nispet- inat- eşimin ailesinden nefret ediyorummm

Konu instAgram degil (buarada bu şekilde yazilir dogrusu, a harfini fark edebilmen icin buyuk yazdim)
Konu senin onlarin begenmemesine bu denli takilman. Bu da normal degil. Umursaman kendi kendine sorun aradigini gosteriyor.

saol düzelttiğin için herkes türk dil kurumundan çıkma gibi yazıyor zaten burda haklısınız...

onların beğenmemesine takılmam beğeni sayım az ay niye beğenmiyorlar dur mesaj atayım beğensinler gibi şeyler değil ki . kasti yapılan bir davranış bu neden ben kendimi anlatamıyorum acabaaaa

ben akıllanmıyorum buraya konu açmamaya tövbe edicem yakında. hayır yani dertleşmeye giriyoruz konuşalım diyoruz bi tepkiler bi kavga çabaları ben anlamıyorum sizleri yaa.

e tamam kasti işte, bir nedenden senden soğumuşlar belki eşin siz ayrı iken bişeyler anlattı belki anneleri bişeyler anlattı neyse ne

sana düşen pazar günü gidip nedeni sormak

İnstagram Türkçe olmadigi icin bu yorumunu uzerime alinmiyorum mesela =)
Onun disinda, bir ben degil bin kişi ayni fikirde bu fotografimi begenmedi konusunda. Bize sorma bir defa da kendine sor sorularini ki kendine yardimci olabil.

e tamam kasti işte, bir nedenden senden soğumuşlar belki eşin siz ayrı iken bişeyler anlattı belki anneleri bişeyler anlattı neyse ne

sana düşen pazar günü gidip nedeni sormak

teşekkür ederim yorumlarınıza . pazar günü gidicem ama güler yüzle oturur eşimin yanında durur kalkarım sebep sormıycam . herkes bildiği gibi devam etsin.

İnstagram Türkçe olmadigi icin bu yorumunu uzerime alinmiyorum mesela =)
Onun disinda, bir ben degil bin kişi ayni fikirde bu fotografimi begenmedi konusunda. Bize sorma bir defa da kendine sor sorularini ki kendine yardimci olabil.

sanki ben bugün ne pişirsem diye zırt pırt buraya soru soran biriyim !
ama haklısın birdaha sizlere ne soru sorarım nede bilip bilmeden attığınız fikirlerinizi alırım. ok

ben akıllanmıyorum buraya konu açmamaya tövbe edicem yakında. hayır yani dertleşmeye giriyoruz konuşalım diyoruz bi tepkiler bi kavga çabaları ben anlamıyorum sizleri yaa.
Bak arkadasim,
Buradakiler sana demek istiyor ki:
Gorumcelerinin resimleri begenmemesine kafayi takip, kendi kendine cikarimlar yapip, bos yere eşinle arani bozma, keyfini bozma. Kafana takma cunku cok onemli degil onlarin bu davranisi.
Kafana takacak sey arama yani.
Ne icap ediyorsa onu yapacaksin, bebek de goreceksin evine de cagiracaksin eger esinle aran iyi olsun istiyorsan onun hatri icin gormeyeceksin instagramda begenmemelerini falan. Eşin de kardeslerinin ortada elle tutulacak bir davranisi olmadigi icin anlayamiyor seni.
Anlatabildim mi? Biraz alinganligi birak, anlamaya çaliş

sanki ben bugün ne pişirsem diye zırt pırt buraya soru soran biriyim !
ama haklısın birdaha sizlere ne soru sorarım nede bilip bilmeden attığınız fikirlerinizi alırım. ok
İşte bak her seyi yanlis anliyorsun. Halbuki sana buraya konu acma demedim.
Sana dedim ki, bize beni neden anlamiyorsunuz deme. Kendine sor ben neden buradaki yorumlari yanlis anliyorum diye.
Seninle iletisim gercekten zor. Allah esine ve ailesine sabir versin.

bunu bu şekilde yazmıyorlar ama . yok ergen . yok nolmuş beğenmediyse. yok bilmem ne .
ben kendimi güzelce anlatmaya çalışıyrken ergenlikten giriyorlar başka yerlerden çıkıyorlar ....
bana bunu bu şekilde yazsanız neden tepki vereyim kiiii.

bu durumu anlarım, kimse kimseyi sevmek zorunda da degil.
ancak kardesine saygı duyuyorsa onun secimlerine de saygı gostermeyi bilmeliler.
açıkçası ailem sevdigim kisi hakkında ileri geri konussa o kisiden ziyade kendime hakaret sayarım bunu.

bir onceki mesajınızda akrabalar karıssa herkes rahatsız olur, ciftin arası acılınca onlardan medet umuyorlar minvalinde birsey yazmıssınız, cok haklısınız.
yukarıda yazdıgım üzere birey olamayan kisiler ayrılık sürecinde de yine anne babaya koşuyorlar,
sorun, evlenme kararı verebilecek kadar yaşını başını aldıklarını düşünürken yetiskin bir insan gibi davranacak sorumluluktan uzak olmalarında.

Son düzenleme:

seçimlere zaten saygı duyarım aleyhte tek söz de etmem ama yapmacık sevgi gösterilerine girmem kendi adıma, formaliteden öteye geçmez ilişki

mesela burda konu sahibinin evi ne zaman terkedip döndüğünü, bebeğin ne zaman doğduğunu falan bilsem ilk soracağım şu olacak: sen arayıp hayırlı olsun dedin mi görümcene

insan kaynana oglunu ariyo bacilari resimlerimizi begenmiyo diye sorun cikarabiliyomus demek.sonun ayrilik cunku o kaca seni sonuna kadar cekmez

insan kaynana oglunu ariyo bacilari resimlerimizi begenmiyo diye sorun cikarabiliyomus demek.sonun ayrilik cunku o kaca seni sonuna kadar cekmez

yanlis anlamayin sadece merakimdan soruyorum :)
kaynananiz es veya sevgiliniz kac kez ariyor? sizide ariyor mu? kac kez konusurlar ana ogul?

yanlis anlamayin sadece merakimdan soruyorum :)
kaynananiz es veya sevgiliniz kac kez ariyor? sizide ariyor mu? kac kez konusurlar ana ogul?
canm bende bi kv var dusman basina vermesin allah ama sirf esimi cok sevdigim icin hic biseyi batmaz bana gun asiri arar esimi ve ben sormam bile ne dedi ne etti diye cunku esim benim yerimide annesinin yerinide bilir.ben vardigimda evine ne yuzume bakar ne dogru duzgun konusur konussa da hakaret icerikli yani konussa bi dert konusmasa iki dert.onu oyle kabul ettim asla umrumda olmaz o beni horladikca kotu soz soyledikce ben ona canim diyorum belki duzelir diye.asla bi gun olsun sorun yapmadim oglu sinirlenir tm tersi benim yerime goturmek istemez yanina ama benim hic umrumda degil bunu anlamiyo esim

Bravo sana canım tebrik ediyorum ben yapamam bak zorlasam bile kendimi yapamam nebileyim ama senin adına sevindim

Sonun ayrılık diye okadar emin konuşma çünkü eşim beni bosamaz . Onca şeye rağmen okadar dil döküp geri getirdi beni ve simdide çok şükür ağzımin içine bakıyor . Rahat ol bosamaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…