kardesimle barisma planı yapmışmis , o suya düştü . Tehditler etti, uzaklastirma aldi. Neyse sonucta kurtulabildi kardesim.
seni ezen insana verdigin 1 gunluk emege, +1 cocuga , almasına katki sağladığın evin arabanin her kurusuna yazik. Boşan demiyorum.cunku her vaka ayri. Ama kimse de seni ezmesin. Bazi erkeklere höt diyen olunca az biraz toparlıyor.
Allah zihin açıklığı, saglikli dusunme becerisi versin sana. Eşine de merhamet, vefa, feraset dilerim.

Benim sorunum hayatımdaki insan.
Anlatsam cildirirsin yaşadıklarıma çok zorlanıyorum bir çıkış kapisi arıyorum bulamıyorum.Amin inşallah hepimiz için bir dertlesmeye çok ihtiyacim var.

Canım mübarek cuma gününün hürmetine Rabbım gönlünde evinde huzur versin. Önce kendini düşün lütfen . Sağlık elden gidince insanlar sadece vahhhh vahhhh diyor.

X