Nisanliyken Nikahlanip Ayrılmayı Düşünmek ?

Baba kız o güzel hayatiniza devam edin. Acilen boşan. Aynı çatıya girmeden bu kadar problem çıkaran insanlar aynı çatıda size huzur vermez.
Babamı üzmek istemiyorum.Bir ara çok şikayet ediyordum nişanlımı.Surekli ağlıyordum annesi babama terbiyesizlik yaptı.Suan şikayet etmiyorum babam sakın.

Babamı üzmek istemiyorum.Bir ara çok şikayet ediyordum nişanlımı.Surekli ağlıyordum annesi babama terbiyesizlik yaptı.Suan şikayet etmiyorum babam sakın.
Tatlım kucaginda bebekle baba evine döndüğünde baban daha çok üzülecek. Bence babamı daha az nasıl uzebilirim diye düşünmelisin.

Ay bu kadınlardan korkulur. Resmen gbt sini cikartmissiniz kadının

10 yildir uyeyim ama tanimiyorum
Forumda son 1-1,5 aydir hem kendi actigi aşırı aksiyonlu konularla hem de baskalarinin actigi konulara yaptigi yorumlarla kimilerini çileden çıkarırken ben takip etmeyi aşırı seviyorum. Benim icin tam bir suçlu zevk.
Rihanna 2. cocugu yapmis umrumda degil acaba kahve pembe dugun yapacak mi kaynanasi dugune gelecek mi yoksa bosanma davasi acip tazminat alacak mi

Tesetturden anal sekse kadar tam bir kanaat onderi, kocasinin geyşası son kaynana bükücü, tazminat ve nafakalarin korkulu rüyası kahve pembeyi tanimayan da ben KKya üyeyim demesin bir zahmet.

Anal ‘ sekizzzz’ olayı ne anlatır mısınız ya da link var mı

Dul olmazsın. dul eşi vefat edene denir.sen bekar olacaksin.zaten sadece nikah yapılmış bu kadar karmaşanın içinde ben evlenmezdim şahsen baban da arkanda. Kimler kimleri unutuyor. Malesef sadece sevgilinle değil ailesiyle de evleneceksin. Yol yakınken dönmek daha mantıklı.

Mantıklı olanı bende biliyorum da niyeyse vazgeçemiyorum.

yeminle beynim yandı. boşan.arkana bakma

Bence ne alınır mevzusunda haksızsınız. Ortak alınmalı. Mehirle ilgili babanızın söylediği rahatsız edici ama mehir hakkınız ben de maddi durumu kötü olan bir aile için 100 gramı fazla buldum. Diğer konularda haklı yönleriniz var. Ama bu evlilik bence yürümez.

Babam mehir konusunda hemen ödemek zorunda değilsin dedi.Yillar sonra da odeyebilirsin dedi.Arkadasinin kızı zengin aileden 500 gram istemiş.Sorun yaşanmış.Babam karismiyor artık.

Babam mehir konusunda hemen ödemek zorunda değilsin dedi.Yillar sonra da odeyebilirsin dedi.Arkadasinin kızı zengin aileden 500 gram istemiş.Sorun yaşanmış.Babam karismiyor artık.
Eğer İslam'ı olarak bakacaksaniz sorun çıkmasın istiyorsanız mehir istemeyin. Aileler birbirine çirkef olmuş sizin aranızda bozulmuş neden bu kafanızda ki ısrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…