- 30 Ocak 2013
- 29.327
- 43.869
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibini tenzih ederek kk da gözlemledigim bişeyi yazmak istiyorum, normal zamanda kv kp görümce bi konu hakkinda fikir beyan etse adı bize karışıyolar bizi kendi halimize bırakmıyolar olur adı, ama kavga dövüş evi terketme durumunda herkeste bi beklenti oluyo beni niye aramadılar sormadılar diye, belki normal zamanda hiç telefon sohbeti yok soğuk bi ilişki var ama işler kötüleşince beni arasınlar oğullarının kulağını büksünler, eşle barışınca aramayı sormayı kessinler uzak dursunlar sık gelmesinler ama mümkünse maddi yardım yapsınlar, bunu çok görüyorum kk da
Ben de facebookta fln ayni evde yasayan karikocanin birbirine yorum yapmasini anlamiyorum komigime gidiyor.
Hele su askim sen benim herseyimsin, sen benim balimsin tarzi karsilikli yazismalar. Neyi kanitlamaya calisiyorsunuz allasen
yok durduk yere balımsın canımsın tarzı şeyler yazışmadık . ben ona gülücük koyup bişey yazdım oda aynen öyle bitanem yazmış . bende sen mutlu ol yeter aşkım yazdım. bu yani . bunla bişey kanıtlamaksa buyursunlar alsınlar
yani işte genel olarak bu paylaşımların altına eşlerin yorum yapması tuhaf oluyo, aynı evdesin zaten, sosyal medyada tabiki ben de resim paylaşıyorum genelde oğlumun eşimin resimleri, yorum yapmak ya da beğenmek isteyen 3.kişiler yazsın öteki türlü kendi çalıp kendi oynamak oluyo
hani başlıkta yazmışsın ya nispet diye işte bu tamda o dediğin olur bakın biz nasılda sevişgeniz aşkım hayatım demekten adımızı unuttuk falan
Whatsapp denilen bişey var. Şu çevrimiçi olduğun gözükmese kavga çıkarmayacak cinsten iyi bişey. Bence onla yazışmayı deneyin. Bir de beğenmiş beğenmemiş size ne. Onlar da benim beğenilerim size mi batıyor dese ne diyeceksiniz. Böyle her şeyi takar her taktığınızı da eşinize söylerseniZ haksız konuma düşer hatta yine ayrılık yollarına bile düşebilrsiniz
sevişgen iyimiş. öyle mi duruyoruz acabası
Bende bir görümce adayıyım, arkadaşlar görümcenin sizi sandığınız anlamda kıskanması için kardeşi ile ensest bi ilişki içinde olması lazım, kıskançlık dediginiz şey sizi sevmeme onaylamama kardeşine yakıştırmama olabilir en fazla
muhtemelen öyle duruyorsunuz, bu genel bir problem aslında, hiçbir paylaşım sitesinde beğenmedim butonu yok mesela sadece beğenme alternatifin var, bu ister istemez insanlarda birkabul görme onaylanma ihtiyacı yaratıyor seninle yaşıt kardeşim az önce abla resmimi beğen yazmış misal
Bende de var böyle modeller. İnat ederler nispet yaparlar beni yok sayarlar. E beni hiçe sayanı bende yok sayıyorum kafam rahat yani
bizde zaten o tarz bi kıskançlık demiyoruz ki . yani ben demiyorum . abisiyle benim öpüşmemi kıskanıyor kendi öpüşmek istiyor diye bişey düşünmüyorum yani tövbe tövbe. kıskançlığın başka türleri benimde demek istediğim
bende görümceyim
beğeniverin sizde :)
Benim olduğum resimleri beğenmiyor diyosun bunun anlamı seni sevmeme işte yoksa kardeşiyle olan ilişkinizi kıskanma değil neticede sen olmasan başka bi kızla ille evlenecekti
sorun sadece bu değil ki beğense ne olur beğenmese ne olur ben sizin kardeşiniz gibi beğeni sayısı için takılmıyorum efendim . ben sadece ortada belli bi çaba var ona takılıyorum . Anlamamakta olan ısrarcılığınız ilginç.
haa ayrıca ben hiç kimseye resmimi beğen diye çocukça mesaj atmadım
gerek duymadım böyle şeylere. benim davam çok çok başkaydı ama yanlış taraflardan anlaşılmışımm .
Konu instAgram degil (buarada bu şekilde yazilir dogrusu, a harfini fark edebilmen icin buyuk yazdim)ay valla hiç ergen mergen demeyin ! instegram olunca ergen mi oluyor olay hemen yani ! resmne oratda bi nispet yapma durumu varda nispetin kralını görürler
hahahahaaa bir de yanyana koltukta otururken sosyal medyada birbirlerine ilan_ı aşk edenler varBen de facebookta fln ayni evde yasayan karikocanin birbirine yorum yapmasini anlamiyorum komigime gidiyor.
Hele su askim sen benim herseyimsin, sen benim balimsin tarzi karsilikli yazismalar. Neyi kanitlamaya calisiyorsunuz allasen