- 2 Şubat 2020
- 341
- 416
- 34
- Konu Sahibi Kirlangiic_cigligii
Evleneceğinizi tebrik ettim bu arada. Verdiğiniz karşılıktan okuduğunuz okul belli oluyor zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuyu okuyan herhangi bir insan ilk kimin kimin kişiliğine veya kültürüne laf atıp, mesleğiyle kendini yüceltip övündüğünü zaten görmüştür. Benim içim fazla rahat yazılanlar çizilenler ortada. Bu yüzden daha fazla uzatmayacağım umarım sizde kendinizi tek okumuş kendini geliştirmiş ve başarılı kadın olarak görmekten vazgeçersiniz. Zira kendini beğenmişlik ve kibir çok korkunç şeyler.Estağfurullah laf sokmak falan çok çirkin bir tabir. Yanlız sizin oralarda meşhur galiba. Bu arada 'seviyeden' kastın kültür galiba. İnan o düzeyde olup da tartışabilmenizi çok istersim. Bu şekilde kısıtlı kelime dağarcığınızla çok mümküm olmuyor. Haklısınız
Tebrik etmeden önce yazdıklarınızı okursanız ettiğiniz tebriğin çokta bir anlam ifade etmeyeceğini anlamış olursunuz. Bir insana hem başarıya ihtiyacınız var diye dalga geçerek ithamda bulunup sonrada tebrik etmek. Bilemiyorum bunu zaten pek anlayamadım. Hala da laf sokma çabası içindesiniz. Size okuduğum okulu söylemek veya ispat etmek zorunda değilim. Beni bilen bilir buda bana yeter.Evleneceğinizi tebrik ettim bu arada. Verdiğiniz karşılıktan okuduğunuz okul belli oluyor zaten
Özgüven ile kibir farklı şeyler hanfendi. Özgüven başkalarının hayatlarıyla başarılarını,mesleklerini dalgaya almak veya kendi mesleğiyle kıyaslamak değildir. Bence yazdıkça komik duruma düşüyorsunuz.Bunca zorbalığın içinde okumak ve başkalarının yoluna da işık tutmak inanın muhteşem bir duygu. Hayır, bunun adı özgüven
Est o sizin komikliğiniz. Benim derdim birşeyler başaramamış ve kıskançlıkla karşısındakine çamur atan imsanlara bir nebze de olsa iyilil yapabilmek. İnsan olmak bunu gerektirir hanımefendi. Bakın bir iki konuştuk " çarptırma" dan " hanımefendi" ye geçtik ne mutlu. Bu arada saldırgan ve agresifsiniz. Düğün stresi galiba. Papatya çayı iyi gelir diyorlarÖzgüven ile kibir farklı şeyler hanfendi. Özgüven başkalarının hayatlarıyla başarılarını,mesleklerini dalgaya almak veya kendi mesleğiyle kıyaslamak değildir. Bence yazdıkça komik duruma düşüyorsunuz.
Çarptırmak sözcüğü kötü bir sözcük değildir. Sözcük anlamını bilmiyorsanız keza açıklayabilirim dilerseniz. Bu yüzden “hanfendi” ile kıyaslayabileceğiniz bir kelimede değildir. Bence konuyu izleyen diğer kadınlarımız kimin saldırgan ve agresif olduğunun farkına varmıştır. Ben burda sizin kişiliğinize vs ithafen hiç bir yorumda bulunmazken ilk başta siz çeşitli kelime oyunları oynamaya çalışarak bana saldırdınız. Daha fazla da uzatmazsanız sevinirim. Konu amacından şaşmasın.Est o sizin komikliğiniz. Benim derdim birşeyler başaramamış ve kıskançlıkla karşısındakine çamur atan imsanlara bir nebze de olsa iyilil yapabilmek. İnsan olmak bunu gerektirir hanımefendi. Bakın bir iki konuştuk " çarptırma" dan " hanımefendi" ye geçtik ne mutlu. Bu arada saldırgan ve agresifsiniz. Düğün stresi galiba. Papatya çayı iyi gelir diyorlar
Kendinizle çelişmeyin. Çarpıtmak sözcüğünü kaba bulan insan, başkalarının hayatına başarısız veya şu okulu okumuşsundur diye ithamda bulunmaz. Hadi iyi günler.Evet o halde uzatmayınız. Sözcük anlamını çok iyi bilen biri olduğumu bildiğinize eminim. Bu arada sözcük anlamını biliyor olabilirsiniz ama "kaba" bir kelime olduğunu anlamıyorsunuz.
