çok haklısın önemsememek lazım.
insan sadece gıcık oluyor ergenlikle alakası yok . oturup ağlıycak halim yok onlar beğenmeyince resmim çirkin olcak halıde yok sadece salaklıkları sinir ediyor insanı. hatta eşime yazdım kardeşlerin çok komik diye . hiiiç önemsememk en iyisi !
Var benim.Herkesin ufak tefek yanlışları oluyor ama üstünde durmuyoruz. Rahatız keyfimiz yerinde.
Canım benim..barışmak görüşmek istemiyorsan seni eşinde olsa kimse zorluyamaz..yaşadıklarını yanlız sen bilirsin..ben hiççç gitmiyorum hatta kızımda gitmiyor..eşim birkere bile bu konuda ısrar etmedi edemezde..çünkü haklı olduğumu biliyor..bırak eşin gitsin..ama sen gitme..inan böylesi daha iyi..gidipte evde yine kavga olmuyor mu..hiç görme daha iyi..sinir olmazsın bari..
çok haklısınız çok saolun fikirleriniz içinbence böyle düşünmeyin çünkü emin olamazsınız boş yere uzaklaşırsınız onlardan... yarının ne getireceği belli değil bir bakmışsınız aranız çok iyi olmuş. siz yapıcı olmaya çalışın eğer çabalarınız karşılık bulmazsa boşverin gitsin. ama dediğim gibi onların da kırgınlıkları olabilir. bir adım atın, inanın pişman olmazsınız sonuç alamasanız da "ben elimden geleni yaptım" diye içiniz rahat eder. ciddi bir sorun yok ortada.
ayrıca Allah mutluluğunuzu bozmasın ama eşinize görümceleriniz hakkında olumsuz düşüncelerinizi çokça yansıtmayın derim. Çünkü aralarında ciddi bir sorun yoksa hem kardeşleri birbirinden soğutursunuz hem de bir süre sonra olumsuz tepki görürsünüz.
önemsedikçe, kafaya taktıkça mutlu oluyorlar biliyor musunuz ?
yani bendekiler o türden.
nereden huzur kaçıracaklarını düşünüyorlar,
ben mutsuzsam o da mutsuz olsun..
ben gezemiyor, eğlenemiyor, iyi şartlarda yaşayamıyorsam ; elin kızı (biz gelinler) neden yaşayacak...?
bu mantığa sahipler...
o yüzden hadi huzur kaçıralım diye davranışlara bürünüyorlar...
bana çok basit, aşağı seviyelerde geliyor bu tür şeyler... anladıkları dilden konuşmayı da bilirim ama seviyemi indirmek istemem...
onları takmayarak daha da mutlu oluyorum...
yani bana artı ya da eksi bir etkileri olmaması için çabalıyorum...
onları bu kadar sıradan, değersiz görmek çok daha iyi cevap oluyor bence.
sizde öyle yapın..
sinirinizi bozmaya değmeyecek insanlar... o kadar değersizsin ki, o kadar umurumuzda değilsin ki yaptıklarını görmüyoruz, seni ciddiye almıyoruz izlenimi çok çok iyi bir cevap oluyor...
sinirden kuduran siz değil onlar olsun
bence sen de çekemiyorsun. ne yapıyorsa yapsınlar sanane. baya umrundaymış onlar. ne gerek var. bebek bakmaya git tabii. sen olgun insan değil misin. ortada resmi bir şey yokken gereken görüşmeleri yap.evet artık iyice nefret eder oldum hepsinden ayrı ayrııııı. eşimle çooook şükür artık baya iyizo annesiyle olan saaatlerce ve hergün günde bin kere olan aramaları baya azaldı . yavaş yavaş evliliğimiz oturuyor sanırım derken hep bişiler çıkıyor . iki tane evli kız kardeşi var eşimin. ben evi terk etmeden once onlarla gayet iyiydik. ben gittim birkez bile aramadılar. hatta dün gece eşimle konuşuyorduk tamam annemle konuşmuyorsun anladım ama kardeşlerim naptı sana dedi . niye konuşmuyorsun dedi . bende ' benim abimin yuvası yıkılsa ben iyi yada kötü arardım ilgilenirdim ama onlar beni aramadı daha öncesinde iyiydikte noldu yani ben onlara bişey demedim ki dedim ' neyse .
