Eşimin Ailesinden Nefret Ettim

Son durum, dün akşam tartıştık daha da eşim başka odaya gitti ben de salak gibi üstüne gittim sataştım o da benim boğazımı tuttu ve evden ayrıldım otele gittim bugün de dava açmayı düşünüyorum

İyi yaparsınız. Olgunlaşmadan tekrar evlenmeyi düşünmeyin derim.

Son durum, dün akşam tartıştık daha da eşim başka odaya gitti ben de salak gibi üstüne gittim sataştım o da benim boğazımı tuttu ve evden ayrıldım otele gittim bugün de dava açmayı düşünüyorum

Ben demiştim müneccim moku yedim diye...

Esimin tarafta sorardi bu soruyu
garipseyip iyi niyetle sorulduguna inananlar
Siz gicikmi gicik uyuzmu uyuz insanlarla karsilasmamissiniz bence
Yani etrafinizdakiler normal
Birde anormal olanlar varki
Mesela Torunu icin ben besleyemiyorum diyip
Arkamdan cocugu ac birakiyor cocuk zayif olecek diye arkamdan konusan
Mesela
Tayfalarina gittigimizde ne kadar anlatip konusmussa cumle alem teyzelerin aci yemek yapip cocugu besle demesi
Bize hep makarna patates yiyen aile muamelesi yapmasi
Hor gormesi tepeden bakmasi
Saatte yuz tane laf sokmasi
Ama boyle kibarcik kibarcik laf arasinda
O yuzden boyle tipler cehenneme direk olsun insallah

Allah sabır versin canım . Bazı insanlar sınırlarini malesef bilmiyor. Benim k.v de de sürekli oglumu beslememe karişir. Tv de yılan eti yemek iyi dense ormana dalar yılan aramaya. Sürekli şu kanalda şunu ye dediler bu kanalda bunu ye dediler aksama kadar 5 6 kere arardı. Ben hastaykende 1 tabak corba yapip kendi oglunu çagirmadi. Konu sahibinin hatasi bu nedenle esinin üstüne cok gitmesi ne yapsin adam annesinin boğazini mi sıkacak anne sonucta

O sinirle ben önce tutmuştum boğazını bana bir şey olmadı ama onun boynu çizilmiş. Bir sonraki konusmada annem sorarsa bu sefer terslerim dedi ben de bekliyorum
Belki adam bekarken de annesi hep soruyordu ne yedin ne yaptin diye . Nedir bu boyle adamin annesini terslemesini beklemek? Huzursuzluktan zevk mi aliuorsunuz Allah esinin yardimcisi olsun.

Benim esim evlenmeden önce 75 kiloydu simdi 93 dün baklava actim kaynanam da goruntulu aradi gördü tabi baklavayi yaninda da sac kavurma vardi dünyanin lafini saydirdi bana vay oglum kilo almis vay hastalanacakms yemek yapma o kadar yani yapsaaannn suc yapmasan suc herkesin hayati kendine:kızgın:

O sinirle ben önce tutmuştum boğazını bana bir şey olmadı ama onun boynu çizilmiş. Bir sonraki konusmada annem sorarsa bu sefer terslerim dedi ben de bekliyorum
Şimdş nerede bekliyorsun otel de mi evde mi? Yahu saldırmayın şu adamlara bizden 1000 katı güçlüler iyi sadece boğazına sarılmış ya kemiklerini kırsaydı.sanane kv ne soruyorsa sorsun canın ister yemek yaparsın canın ister yapmazsın. Rahat batıyor bazılarına.

Bence siz baya baya içten içe kayınvalidenizi kıskanıyorsunuz eşinizden. Bunu kendinize bile söyleyemiyorsunuz bence.
Allah aşkına ne yemek yaptı doyurdu mu? Demesinden böyle kavga mı çıkarılır? Kaldı ki eşiniz zaten gerekli cevabı vermiş. Anlamıyorum. Bir erkeği daha böyle bir konuda kafasını ezmeye kalkarsanız evliliğiniz fazla da uzun sürmez. Eşinizin aileSi ile ilişkilerini yönetmeye hakkınız yok. Siz onun hayat arkadaşısınız sahibi değilsiniz. Bazı kadınlarında artık şunu anlaması gerekiyor. Evlenince sahip olduklarını sanıyorlar. Tutturulmuş bir kv düşmanlığı... sen görüşmeyebilirsin, sevmeyebilirsin ama eşini kısıtlayamazsın. Ve saygılı olmak zorundasın. Yemek yapmak zorunda değilsin , bugün çok yorgunum sen hazırla aşkım desen o da hazırlar veya dışardan söylersiniz olur biter. Ama senin düşüncen çok farklı. Sen kayınvalidene oğlunun sahibi olduğunu ispatlamaya çalışıyorsun kendince yarışa girmişsin.

