nispet- inat- eşimin ailesinden nefret ediyorummm

instagram yüzünden değil genel tavrın ergen gibi, kiminle ne sorunun varsa konuşmalısın ha iş oraya gelirse kavga da et ama önce bi sor önceden aramız iyiydi ne oldu nedir diye
ben evi terk ettim ya düşman oldular ama onlara ney ki? ben gitmeden önce gayet iyidi aaramız . gidince düşman oldum . yaa anlamıyorsunuz benim resmimi beğenmedi ağlıyorum değil ki mesele inatla yapılan bişey var ortada

Eşiniz, kayınvalideniz, görümceleriniz... Bunların hiçbiriyle anlaşamıyorsunuz. Bazen insanın kendine şunu sorması lazım "herkes kötü, bir ben mi iyiyim?".
herkesle çok iyi anlaşıp eşimin diğer akrabaları tarafından çok sevilip , arkadaş akraba ortamında çok sevilip herkesle arası çk iyi olan biri olarak acaba sadece onlar mı kötü

Konudan anladığım kadarıyla bir ayrılık yaşamış ama aranmamışsınız.
Bu ayrılık aşamasında eşinizin ailesine sizi iyi anlattığını mı zannediyorsunuz?Neden terk etti diye sorulunca ne cevap vermiştir sizce? Bence kötü düşündüğü ne var ne yok dökmüştür, belki annemi kıskanıyor demiştir ve haliyle görümceler de tavır almıştır.
Belki de kızmanız gereken kişi görümceler değil eşinizdir...

yani değil mi görümcelerine kendisi küsmüş tavır almış

daha niye bu tür şeylere takılıyor bana küsene bende küserim konuşmam yani

haklısınız haklısınız ama işte ... insan bi tepki verir bunu beklemezdim senden desinler niye yaptın desinler ne oldu böyle desinler bişey diyebilirlerdi okadar iyidik yani. ben yengemi ararım yaa abimin yuvası yıkılsa neden çabalamıyım ki .

benim görümceler de aynısını yapıyor
nişanlımla ikimizin fotoğraflarını beğenmezler..
eğer yorum yaparlarsa da ben yokmuşum gibi, xxx ne kadar da yakışıklısın , tarzında yaparlar...
hani ikimize bir iyi dilekte bulunmak yok.. beni hiçe saymak var :)

bu kadar kıskanıyor olmaları beni güldürüyor mesela

onlar için neden nişanlımla aramı bozayım ki diyorum,
unutmayın mutsuz insanlar kıskanır...
sahip olamadıkları ama sizin sahip olduğunuz mutluluğunuzu kıskanıyorlardır, neden bu oyunlara gelip huzurunuzu bozacaksınız ki ?

hiç aldırış etmeyin, komik duruma düşen siz olmayın..
mutluluğunuza odaklanın...

bazı insanlar bu kadar önemsenmeyi hak etmiyor. görümceler de bunların en başında gelir
kendilerini bir şey sanmalarına fırsat vermeyin. !

herkesle çok iyi anlaşıp eşimin diğer akrabaları tarafından çok sevilip , arkadaş akraba ortamında çok sevilip herkesle arası çk iyi olan biri olarak acaba sadece onlar mı kötü
Ben de onu diyorum işte :))) Yalnızca onlar mı kötü? Dışardakilerle herkes geçinir, mesele yakınlardakiler. Ayrıca arkadaşın dediği gibi eşinin anlattıklarından etkilenmiş olabilirler. Üstelik resminizi beğenmek zorunda değil kimse. Zaten siz de görüşmek istemiyorsunuz. Ne demeye kendinizi tatlandırmaya çalışıyorsunuz ki? Onlar sizi, siz de onları istemiyorsunuz. Mevzu bu kadar basit.

Kaynanız ve görümceleriniz hakkında yazdıklarınız iddia ama ben konunuzu okuyunca sizin normal olmadığınızı düşündüm.
Sizin kardeşleriniz eşinizi aradımı ayrıyken.
Resmimi beğendin, resmimi beğenmedin ergen muhabbetleri.
Kaynanız ve görümcelerinizde siz gibiyse acırım eşinize.

çok haklısın önemsememek lazım.
insan sadece gıcık oluyor ergenlikle alakası yok . oturup ağlıycak halim yok onlar beğenmeyince resmim çirkin olcak halıde yok sadece salaklıkları sinir ediyor insanı. hatta eşime yazdım kardeşlerin çok komik diye . hiiiç önemsememk en iyisi !

