Benim sorunum hayatımdaki insan.
Anlatsam cildirirsin yaşadıklarıma çok zorlanıyorum bir çıkış kapisi arıyorum bulamıyorum.Amin inşallah hepimiz için bir dertlesmeye çok ihtiyacim var.
Cevaplarini da okudum celladina aşık olmak vs. Alabiliyorsan psk destek al.vBu insanlar cok yakininda ve sevdigin insanlar olunca zihnin ile de oynuyorlar. Saglikli düşünme becerini bitiriyorlar , sorgulatiyorlar. Bunun icin o insandan bağımsız, saglikli düşünebilen egitimli bilgili insanlarin destegine ihtiyacin var.
Benim kiz kardeşim kpss atamasi olmadan evlendi. Esi ile yaşittılar o bir şekilde atanmisti ama 3000 nüfuslu kendi yaşadığı köy gibi yere. Baska bir ilceden ev tutsun gitsin gelsin diyemedik, kıyamadık . Kardesim de zaten çalışmıyor, kpssya çalışıyordu. Gittigi gunden itibaren kucuk yer baskisi, kaynana, kaynananin misafirleri, elalem ne der baskisi oldu. Inan kaynana vs baskisi degil eşinin bu insanlari tanitma şekli daha problemliymis.
Oradan ayrildiktan sonra dedi ki " ben zannediyordum ki bu ilcede kadınlar markete gitmez , pazara gitmesi ayiplarlar " vs.
Surekli kıskançlık niye selam verdin , bu adam ( kendi arkadaşı, yuzune de guluyor ) niye selam verdi.
Kpss calisma surecinde kardesimi baba evine birakmakla tehdit etti , neymis kavga ediyorlarmış
afedersiniz de bu adam universite okumus, bu kadar cahillik...neyse kardesim zaten 8 yildir 1 pusndan daha dusuk farkla atamayi kaçırıyordu. En son atandı. Atanamasa da markette vs nasil calisarak kızıma bakarim diye yolunu ariyordu.
Baska şehre atandiktan sonra bosanmak istedi. Adamin arka arkaya 2 ciddi kayip yasamasi sevebiyle psk bozuktur diye psikolga gitmelerini istedik. Adam ise psk bozuk diye kardeşimi götürdü
ki kardesimin psk bozulmuştu da. Sira eş terapisine gelince psikologu suçladi. Psikolog yazin tatil dolayidiyla 20 gun randevu veremedi. : Benim yuvam yıkılıyor pskikolog randevu vermiyor " diye küplere bindi
. Psikolog tedaviye adamı da dahil eymeye calistiginda psikologun yontemlerini sorguladi vs.
Neyse sonuc olarak bosandilar. Kardesim kızını alip ev, araba,mehir nafaka hic birsey istemedi( bizce yanlis yapti, ama kardesimin sabri kalmamisti ) Mehrini , bizim taktigimiz altinlari dahi kendi hakki gibi gosteriyor, inan ikna olursun
acirsin üstüne para veresin gelir. 8 yillik eşyaları aldi bir tek. Onlari da gece gündüz haram etti.
Adam Kizina aylik 1750 tl nafaka veriyor. 15 gunde bir kizini gorme hakki var. Bayramlarda veya tatillerde özel bir hakki yok. Yeri geliyor bu verdiği 1750tl icin yeri geliyor tatillerde sanki kızı kendisinde kalacakmış ama kardesim mahkeme kararina uyuyormuş gibi kavga cikariyor.
Kardesim de suclana suclana suçu kabul eder olmuş.
Neyse kardesim tekrar evlendi. Adamin gittigi görücüler cok altin isyeyince
eski enayi karisiyla yani kardesimle barisma planı yapmışmis , o suya düştü . Tehditler etti, uzaklastirma aldi. Neyse sonucta kurtulabildi kardesim.
seni ezen insana verdigin 1 gunluk emege, +1 cocuga , almasına katki sağladığın evin arabanin her kurusuna yazik. Boşan demiyorum.cunku her vaka ayri. Ama kimse de seni ezmesin. Bazi erkeklere höt diyen olunca az biraz toparlıyor.
Allah zihin açıklığı, saglikli dusunme becerisi versin sana. Eşine de merhamet, vefa, feraset dilerim.