- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.879
Ay bennnn. Kaynanam uzakta gitmek için bekliyorum valla. :))yav bitane bile eşinin ailesini,kayınvalidesini seven gelin yok mu ya...
buraya konu açtınız doğal olarak herkes gibi benimde yorum yapma hakkım var
düşüncelerimi belirttim sadece ne var bunda?
Evliliğiniz gitgelliydi, bu insanları uzaklaştırmış olabilir. Sorunlu ilişkilerde insanlar yaklaşmak istemeyebilirler. Herhangi bir laf söylenir, sonra üstüne kalır. Bunun yerine mesafe koyarlar. Ki kendi kardeşleri, onun yanında olurlar. Bu süre içinde aramamaları bana da hoş gelmedi. Ben arar konuşurdum gelinimle, en azından ipler kopmadan önce ya da tekrar birleştikten sonra. Ama alıngan bir yapınız varsa sizin tavrınız da uzaklaştırmış olabilir onları.
Bence yalnızca eşiniz için değil, karşınızdakiler için de iyi olun. Hediyesini de alın, kıyafetini de. Kendi yeğeninin töreni sonuçta. Siz iyilik yapın ve topu karşı tarafa bırakın. Araya mesafe koymak istemediğinizi belli edin. Sonra onlar aynı şekilde davranıyorsa siz de çok içli dışlı olmazsınız. Hatta bazen birebir konuşmak dahi iyi gelir yani.
evet böyle yapmaya karar verdim bende çok teşekkürlerSessiz kal canım kocanla iyi olmak istiyosan ailesinden o kadar uzaklaşmıycaksın tatlı dille derdini anlat inada binme gidelim diyosa git sana bişey sorarlarsa cvp ver yoksada muhatap olmana gerek yok. bişeyler servis edicek olurlarsa kalk yardım et eşinde görsün bunu tani eşinin hoşuna gidecek şeyleri yap ama onlarla yalnız kalıcak duruma gelme. Eşine söyle herşeyi sana bırakıyorum ben bişey demiycem de 1 saat oldumu kalkmak istediğini söyle kalkmak isteyenin benim olduğumu zannetmesinler de yanlış anlamasınlar sonuçta yanlış anlamışlar demekki diye söyle. Senn olabildiğince iyi ol kocanla onun istediğini yap ama kendi isteklerinide belirt. Dışarıdaya hep onun emrinde geziyomuşsun havasını verin o zaman kimse bişey diyemez. Söylenenlerede kafanı takma bişey derlersede eşim öyle istiyo bu aralar üstüme düşkün falan de gerisini salla gitsin
gidiceğimmmBence gidin bir olaya daha gerek yok
Son sayfa hariç yorumları okumadım ama niye sizi kıskansınlar ki?
Yani elti değil ki bu, görümce.
Nispet yapacağım demişsiniz de abisinin kız kardeşleri, abisinin mutluluğunu niçin kıskansın ki?
Olsa olsa soğuk ve sinir bozucu davranırsanız (zira gardınızı alarak gidiyorsunuz) o zaman ancak yine abisi için üzülürler.
Demem o ki eğer arada bağ olan eşiniz olmasa saçma tavrınız ne kıskandırabilir ne de üzebilir.
Bence işi inada dökmeyin anlaşılan eşiniz aranız bozuk olsun istemiyorum. Tabiki eşiniz altın takıcak kardeşi onun sinirlenmenize gerek yok. Eşinizle ayrı kaldığınız dönemlerde belki onlarda dolduruşa gelmiştir yada sizinle alakalı bişeyler söylenmiştir onlara. Bence hafta sonu gidin ama kıskandırmak için değil biraz olumlu olmak için tebrik ettikten sonra açık açık sorun bi sorun mu var aramızda ben öyle hissediyorum diye ondan sonra tekrar aynı davranışlar devam ederse sizde Bağlantıyı tamamen kesersinsiniz ama ilk olarak eşiniz için Yapıcı olunevet artık iyice nefret eder oldum hepsinden ayrı ayrııııı. eşimle çooook şükür artık baya iyizo annesiyle olan saaatlerce ve hergün günde bin kere olan aramaları baya azaldı . yavaş yavaş evliliğimiz oturuyor sanırım derken hep bişiler çıkıyor . iki tane evli kız kardeşi var eşimin. ben evi terk etmeden once onlarla gayet iyiydik. ben gittim birkez bile aramadılar. hatta dün gece eşimle konuşuyorduk tamam annemle konuşmuyorsun anladım ama kardeşlerim naptı sana dedi . niye konuşmuyorsun dedi . bende ' benim abimin yuvası yıkılsa ben iyi yada kötü arardım ilgilenirdim ama onlar beni aramadı daha öncesinde iyiydikte noldu yani ben onlara bişey demedim ki dedim ' neyse .