eşim integrama ikimizin resiimlerini koyuyorr ikiside beğenmiyor inadına fark ediyorum !!! bugün eşim takımıyla ilgili bişey paylaşmış ikiside beğenmiş ard arda hemen. resmen bu nispet değil mi yaaa !!! benimle olan fotolarını geçiyorlarr tek ve başka olan resimleri beğeniyorlar . resmen bukadar belli etmeyin yaa çekemediğinizi .. hatta o takımıyla ilgili olan resmin altında eşimle yazıştık aşkımlı bitanemli konuştuk .
bende eşime mesaj attım bidaha bana kardeşlerimle nye konuşmuyorsun deme dedim !
bukadar belli etmesinler dedim benimle olan resimlerin onlara ne ( batırıyorsa diycektimde neyse ) yapıyorki dedim inatla beğenmiyorlar dedim .. sinir oldum bayaaa taktım şuan kafayaaaa
kızlar pazar günü eşimin kardeşine gidicektik çocuğu oldu altın takıcak eşim ! ben gitmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu olaydan sonra !!! sizce gitmiycem diyip eşimle iyi olan arama tartışma mı sokayımof yaaa ! sizce napıyım yada gidip eşimle çok iyi olup iyice kudurtayım mı onları napıyım.
çok haklısınız çok saolun fikirleriniz içinaklımda tutucam
neden normal değilim sizce ? ney böyle düşündürdü sizi ? herkesin düşüncesine saygım var , yani neden böyle söylediğinizi merak ettim . ne yaaşdığımı biliyor musunuz ki normal gelmedim sadece en ufk bi örnekle bunu anladınız ? bi açıklarsanızKaynanız ve görümceleriniz hakkında yazdıklarınız iddia ama ben konunuzu okuyunca sizin normal olmadığınızı düşündüm.
Sizin kardeşleriniz eşinizi aradımı ayrıyken.
Resmimi beğendin, resmimi beğenmedin ergen muhabbetleri.
Kaynanız ve görümcelerinizde siz gibiyse acırım eşinize.
yaşın kaç ona göre yorum yapacağım...evet artık iyice nefret eder oldum hepsinden ayrı ayrııııı. eşimle çooook şükür artık baya iyizo annesiyle olan saaatlerce ve hergün günde bin kere olan aramaları baya azaldı . yavaş yavaş evliliğimiz oturuyor sanırım derken hep bişiler çıkıyor . iki tane evli kız kardeşi var eşimin. ben evi terk etmeden once onlarla gayet iyiydik. ben gittim birkez bile aramadılar. hatta dün gece eşimle konuşuyorduk tamam annemle konuşmuyorsun anladım ama kardeşlerim naptı sana dedi . niye konuşmuyorsun dedi . bende ' benim abimin yuvası yıkılsa ben iyi yada kötü arardım ilgilenirdim ama onlar beni aramadı daha öncesinde iyiydikte noldu yani ben onlara bişey demedim ki dedim ' neyse .
eşim integrama ikimizin resiimlerini koyuyorr ikiside beğenmiyor inadına fark ediyorum !!! bugün eşim takımıyla ilgili bişey paylaşmış ikiside beğenmiş ard arda hemen. resmen bu nispet değil mi yaaa !!! benimle olan fotolarını geçiyorlarr tek ve başka olan resimleri beğeniyorlar . resmen bukadar belli etmeyin yaa çekemediğinizi .. hatta o takımıyla ilgili olan resmin altında eşimle yazıştık aşkımlı bitanemli konuştuk .
bende eşime mesaj attım bidaha bana kardeşlerimle nye konuşmuyorsun deme dedim !
