- 7 Mart 2009
- 195
- 5
canım Allah aşkına ev istemek adet diye bişey var mı yaa ne kadar ayıp.. kayınvalidenin bu konuda kırılmasını gayet normal karşıladım ben.. ve muhtemelen bunu oğluna da dile getirdi birkaç kere.. eşin ondan etkilendi.. annenin düğünde aşikar bir şekilde surat yapması da yanlış, kayınvalidenin dünürü varken hasta ziyaretine gitmesi de yanlış.. bayramlarda haklısın ama normal zamanda annenle eşin arasındaki ilişkiden çok şey bekliyorsun gibime geldi.. Biraz oluruna bıraksan anneni de bazı konularda senin hatırın için susmasını istesen herşey kendiliğinden düzelir zaten.. Eşinde bir süre sonra bunları unutur herşey yoluna girer.. Eşine bu konuda baskı yaptıkça işler kötüye gidecektir.. Görümcelerine söyleyecek söz bulamıyorum zaten.. Yırtık dondan çıkar gibi onlara ne oluyormuş face den silmeler falan.. akıllarınca annelerini üzdün diye sana ceza mı veriyorlar onlar kim ki sana ceza veriyorlar.. bu ne küstahlık.. bunları kafaya takmamanı öneririm ama işte şöyle bir durum var ki eşinin ailesiyle aranı iyi tutmadığın zaman eşinle sorun yaşıyorsun.. bu her zaman böyledir.. bu kopukluğu senin annen başlatmış kusura bakma.. düğün günü bütün yük stres damadın omzundadır.. o stresle annene sesini yükseltmesi yanlış olsa bile alttan alınabilecek bişeydir.. çok sorun yapmamak lazım.. sen eşinin gönlünü hoş tutup kayınvalidenle aranı iyi tutmaya bak.. görümceleri takma.. eminim eşinde bunu görünce tavrını değiştirecektir..