Eşler arasına karışmamaları güzel bir şey bence, ben de karışılmasından rahatsız olurum mesela. Bir de anneniz, babanız, kardeşiniz, eşinizi aramışlar mıydı? Belki eşiniz söyledi aramayın olayı büyütmeyin diye.

evet ebnim annemde abimde babamda konuştu eşimle ! .

kusura bakmayın da bu kadar olay oluyor küsüyorsunuz gördüğünüzde merhabalaşırsınız olayı büyütünce size zararı oluyor moraliniz bozuluyor fındık kabuğundan sorunlar çıkıyor o beni aramadı ayrılınca ben niye arayayım bu konuda haklısınız sosyal paylaşım sitesinde bizi beğenmedi başka şeyi beğendi demişsiniz boşverin bunları takmayın kafanıza o kişiler eşinizin 1. dereceden akrabaları onlara bişey olsa ilk eşiniz koşacak siz eşinizin yanında olduğunu gösterin yeter yok şunun havasıymış yok bunun havasıymış hiç gerek yok bence 3 günlük dünya EŞİNLE BİRLİKTE GİTMELİSİN

Eşinle aran onun ailesinle iyi olduğun zaman iyi olmadıgın zaman kötü oluyorsa hiç olmasın daha iyi..ben eşimin ailesiyle yıllardır görüşmüyorum.çünkü içimde aşamadıklarım onların yüzünden hiç olup giden yıllarım var..bu sebeple eşim bana asla müdale edemez onlara gideyim diye..yani demem o ki eğer o insanları görmek istemiyorsan görme..eşin için bile olsa istemediğin bişeyi yapma..

görümcelerinizin evli barklı kadınlar olduğunu yazmışsınız. bu da kabaca onların belli bir yaşa ve olgunluğa erişmiş olduğunu gösteriyor lise çocuğu değiller yani.

bence saplanıp kalmayın belki ayrılık sürecinizde irrite olmuşlardır sizden, soğumuşlardır. Ya da siz farkında değilsiniz ama bir lafınıza hareketinize alınmışlardır, hatta siz diyorsunuz ya "aramız iyiydi ayrılık sürecinde arayıp sormadılar" belki onlar da "aramız iyiydi gelinimiz niye bizimle konuşmadı paylaşmadı bizi sürece dahil etmedi?" diye düşünüp alınmış olabilirler.
haklı ya da haksız, suçlu ya da suçsuz. sizin eşinizle olan fotoğrafınızı beğenmek zorunda değiller bu bir tercih meselesi. içinizde büyütüp kurmayın.

üstte bir arkadaş da yazmış görümcelerim beni kıskanıyor çok gülüyorum diye. ben buna anlam veremiyorum niye kıskansınlar ki olsa olsa hoşlanmıyorlardır. kıskançlık bir insanın durumuna fesatça özenmeden kaynaklanan bir duygudur. eski eş kıskanır eski sevgili kıskanır ama bir kız da abisinin eşini veya nişanlısını kıskanacak kadar hasta ruhlu olamaz. o başka birşey o haklı ya da haksız gelinden hoşlanmama, onu sevmeme durumu.

ben eşim için barışsam mı diyorum zerre içimden gelmediği halde , böyle nereye kadar sürecek diyorum. bayramı var seyranı var düğünü var diyorum ama bilemiyorum. onlar böyle yaptıkça iyiceee nefret geliyor bana

bilmiyorum belkide haklısınız ama kıskançlık o manada değil ki bende bazen diyorum fesatlıklarından böyle yapıyorlar. çnkü onlar kocalarıyla bizim eşimle iyi olduğumuz anlardaki kadar mutlu değil. hatta biz eşimle hep geziyoruz hep laf ediyorlardı abbim ne iyi koca bak biz böyle şöyle . yok bulmuşsun abim gibisini . bizim gülerken olan fotolarımız onlara batıyor bariz bu

Canım benim..barışmak görüşmek istemiyorsan seni eşinde olsa kimse zorluyamaz..yaşadıklarını yanlız sen bilirsin..ben hiççç gitmiyorum hatta kızımda gitmiyor..eşim birkere bile bu konuda ısrar etmedi edemezde..çünkü haklı olduğumu biliyor..bırak eşin gitsin..ama sen gitme..inan böylesi daha iyi..gidipte evde yine kavga olmuyor mu..hiç görme daha iyi..sinir olmazsın bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…