nispet- inat- eşimin ailesinden nefret ediyorummm

Son sayfa hariç yorumları okumadım ama niye sizi kıskansınlar ki?
Yani elti değil ki bu, görümce.
Nispet yapacağım demişsiniz de abisinin kız kardeşleri, abisinin mutluluğunu niçin kıskansın ki?
Olsa olsa soğuk ve sinir bozucu davranırsanız (zira gardınızı alarak gidiyorsunuz) o zaman ancak yine abisi için üzülürler.

Demem o ki eğer arada bağ olan eşiniz olmasa saçma tavrınız ne kıskandırabilir ne de üzebilir.

Bende de var böyle modeller. İnat ederler nispet yaparlar beni yok sayarlar. E beni hiçe sayanı bende yok sayıyorum kafam rahat yani

Begenmeleri gerekmezki onlar o mutluluk pozlarimizi gorsun yeter su begeni olaylarini cok abartmayin lutfennnnn...
Pazar gunude gidin. Esiniz icin... Bir durum olursa esinin seni savunacak bir tafafin olsun bari

Bir de şöyle bir durum var. Ailesi çok fazla arkasında olan kızlar da ben bir eşinin ailesini çok sallamama, kıymet vermeme durumu gözlemliyorum. Konu sahibini pek tanımadığım için böyledir diyemem direk onun için ama çok gördüğüm bir şey bu. Ailenin arkanda olması çok büyük bir güçtür ama karşılıklı saygı daha asil bir şey bence. Facebooklara, sanal hareketlere pek takılmadan birebir muhabbet ve iletişime daha büyük önem vermek lazım. Eşimin ailesinde büyütsem çok şey bulurum ama şu ana kadar saygı ve sevgimi hiç eksik etmedim, bazen tersini görsem de. Birlikte büyük bir aile olmayı daha çok önemsiyorum kendim için, eşim için ve çocuğum için. Allah yuvanızda mutlu Mesut etsin inşallah. Ne umutlar, ne emeklerde kuruluyor bir evlilik.

doğru söylüyorsunuz ben elimden geleni yapıp topu onlara atmalıyım . teşekkür ederim fikirlerinize

evet böyle yapmaya karar verdim bende çok teşekkürler

siz hiç bişey yaşamamışsınız demekki görümce falan . olabiliyor böyle şeyler ! ilk ve son ben değilim

Bence işi inada dökmeyin anlaşılan eşiniz aranız bozuk olsun istemiyorum. Tabiki eşiniz altın takıcak kardeşi onun sinirlenmenize gerek yok. Eşinizle ayrı kaldığınız dönemlerde belki onlarda dolduruşa gelmiştir yada sizinle alakalı bişeyler söylenmiştir onlara. Bence hafta sonu gidin ama kıskandırmak için değil biraz olumlu olmak için tebrik ettikten sonra açık açık sorun bi sorun mu var aramızda ben öyle hissediyorum diye ondan sonra tekrar aynı davranışlar devam ederse sizde Bağlantıyı tamamen kesersinsiniz ama ilk olarak eşiniz için Yapıcı olun

Eşim altın takacak diye raahatsız olsam ' bidaha altın almana gerek yok al canım bende var bunu tak ' diyip vermezdim elimdeki altını. daha öncede yazdım bunu zaten......
teşekkürler

Eşim altın takacak diye raahatsız olsam ' bidaha altın almana gerek yok al canım bende var bunu tak ' diyip vermezdim elimdeki altını. daha öncede yazdım bunu zaten......
teşekkürler
Yazınızda Ünlem koyarak yazmışsınız ozaman ünlemin hangi kalıp cümlelerde koyulduğunu bilmiyorsunuz. Üstelik yazdıklarımdan sadece ona takıldıysanız demek ben haklıyım. Teşekkürler.

Maşallah eşinizle aranız çok iyi

O zaman boşverin görümceyi kv yi. Önemli olan evdeki huzurunuz.

He illa çatlatmak istiyosanız oraya gittiğinizde eşinizle yeni evli gibi davranın iki de bi sarılın, öpün ne biliyim yanlarında cilve yapın

Edit: Daha koca adayım yokken, burayı okuya okuya şimdiden olmayan görümcemden kv ve eltiden nefret ediyorum

Yazınızda Ünlem koyarak yazmışsınız ozaman ünlemin hangi kalıp cümlelerde koyulduğunu bilmiyorsunuz. Üstelik yazdıklarımdan sadece ona takıldıysanız demek ben haklıyım. Teşekkürler.

ah canım yazdığın saçma şeyi başkalarıda okuyunca öyle düşünmesin diye sadece ona cevap verip diğerine teşekkr ettim. tekrar teşşkkrler ve by

hahahha çok hoşsun :)))))

çok şükür artık eşimle bir çok şeyi yerli yerine oturttuk . mutluyuz eşimle. diğer gıcıklar olmasa daha mutlu olcam

teşekkr ederim canım .

ah canım yazdığın saçma şeyi başkalarıda okuyunca öyle düşünmesin diye sadece ona cevap verip diğerine teşekkr ettim. tekrar teşşkkrler ve by
Seviyesizliğiniz yazdıklarınızdan okadar belli ki daha fazla uzatıp sizin durumunuza düşmek istemiyorum ...

vay ne harika bi kişiliksin çok utandım . allahım yaaaa. herkes kendini bişey sanar olmuş
Ben nasıl bir kişiliğe sahibim bilemem ama sizin harika bir kişilik olmadığımız açtığınız konunun fesatlığından belli zaten fazla konuşmaya gerek yok o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…