Niye hiç sevgilim olmadı

Senin bu kafa yapın ne zaman değişecek acaba? Daha geçen sana dünyayı gezdirecek çalıştırmayacak bir adam istiyordun hayatında ondan önce evlilik kurtuluş mu diyordun. Senin sorunun bunların hiçbiri değil tamamen maddiyat ve kendin olamamak . Ekonomik özgürlüğün yok dolayısı ile hayat özgürlüğün yok aile evinde bir yer görmeden sosyalleşmeden bekliyorsun ki zengin birisi gelsin seni bulunduğun yerden çekip çıkarıp bambaşka bir hayatın içine bıraksın. Üstelik sevgililik namussuzluk da değil ki mantığın fikirlerin herseyin yanlış. Sen bu kafayla sana gelen görücü usulü taliplerden en zengin olanı kabul et ve hayatına o sekilde devam et çünkü bu çıkmazda kalman cidden sana zarar
Yooo mesela benim şu an sevgilim olsun isterim sadece evliyken yaşamam gereken şeyleri sevgili iken yaşamak istemem. İyide şu an evlenmeyi bende istemiyorum. Hazır değilim evlilik kurumuna. Sevgilim olsa iyi olurdu diyorum. Bir erkeği sevmek erkek tarafından sevilmek bu duyguları yaşamak istiyorum şu an da

sorun şu ki bu şekilde konuşmak sizi edepli yapmaz. İlişki yaşarsınız yaşamazsınız sizin tercihiniz ancak bakış açınız çok dar hayatı görmemiş gibi davranıp konuşuyorsunuz insanları yargılayıp eleştiriyorsunuz. Edep cinsellikle de olmaz. Bunların hiçbirini bilmiyorsunuz. Bence nasıl davranacağınızı da bilmiyorsunuz çoğu zaman konuşmalarınız o şekilde çünkü
Hayat nasılmış bir anlatsana. Şimdi diyeceksin ki her şey sevgiliyken yaşanabilir aynı evde yaşamak lazım. Eğer anlaşırsa kız erkek evlenebilir . Hayat bu mu cidden. Tm kardeş benim hassasiyetlerim var . Eğer bu hassasiyetlere dar görüşlü diyecekseniz diyim. Umrumda değil

Ama seni doğuran anaya , barındıran aileye, kan kardeşlerine nefret kusacak kadar aptalsın.
Bak ! Travmalar unutulmaz hayal kırıklıkları unutulmaz insanın kendisine yapılan kötülükler unutulmaz! Ben çok travmalar yaşadım. Depresyon bunalımlar vss..ben bunları unutmak için çok çabaladım ama onlar benim üstüme gelmeye devam ettiler en zor en kötü günlerimde kimse yanımda olmadı. Yalnızlık kötü heleki ailen varsa ve yalnız hissediyorsan bu daha kötü

🤣 Tamam ben yarından itibaren işveli cilveli olayım hatta konuşma mı da işveli cilveli yapayım ya bi gidin kardeşim surdan cilve dersi vermeye mi geldiniz cilve işve eşe yapılır. Evlenince ancak eşime yaparım bu kadar net
ya sevgilim yok niye diyorsun, insanlar sıcak ol diyor kabul etmiyorsun. e ondan olmamış işte sevgilin. işve cilveden ne anlıyorsun bilmiyorum ama bi gülümseme, bi eline dokunma, bi koluna değme falan yani. git adama bilmem ne yap demiyoruz. ondan olmamış sevgilin. devir bu devir. yeşilçam devri aşklar yok. adama mendil at arkandan gelsin bide. yakınlık göstermezsen adriana lima olsan bi noktada olmaz.

Eski konularınızı bilmiyorum, neden bu kadar nefret kusup dalga geçmişler anlamadım açıkçası.

Ama nasip kısmet bu işler, herkesin bir zamanı vardır derler. Bir şeyi çok isteyince değil, akışına bırakınca oluyor :)

ya sevgilim yok niye diyorsun, insanlar sıcak ol diyor kabul etmiyorsun. e ondan olmamış işte sevgilin. işve cilveden ne anlıyorsun bilmiyorum ama bi gülümseme, bi eline dokunma, bi koluna değme falan yani. git adama bilmem ne yap demiyoruz. ondan olmamış sevgilin. devir bu devir. yeşilçam devri aşklar yok. adama mendil at arkandan gelsin bide. yakınlık göstermezsen adriana lima olsan bi noktada olmaz.