eşim integrama ikimizin resiimlerini koyuyorr ikiside beğenmiyor inadına fark ediyorum !!! bugün eşim takımıyla ilgili bişey paylaşmış ikiside beğenmiş ard arda hemen. resmen bu nispet değil mi yaaa !!! benimle olan fotolarını geçiyorlarr tek ve başka olan resimleri beğeniyorlar . resmen bukadar belli etmeyin yaa çekemediğinizi .. hatta o takımıyla ilgili olan resmin altında eşimle yazıştık aşkımlı bitanemli konuştuk .
bende eşime mesaj attım bidaha bana kardeşlerimle nye konuşmuyorsun deme dedim !
bukadar belli etmesinler dedim benimle olan resimlerin onlara ne ( batırıyorsa diycektimde neyse ) yapıyorki dedim inatla beğenmiyorlar dedim .. sinir oldum bayaaa taktım şuan kafayaaaa
kızlar pazar günü eşimin kardeşine gidicektik çocuğu oldu altın takıcak eşim ! ben gitmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu olaydan sonra !!! sizce gitmiycem diyip eşimle iyi olan arama tartışma mı sokayımof yaaa ! sizce napıyım yada gidip eşimle çok iyi olup iyice kudurtayım mı onları napıyım.
Eşim altın takacak diye raahatsız olsam ' bidaha altın almana gerek yok al canım bende var bunu tak ' diyip vermezdim elimdeki altını. daha öncede yazdım bunu zaten......Bence işi inada dökmeyin anlaşılan eşiniz aranız bozuk olsun istemiyorum. Tabiki eşiniz altın takıcak kardeşi onun sinirlenmenize gerek yok. Eşinizle ayrı kaldığınız dönemlerde belki onlarda dolduruşa gelmiştir yada sizinle alakalı bişeyler söylenmiştir onlara. Bence hafta sonu gidin ama kıskandırmak için değil biraz olumlu olmak için tebrik ettikten sonra açık açık sorun bi sorun mu var aramızda ben öyle hissediyorum diye ondan sonra tekrar aynı davranışlar devam ederse sizde Bağlantıyı tamamen kesersinsiniz ama ilk olarak eşiniz için Yapıcı olun
Yazınızda Ünlem koyarak yazmışsınız ozaman ünlemin hangi kalıp cümlelerde koyulduğunu bilmiyorsunuz. Üstelik yazdıklarımdan sadece ona takıldıysanız demek ben haklıyım. Teşekkürler.Eşim altın takacak diye raahatsız olsam ' bidaha altın almana gerek yok al canım bende var bunu tak ' diyip vermezdim elimdeki altını. daha öncede yazdım bunu zaten......
teşekkürler
Yazınızda Ünlem koyarak yazmışsınız ozaman ünlemin hangi kalıp cümlelerde koyulduğunu bilmiyorsunuz. Üstelik yazdıklarımdan sadece ona takıldıysanız demek ben haklıyım. Teşekkürler.
Maşallah eşinizle aranız çok iyi
O zaman boşverin görümceyi kv yi. Önemli olan evdeki huzurunuz.
He illa çatlatmak istiyosanız oraya gittiğinizde eşinizle yeni evli gibi davranıniki de bi sarılın, öpün ne biliyim yanlarında cilve yapın
Edit: Daha koca adayım yokken, burayı okuya okuya şimdiden olmayan görümcemden kv ve eltiden nefret ediyorum
Seviyesizliğiniz yazdıklarınızdan okadar belli ki daha fazla uzatıp sizin durumunuza düşmek istemiyorum ...ah canım yazdığın saçma şeyi başkalarıda okuyunca öyle düşünmesin diye sadece ona cevap verip diğerine teşekkr ettim. tekrar teşşkkrler ve by
Seviyesizliğiniz yazdıklarınızdan okadar belli ki daha fazla uzatıp sizin durumunuza düşmek istemiyorum ...
Ben nasıl bir kişiliğe sahibim bilemem ama sizin harika bir kişilik olmadığımız açtığınız konunun fesatlığından belli zaten fazla konuşmaya gerek yok o yüzden.vay ne harika bi kişiliksin çok utandım . allahım yaaaa. herkes kendini bişey sanar olmuş