Bunu sadece anne babalar mı sorar arkadaşlar bile sorar bence siz eşinizi yönetmek istiyorsunuz kv izi ezsin terslesin bağırsın. Bu me ya o onun annesi sizinde anneniz her şeye karışıyor ben olsam eşinin yerinde asıl senin anneni terslerım. Adamın boğazına yapışmak nedir ya oteldeymiş boşancakmış bence boşan olgunlaşmadan evlenme başkasının başını yakma

Bence siz baya baya içten içe kayınvalidenizi kıskanıyorsunuz eşinizden. Bunu kendinize bile söyleyemiyorsunuz bence.
Allah aşkına ne yemek yaptı doyurdu mu? Demesinden böyle kavga mı çıkarılır? Kaldı ki eşiniz zaten gerekli cevabı vermiş. Anlamıyorum. Bir erkeği daha böyle bir konuda kafasını ezmeye kalkarsanız evliliğiniz fazla da uzun sürmez. Eşinizin aileSi ile ilişkilerini yönetmeye hakkınız yok. Siz onun hayat arkadaşısınız sahibi değilsiniz. Bazı kadınlarında artık şunu anlaması gerekiyor. Evlenince sahip olduklarını sanıyorlar. Tutturulmuş bir kv düşmanlığı... sen görüşmeyebilirsin, sevmeyebilirsin ama eşini kısıtlayamazsın. Ve saygılı olmak zorundasın. Yemek yapmak zorunda değilsin , bugün çok yorgunum sen hazırla aşkım desen o da hazırlar veya dışardan söylersiniz olur biter. Ama senin düşüncen çok farklı. Sen kayınvalidene oğlunun sahibi olduğunu ispatlamaya çalışıyorsun kendince yarışa girmişsin.
Oğluna bu güne kadar gelip 1 kere yemek yapmamıs ne yedin sormamıs işten gelen bana yemek yapiyor mu diye soramaz

Karşıdaki beni eziyor ama ben buna sinir oluyorum sanki yemek yapmaya mecburmuşum gibi soruluyor benle alakalı olduğu için karışma hakkım var

Esimin ailesinden yana bi sıkıntım yok anneside bi kere sormuştu eşime ne yemek var diye eşim de sen ne yapıcaksın benim evimdeki yemeyi diye cevap vermişti kızmıştım sahsen daha kibar olabilirdi kadinin art niyetli sordugunu dusunmedim oyle bi kadin degil cunku ama sen kayinvalideni daha iyi bilirsin neyi ne icin sorduğunu

Biraz abartıyorsunuz. Bende kv sevmem eşime sorsalar kızarım sinirlenirim ama eşime niye terslemiyorsun asla demem. Ailesi yani neden terlesin böyle bir konuda

Oğluna bu güne kadar gelip 1 kere yemek yapmamıs ne yedin sormamıs işten gelen bana yemek yapiyor mu diye soramaz
Kendi kendine mi doğup büyümüş belli bir yaşa gelmiş eşiniz, leylekler ni dünyaya getirmiş yada?

Kayınvalidenizin anneliğini sorgulayacağınıza, annesi ne yemek yediğinizi sorduğu için terslemedi diye kavga çıkarıp adamın boğazına sarilacak düzeyde ki eşliğinizi sorgulayın.

Son düzenleme:
Yapıp yapmadığını nerden biliyorsun? Oğlunu 9 ay karnında taşımış,emzirmiş, büyütmüş , altını değiştirmiş. Daha ne yapacaktı. Biraz saygılı olmayı deneyebilirsiniz bence. Sizde nede olsa bir anne olacaksınız ilerde.

X