Yahu ben bugüne kadar hiç bir erkeği beğenmedim ki aşık olmadım gidip işve cilve yapayım eline dokunayim sohbet edeyim ! Bir erkeği begensem aşık olsam yaparim yani bunları. Ama ben hiç aşık olmadim kimseye sorun burda. Mesela benim iş yerinde bir hoca var 40 yaşına merdiven dayanmıştır. Bu hoca ilk zamanlar bana sürekli bakıyor sanki konuşmaya çalışıyordu ama hiç gelip de benle tanışmadi. Ben ise hiç yeşil ışık yakmadim şimdi yüzüme bile bakmıyor. Mesela ben bu adamı beğenip hoslansaydim aşık olsaydim bu adamın benim yanıma gelmesine bile gerek yoktu. Aslında ben belkide ilgiyi seviyorum erkeklerin benden hoşlanmasini beğenmesini sevmiyorum.su an Umrumda değil o hocanın bana bakıp bakmadığı çünkü ben ondan hoşlanmıyorum ki ona aşık değilim ki evleneceğim erkek o değil ki eğer o olsaydı yeşil ışık yakardim
ya sevgilim yok niye diyorsun, insanlar sıcak ol diyor kabul etmiyorsun. e ondan olmamış işte sevgilin. işve cilveden ne anlıyorsun bilmiyorum ama bi gülümseme, bi eline dokunma, bi koluna değme falan yani. git adama bilmem ne yap demiyoruz. ondan olmamış sevgilin. devir bu devir. yeşilçam devri aşklar yok. adama mendil at arkandan gelsin bide. yakınlık göstermezsen adriana lima olsan bi noktada olmaz
kmadım

Eski konularınızı bilmiyorum, neden bu kadar nefret kusup dalga geçmişler anlamadım açıkçası.

Ama nasip kısmet bu işler, herkesin bir zamanı vardır derler. Bir şeyi çok isteyince değil, akışına bırakınca oluyor :)
Sanırım tüm kötü insanlar burda toplanmış ne kadar negatif kötü yorum yapacak insanlar fırsatını bulunca buraya yigiliyorlar

Senin bu kafa yapın ne zaman değişecek acaba? Daha geçen sana dünyayı gezdirecek çalıştırmayacak bir adam istiyordun hayatında ondan önce evlilik kurtuluş mu diyordun. Senin sorunun bunların hiçbiri değil tamamen maddiyat ve kendin olamamak . Ekonomik özgürlüğün yok dolayısı ile hayat özgürlüğün yok aile evinde bir yer görmeden sosyalleşmeden bekliyorsun ki zengin birisi gelsin seni bulunduğun yerden çekip çıkarıp bambaşka bir hayatın içine bıraksın. Üstelik sevgililik namussuzluk da değil ki mantığın fikirlerin herseyin yanlış. Sen bu kafayla sana gelen görücü usulü taliplerden en zengin olanı kabul et ve hayatına o sekilde devam et çünkü bu çıkmazda kalman cidden sana zarar
Bilmem kafa yapım ne zaman değişecek belki hayatım değişince belki mutlu olunca kim bilir

Beğendigim bir erkek olsa gülümserim şen şakrak olurum tatlı dilli olurum ona karşı onu sevdiğimi belli ederim elini tutarım belki . Ama yok işte sorun burda

Hayat nasılmış bir anlatsana. Şimdi diyeceksin ki her şey sevgiliyken yaşanabilir aynı evde yaşamak lazım. Eğer anlaşırsa kız erkek evlenebilir . Hayat bu mu cidden. Tm kardeş benim hassasiyetlerim var . Eğer bu hassasiyetlere dar görüşlü diyecekseniz diyim. Umrumda değil
Ay ne alaka kendi kendinize yorumlayıp uyduruyorsunuz aynı evde yaşayın diye kafanıza silah dayanacak değil ya öf

Bak sen dedin ya hemen gidiyorum 🤣
Yazdığı şey aşırı olabilir ama gerçekten tedavi olmanız lâzım.siz durumunuzu tam olarak farketmiyor olabilirsiniz ama biz farkediyoruz.eskiden ben de çok nefret dolu ve sorunlu bir insandım.tedavi olunca herkes gibi düşünebilmeye başladım.ayıp değil suç değil.ufacık ilaçlarla hayatınızı yaşamak varken bu hâlinizi kendiniz de boşu boşuna çekmeyin.

Bak ! Travmalar unutulmaz hayal kırıklıkları unutulmaz insanın kendisine yapılan kötülükler unutulmaz! Ben çok travmalar yaşadım. Depresyon bunalımlar vss..ben bunları unutmak için çok çabaladım ama onlar benim üstüme gelmeye devam ettiler en zor en kötü günlerimde kimse yanımda olmadı. Yalnızlık kötü heleki ailen varsa ve yalnız hissediyorsan bu daha kötü
Unutulmaz da senin hayatına zarar veriyor.kendin için yapacaksın.sen yine o kişilere bildiğin gibi davran.o nefreti hayatına yapymaman gerekiyor.

X