nispet- inat- eşimin ailesinden nefret ediyorummm

önemsedikçe, kafaya taktıkça mutlu oluyorlar biliyor musunuz ?
yani bendekiler o türden.

nereden huzur kaçıracaklarını düşünüyorlar,
ben mutsuzsam o da mutsuz olsun..
ben gezemiyor, eğlenemiyor, iyi şartlarda yaşayamıyorsam ; elin kızı (biz gelinler) neden yaşayacak...?

bu mantığa sahipler...

o yüzden hadi huzur kaçıralım diye davranışlara bürünüyorlar...

bana çok basit, aşağı seviyelerde geliyor bu tür şeyler... anladıkları dilden konuşmayı da bilirim ama seviyemi indirmek istemem...
onları takmayarak daha da mutlu oluyorum...
yani bana artı ya da eksi bir etkileri olmaması için çabalıyorum...

onları bu kadar sıradan, değersiz görmek çok daha iyi cevap oluyor bence.
sizde öyle yapın..

sinirinizi bozmaya değmeyecek insanlar... o kadar değersizsin ki, o kadar umurumuzda değilsin ki yaptıklarını görmüyoruz, seni ciddiye almıyoruz izlenimi çok çok iyi bir cevap oluyor...
sinirden kuduran siz değil onlar olsun

bence böyle düşünmeyin çünkü emin olamazsınız boş yere uzaklaşırsınız onlardan... yarının ne getireceği belli değil bir bakmışsınız aranız çok iyi olmuş. siz yapıcı olmaya çalışın eğer çabalarınız karşılık bulmazsa boşverin gitsin. ama dediğim gibi onların da kırgınlıkları olabilir. bir adım atın, inanın pişman olmazsınız sonuç alamasanız da "ben elimden geleni yaptım" diye içiniz rahat eder. ciddi bir sorun yok ortada.
ayrıca Allah mutluluğunuzu bozmasın ama eşinize görümceleriniz hakkında olumsuz düşüncelerinizi çokça yansıtmayın derim. Çünkü aralarında ciddi bir sorun yoksa hem kardeşleri birbirinden soğutursunuz hem de bir süre sonra olumsuz tepki görürsünüz.

eskiden eşim takıyordu ama saolsun artık oda bişey demiyor birkere gidelim mi dedi hazır hissetmiyorum kendimi dedim ondan sonra birdaha hiç sormadı aramızda sorunda olmuyor bu durum şükür . ama nereye kadar sürer böyle bilmiyorum

çok haklısınız çok saolun fikirleriniz için aklımda tutucam

valla haklısınn ben gidiyim pazar günü eşimle hiiiç bişey olmamış gibi eşimin elinden tutup ! sevgi pıtırcığı halde . oh mis

bence sen de çekemiyorsun. ne yapıyorsa yapsınlar sanane. baya umrundaymış onlar. ne gerek var. bebek bakmaya git tabii. sen olgun insan değil misin. ortada resmi bir şey yokken gereken görüşmeleri yap.

neden normal değilim sizce ? ney böyle düşündürdü sizi ? herkesin düşüncesine saygım var , yani neden böyle söylediğinizi merak ettim . ne yaaşdığımı biliyor musunuz ki normal gelmedim sadece en ufk bi örnekle bunu anladınız ? bi açıklarsanız

yaşın kaç ona göre yorum yapacağım...

bence sen de çekemiyorsun. ne yapıyorsa yapsınlar sanane. baya umrundaymış onlar. ne gerek var. bebek bakmaya git tabii. sen olgun insan değil misin. ortada resmi bir şey yokken gereken görüşmeleri yap.
niye çekemiyim ki onlar benden üstün değiller çekemiyceğim bişeyleri yok çok şükür . sadece bukadar göze sokarcasına davranmaları sinir bozucu oakdar !

Eğer kayınvalideniz yüzünden tartışıp bu duruma geldiyseniz ve o görümcelerde kaynananız hakkındaki düşüncelerinizi biliyorsa bu yüzden huzursuzluk çıktığını biliyorlarsa kız evlat olarak sizinle görüşmek istemeyebilirler eşinizle barıştınız diye onlar sizinle barışmak zorunda değil kaldı ki onlar görümce siz neden aramadınız belki ona içerlediler? çocuğu olmuş gitmeniz lazım ama gitmek istemiyorsanuz gitmeyin altın takmasını mı yadırgıyorsunuz anlamadım tabii ki takacak yiğeni olmuş sonuçta ancak siz eşinizi yalnız bırakırsanız suçlu duruma düşersiniz.

niye çekemiyim ki onlar benden üstün değiller çekemiyceğim bişeyleri yok çok şükür . sadece bukadar göze sokarcasına davranmaları sinir bozucu oakdar !

instagram resim beğenileri sence göze sokarcasına ise bence gayet çekememizlik var. bunu takip ediyorsun ve kendi kendine fark ediyorsun. amaç buysa görümcenler seni kızdırmaya başardılar.

Gittiği yere kadar..eşin için sende önemli olmalısın..sana saygısı varsa zaten bu konuda üstüne gelmemeli..içinden geliyorsa yap gelmiyorsa eşin için yapma..

valla yorumunuzu dört gözle bekliyorum . 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim bir çok şey yaşadım . o yüzden şimdiki bu olanlara sinir oluşum . ona görede yorumlarsanızz.
yaş 24 hayatı internete göre yaşamak ...bence tam sınırındasın 2 seneye kadar internette kim neyi beğendi beni neden beğenmediyi geçersin diye düşünüyorum..
samimi dipnot:inan olsun ben gram etkilenmem gündelik hayatıma devam eder ,meraklısıysam paylaşımlarıma da devam eder görümcelere yerimi gösterirdim..

:) ah burda bilmeden yapılan yorumlar. ben kendi altınımı verdim dedim boşuna bidaha alma al bunu tak dedim eşimeee

Benim kardesimin esi ile arasi bozuk olsa hic girmek istemem aralarina. Ne bileyim, hal hatir sormak icin arasan bile konu birden kari koca kavgasina gelir. Ben de hic bilmek istemem kendi ozelleri sonucta. Kurcalamam yani.
Simdi senin fotonu begenmiyorlar, evet sana bi tepkileri var. Bu belli. Ama sen altin takmaya gitmezsen ekmeklerine yag surersin. Hic birsey olmamis gibi davranmak zor degil.

evet ebnim annemde abimde babamda konuştu eşimle ! .
Eşiniz bundan rahatsız olmadı mı? Biz böyle bir durumda kalmıştık, eşim de al annem seni istiyor diye telefonu getirmişti bense konuşmadan kapatmıştım. Yani arayıp aramamaları pek bir şey ifade etmez. Ayrıca eskiden çok iyiyseniz siz de arayıp sorabilirsiniz neden hiç aramıyorsunuz diye, böylece ne düşündükleri ortaya çıkar.

2 sene çok 1 seneye geçerim inş. . ben yine eşimle aramı iyi tutmaya çalışıyorum tabikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…