Cinsellik vaat ediyor ne vaat edecek.dünyadaki tek kadın kendisi ya.o da evlenince gerçi.O da sana sen bana ne vaat ediyorsun der
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinsellik vaat ediyor ne vaat edecek.dünyadaki tek kadın kendisi ya.o da evlenince gerçi.O da sana sen bana ne vaat ediyorsun der
Segz.O da sana sen bana ne vaat ediyorsun der
Bu kadınların bir tek kendinde var olduğunu sanmalarıO da sana sen bana ne vaat ediyorsun der
Ne de güzel sevişir bi de değil mi
İstediğine ne biçim cilvelidir bilmezsin sen susNe de güzel sevişir bi de değil mi
Acile sarı seron takılmaya gelen teyzeler gibi.Ne de güzel sevişir bi de değil mi
Kan verme pozisyonuAcile sarı seron takılmaya gelen teyzeler gibi.
Yazdığı şey aşırı olabilir ama gerçekten tedavi olmanız lâzım.siz durumunuzu tam olarak farketmiyor olabilirsiniz ama biz farkediyoruz.eskiden ben de çok nefret dolu ve sorunlu bir insandım.tedavi olunca herkes gibi düşünebilmeye başladım.ayıp değil suç değil.ufacık ilaçlarla hayatınızı yaşamak varken bu hâlinizi kendiniz de boşu boşuna çekmeyin.
Buna nasıl bı cvp vermesini istersin peki? Neler vaat ederse kabul görürBir erkek benimle evlenmek isterse bana vaat edeceğin hayat nedir diye sorarım.
Burda tedavi olması gereken birileri varsa o da sen ve senin gibiler. İnsanlarla dalga geçip burda nefret kusacak kadar ruh hastası varliklarsinizYazdığı şey aşırı olabilir ama gerçekten tedavi olmanız lâzım.siz durumunuzu tam olarak farketmiyor olabilirsiniz ama biz farkediyoruz.eskiden ben de çok nefret dolu ve sorunlu bir insandım.tedavi olunca herkes gibi düşünebilmeye başladım.ayıp değil suç değil.ufacık ilaçlarla hayatınızı yaşamak varken bu hâlinizi kendiniz de boşu boşuna çekmeyin.
Beni psikolojik olarak yıpratmayacak ev işlerinde yardım edecek ilgi gösterecek hayatından her şeyden önce ben geleceğim. Her zaman maddi ve manevi destek olacak. Çocuk bakımını sadece bana bırakmayacak. Benim bir dediğimi iki etmeyecek. Beni kırmayacak. Çalışan bir kadın olsam da olmasamda bana her koşulda değer verecek. Tüm isteklerimi elinden geldiğince yerine getirecek. Zor şeyler değil yaniBuna nasıl bı cvp vermesini istersin peki? Neler vaat ederse kabul görür
Peki sen karşılığında ne lütfediyorsun diyoruz cilve mi sadeceBeni psikolojik olarak yıpratmayacak ev işlerinde yardım edecek ilgi gösterecek hayatından her şeyden önce ben geleceğim. Her zaman maddi ve manevi destek olacak. Çocuk bakımını sadece bana bırakmayacak. Benim bir dediğimi iki etmeyecek. Beni kırmayacak. Çalışan bir kadın olsam da olmasamda bana her koşulda değer verecek. Tüm isteklerimi elinden geldiğince yerine getirecek. Zor şeyler değil yani
aklıma zorunlu geldi, kulakları çınlasınAblacım aynısını burda bi kız diyodu, bulabildiği işsiz güçsüz memur kız avcısı bi tipti, hatta kız apart veya otele gelmediğinden zahmet edip kızın yaşadığı yere bile gelmiyordu. Evet seçilen değil seçen olacaksın. O kısmı erkeğe bırakmak felaket oluyor.
Tam olarak aynılarını yapabilecek misiniz ? Hayat arkadaşı mı arıyorsunuz, köle mi ?Beni psikolojik olarak yıpratmayacak ev işlerinde yardım edecek ilgi gösterecek hayatından her şeyden önce ben geleceğim. Her zaman maddi ve manevi destek olacak. Çocuk bakımını sadece bana bırakmayacak. Benim bir dediğimi iki etmeyecek. Beni kırmayacak. Çalışan bir kadın olsam da olmasamda bana her koşulda değer verecek. Tüm isteklerimi elinden geldiğince yerine getirecek. Zor şeyler değil yani
Tam bir muhafazakâr insan çözümü.ebubekir sofuoğlu diye biri var belki duymuşsundur.neymişmiş kimse hayatında ailesindekilerden başka kadın erkek tanımazsa elindekilerin eksikliklerini farketmezmiş, bütün kadın erkekleri öyle sanırmış, daha iyisini düşünemezmiş. Mantığa bak.cehalet mutluluktur diyor yani adam.
O mutlu etmeyi bilen işveli cilveli kızlar evlenmeden ilişki yaşadıkları için olabilir mi ? Hele bi ilişki yasamasalardi emin ol erkekler işveli cilveli kızların peşinden bu kadar kosmazdi ne demişler kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
Elif kendine pembe bir dünya kurmuş, o dünyanın içinde beyaz atlı prensinin kötü kızlardan kurtulup ona gelmesini bekliyorElifcigim nasil kostuklarini bilsen oturur gunlugune yazar ve aglardin
Herkesin travmaları var. Bunun arkasına sığınma. Evet aile ile imtihan zordur. Ama elin oğlu bal kaymak dağıtmıyor. Hele bu devirde gel sana bakayım, zengin yaşatayım diyen erkek bulmak için radar takman lazım. Erkekler de artık bana ne vadediyorsun diye bakıyor. Kafan yanlış,yol yanlış. Yanlis üstüne yanlış.Bak ! Travmalar unutulmaz hayal kırıklıkları unutulmaz insanın kendisine yapılan kötülükler unutulmaz! Ben çok travmalar yaşadım. Depresyon bunalımlar vss..ben bunları unutmak için çok çabaladım ama onlar benim üstüme gelmeye devam ettiler en zor en kötü günlerimde kimse yanımda olmadı. Yalnızlık kötü heleki ailen varsa ve yalnız hissediyorsan bu daha kötü
Sen erkeğe ne vaad ediyorsun. Erkek sana niye vaad versin. O da bir anadan doğma.Bir erkek benimle evlenmek isterse bana vaat edeceğin hayat nedir diye sorarım.
Ben eğer eşimden bunların istiyorsam zaten kendim yapabileceğim içindir. Pardonda bunun neresi kölelik ? Kadın kocasına bu saydıklarımı yapıyorsa hatta bir ömür kahrını çekiyorsa her huyuna katlanıyorsa erkek de bi zahmet yapsın. Artık eski devir değil. Evlilikte bu saydıklarım karşılıklıdir değer saygı sevgi ilgi yoksa evlilik neden yapılır ki ? Yada evlilikler niye devam etsin bu saydıklarım yapmicaksaTam olarak aynılarını yapabilecek misiniz ? Hayat arkadaşı mı arıyorsunuz, köle mi ?
Şöyle bir özgüvene sahip olmak ne bileyim pırıl pırıl kafalar ya