Adalet ve hukukçu hanımefendi kocasının boğazına yapışmasını nasıl yorumlarsın veya büyüklere saygı göstermeyi kusura bakma saygı edinilir ama senin için dimi ama senin dediğin toplum zarfında geçerli bizim kültürümüzde yaşça büyük insanlara saygı duyulur birazcık da bu yönde başarı gösterin. Size eğitimci olarak bir tavsiye veriyim kendinizi övmeyin başkaları sizi övsün zira saygı edinilirYeterince başarılı bir kadınım. Sizin ihtiyacınız var gibi. Yine de güzel dilekleriniz için mersi
Burda bazı yorumları okuyorum şok oluyorum . Evlenince aılesını yok saysın artık onun aılesı var cekırdek aıleyız demezler mi. Çekirdek ailesin evet ama o da annesinin çekirdek ailesinin parçası evlenince evlatlıktan afaroz mu ediliyoruz anlamıyorum. Bir de deriz ki anne baba gelemez orası kadının da evi ona sorulcak evet kadının evi tabi ki ama biz adamın bu hakkını hep yok sayıyoruz onun aılesı gelemez benim evim ama benim ailem gelir sıkıntı yok çünkü karşı taraf tüü kaka eee hani erkeğin hakkı nerde? Ama erkek annen gelmesin baban gelmesin deseee o kim köpek karışıyır derler sonra kadınla erkek eşit sloganıyla bayrak taşırlarBen anlamiyorum bu gelinlerin kv'delerine kinlerini.. yarin oburgun sizde birer kv olucaksiniz.. damadiniz veya gelininizde sizden nefret etsin ozaman.. hani ne ekerseniz onu bicersiniz.. biraz empati kurun.. karsinizdaki oz anneniz olsa nasil davranirsiniz mesela.. kv nize karsi kapayin gozlerinizi bian karsinizda oz anneniz varmis gibi dusunun ona gore davranin.. bukadar zor olmamali.. biraz saygi yaa..
Cok haklisin kesinliklee.. hepimiz yeri geliyor kendi annemizle bile anlasamiyoruz ama ona karsi kin duymuyoruz niye oz annemiz cunku seviyoruz sayiyoruz.. ayni seyi kv miz icinde yapmaliyiz sen o kadinin ogluyla evlisin onun caniyla parcasiyla evlisin yani oglunu aldim benim hadi sen git yok oyle bisey.. o senin sevdigin adamin annesi dusun o getirmis kocani dunyaya sen yokken o vardi bu yasina kadar.. evlenince nerdeyse tum gelinler kv lerine karsi yarisiyor resmen.. ben bunun kiskanclik oldugunu dusunuyorum ama unuttuklari bisey var onlarda bigun kv olucaklar ve ben ne ekersen onu bicersin sozune cok katiliyorum..Burda bazı yorumları okuyorum şok oluyorum . Evlenince aılesını yok saysın artık onun aılesı var cekırdek aıleyız demezler mi. Çekirdek ailesin evet ama o da annesinin çekirdek ailesinin parçası evlenince evlatlıktan afaroz mu ediliyoruz anlamıyorum. Bir de deriz ki anne baba gelemez orası kadının da evi ona sorulcak evet kadının evi tabi ki ama biz adamın bu hakkını hep yok sayıyoruz onun aılesı gelemez benim evim ama benim ailem gelir sıkıntı yok çünkü karşı taraf tüü kaka eee hani erkeğin hakkı nerde? Ama erkek annen gelmesin baban gelmesin deseee o kim köpek karışıyır derler sonra kadınla erkek eşit sloganıyla bayrak taşırlar
Cok haklisin kesinliklee.. hepimiz yeri geliyor kendi annemizle bile anlasamiyoruz ama ona karsi kin duymuyoruz niye oz annemiz cunku seviyoruz sayiyoruz.. ayni seyi kv miz icinde yapmaliyiz sen o kadinin ogluyla evlisin onun caniyla parcasiyla evlisin yani oglunu aldim benim hadi sen git yok oyle bisey.. o senin sevdigin adamin annesi dusun o getirmis kocani dunyaya sen yokken o vardi bu yasina kadar.. evlenince nerdeyse tum gelinler kv lerine karsi yarisiyor resmen.. ben bunun kiskanclik oldugunu dusunuyorum ama unuttuklari bisey var onlarda bigun kv olucaklar ve ben ne ekersen onu bicersin sozune cok katiliyorum..