Niye hiç sevgilim olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
🤣 Tamam ben yarından itibaren işveli cilveli olayım hatta konuşma mı da işveli cilveli yapayım ya bi gidin kardeşim surdan cilve dersi vermeye mi geldiniz cilve işve eşe yapılır. Evlenince ancak eşime yaparım bu kadar net
O zaman neden burada soruyorsunuz? Arkadaşlar fikrini söylemişler.

O zaman neden burada soruyorsunuz? Arkadaşlar fikrini söylemişler.
Onlarınki fikir değil saçma sapan mantıksız yorumlar . İnsan tanımadığı sevmediği ilgi duymadığı hoşlanmadığı erkeğe niye cilve yapsın öyle kızlara da kuyruk sallıyor derler. Ortası yok bunların insan cilveyi ya sevgilisine yapar yada eşine yapar

daha neler neler var konu sahibinde
kendinde olmayan her seyi erkekten istiyor. en basinda para ve kibarlik geliyor😂😂
Ya siz zengin koca bulamadığıniz için mi kıskançlıktan kuduruyorsunuz. Kendiniz bir halt yapamamişsiniz. Ben maddi durumu iyi olsun diyince öyle bir erkek seninle niye evlensin diyorsunuz. E kendiniz bulamamamissiniz fakirlik içinde sürünüyorsunuz birde üstüne 3-4 tane çocuk yapıyorsunuz. Kabahat sizde. Gayet de isterim zengin koca. Baba evinde yokluk cektim evlenince yokluk çekmek istemiyorum.

Cok nadir olan bir sey oldu. Erinmeyip tum yorumlari okudum. Konu sahibinin bazi seyleri anlamis olabilecegi umuduyla okudum. Hayatimdan bosu bosuna tam 40 dakika gitti. Kahvaltiya gidiyorum.
Ohhh iyi olmuş burdaki gereksiz kötü niyetli insanlar burda bana cevap yazmakla vakitlerinden harcıyorlar 🤣 ya bunlar ne kadar saf sırf bana cevap verecekler diye kendi zamanlarından gidiyor 🤣 en eğlendiğim kısım bu. 🤣 Ohh iyi vakitlerini harcıyorlar iyi oluyor kıskançlıktan kuduruyorlar zengin koca bulamamışlar 🤣

Ohhh iyi olmuş burdaki gereksiz kötü niyetli insanlar burda bana cevap yazmakla vakitlerinden harcıyorlar 🤣 ya bunlar ne kadar saf sırf bana cevap verecekler diye kendi zamanlarından gidiyor 🤣 en eğlendiğim kısım bu. 🤣 Ohh iyi vakitlerini harcıyorlar iyi oluyor kıskançlıktan kuduruyorlar zengin koca bulamamışlar 🤣
Zengin koca aramiyoruz ki, biz zaten zenginiz 😂😂😂

Ya siz zengin koca bulamadığıniz için mi kıskançlıktan kuduruyorsunuz. Kendiniz bir halt yapamamişsiniz. Ben maddi durumu iyi olsun diyince öyle bir erkek seninle niye evlensin diyorsunuz. E kendiniz bulamamamissiniz fakirlik içinde sürünüyorsunuz birde üstüne 3-4 tane çocuk yapıyorsunuz. Kabahat sizde. Gayet de isterim zengin koca. Baba evinde yokluk cektim evlenince yokluk çekmek istemiyorum.
Benim babam da zengin kocam da kıskanmadan yorum yapabilir miyim? 😂😂

Aşkito sen normal kocayı bul zengini kusur kalsın. O kıza ne kocalar geldi neleri tepti bilsen ağlarsın şurda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X