bukadar belli etmesinler dedim benimle olan resimlerin onlara ne ( batırıyorsa diycektimde neyse ) yapıyorki dedim inatla beğenmiyorlar dedim .. sinir oldum bayaaa taktım şuan kafayaaaa
kızlar pazar günü eşimin kardeşine gidicektik çocuğu oldu altın takıcak eşim ! ben gitmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu olaydan sonra !!! sizce gitmiycem diyip eşimle iyi olan arama tartışma mı sokayımof yaaa ! sizce napıyım yada gidip eşimle çok iyi olup iyice kudurtayım mı onları napıyım.
niye çekemiyim ki onlar benden üstün değiller çekemiyceğim bişeyleri yok çok şükür . sadece bukadar göze sokarcasına davranmaları sinir bozucu oakdar !bence sen de çekemiyorsun. ne yapıyorsa yapsınlar sanane. baya umrundaymış onlar. ne gerek var. bebek bakmaya git tabii. sen olgun insan değil misin. ortada resmi bir şey yokken gereken görüşmeleri yap.
valla yorumunuzu dört gözle bekliyorum . 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim bir çok şey yaşadım . o yüzden şimdiki bu olanlara sinir oluşum . ona görede yorumlarsanızz.yaşın kaç ona göre yorum yapacağım...
niye çekemiyim ki onlar benden üstün değiller çekemiyceğim bişeyleri yok çok şükür . sadece bukadar göze sokarcasına davranmaları sinir bozucu oakdar !
Gittiği yere kadar..eşin için sende önemli olmalısın..sana saygısı varsa zaten bu konuda üstüne gelmemeli..içinden geliyorsa yap gelmiyorsa eşin için yapma..eskiden eşim takıyordu ama saolsun artık oda bişey demiyor birkere gidelim mi dedi hazır hissetmiyorum kendimi dedim ondan sonra birdaha hiç sormadı aramızda sorunda olmuyor bu durum şükür . ama nereye kadar sürer böyle bilmiyorum
yaş 24 hayatı internete göre yaşamak ...bence tam sınırındasın 2 seneye kadar internette kim neyi beğendi beni neden beğenmediyi geçersin diye düşünüyorum..valla yorumunuzu dört gözle bekliyorum . 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim bir çok şey yaşadım . o yüzden şimdiki bu olanlara sinir oluşum . ona görede yorumlarsanızz.
Eğer kayınvalideniz yüzünden tartışıp bu duruma geldiyseniz ve o görümcelerde kaynananız hakkındaki düşüncelerinizi biliyorsa bu yüzden huzursuzluk çıktığını biliyorlarsa kız evlat olarak sizinle görüşmek istemeyebilirler eşinizle barıştınız diye onlar sizinle barışmak zorunda değil kaldı ki onlar görümce siz neden aramadınız belki ona içerlediler? çocuğu olmuş gitmeniz lazım ama gitmek istemiyorsanuz gitmeyin altın takmasını mı yadırgıyorsunuz anlamadım tabii ki takacak yiğeni olmuş sonuçta ancak siz eşinizi yalnız bırakırsanız suçlu duruma düşersiniz.
Eşiniz bundan rahatsız olmadı mı? Biz böyle bir durumda kalmıştık, eşim de al annem seni istiyor diye telefonu getirmişti bense konuşmadan kapatmıştım. Yani arayıp aramamaları pek bir şey ifade etmez. Ayrıca eskiden çok iyiyseniz siz de arayıp sorabilirsiniz neden hiç aramıyorsunuz diye, böylece ne düşündükleri ortaya çıkar.evet ebnim annemde abimde babamda konuştu eşimle ! .
yaş 24 hayatı internete göre yaşamak ...bence tam sınırındasın 2 seneye kadar internette kim neyi beğendi beni neden beğenmediyi geçersin diye düşünüyorum..
samimi dipnot:inan olsun ben gram etkilenmem gündelik hayatıma devam eder ,meraklısıysam paylaşımlarıma da devam eder görümcelere yerimi gösterirdim..