Nisanliyken Nikahlanip Ayrılmayı Düşünmek ?

Ben nikahtan sonra boşandım. Düğün yapmamıştık. Hiç de pişman olmadım. Tavsiye ederim,sizin ilişkinizde hayırlı bir şey yok çünkü.
Düğün olmadığı zaman nikah iptali mi oluyor hangi şartlarda oluyor birkaç kere böyle bir şey duymuştum da

Düğün olmadığı zaman nikah iptali mi oluyor hangi şartlarda oluyor birkaç kere böyle bir şey duymuştum da
Yok nikah iptalinin şartları baya zor, o sırada karar verecek durumda olmamak vs vs gibi , zihinsel durumlar diye biliyorum . Yoksa nikah kıyıldı düğün olmadı iptal edelim diyemiyorsun

Kuzenim de nişanlandı sonra nikah kıydılar atamaları olsun diye. Ama anlaşamadılar ayrıldılar. Boşandılar. Kuzenim psikolojik olarak çok kötüydü çok yıpranmıştı. Ama atamasının yapıldığı okulda bir öğretmenle tanıştı. Şimdi onunla evli ve 2 çocuğu var çooook mutlu. Mutlu olmayacağın birisiyle elalem ne der diye boşuna evlenme boşan.

Maalesef canım, gelinlik bakıyorlar. Kucağına çocuk almadan boşanmayacağı kesinleşti.

Maalesef canım, gelinlik bakıyorlar. Kucağına çocuk almadan boşanmayacağı kesinleşti.
Aaaa ben bütün mesajları okumadım. Vah ki vahhh

Valla kuzenim şuan o nişanlanıp düğün olmadan boşandığı adamdan bin kat daha iyisini buldu. Kuzenimi el üstünde tutuyor. Saygılı efendi.

Karşısına kimse çıkmayacak evde kalacak sanıyor bazı kızlar

Konu çok uzun okuyamadım ama başlığa binaen söylemek istediklerim var. Arkadaşlar nişanlılık zaten çiftler evlenmeden önce birbirini tanısın diye var. Yani tanısın uyuşmazsalar uyusamadik diyip ayrilsinlar diye var. Yani nişan yapıp aman elalem ne der diye nikah da yapalım da günaha girmeyelim, elalemin ağzına laf vermeyelim... Bu sebepler çoğaltılır ama mantıklı değil. Eğer nikahtan dolayı pismansaniz hemen boşanma davası açın anlaşmalı bitirin. Onrunuze yazık etmeyin.

Bunu genelde asiri6 muhafazakâr olduğunu iddia edenler ,dindar olduğunu iddia edenler yapıyor ama bizim dinimiz de zaten nikâh olmadan bir nişanlılık söz.konusudur.

Onu başka bir konuda anlatmış zaten, burada barışmaları yazmıyor. Biz ezberledik arkadaşı, konuları bağlayabiliyoruz.

Dava aç hem de çekişmeli... O anası bozuntusu daha çok para çıkışı olunca geri teper...

Şuan ne durumdasın bilmiyorum. Fakat 5 yıllık evli Bi kadın, anne olarak sana tek söyleyeceğim yol yakınken dön. Anlattıkların hep Bi işaret ve bu işaretleri almazsan cesur olup o davayı acmazsan ilerde depresif Bi anne olacağın kesinnn. Ben de eşimle çok farklı kültürlere farklı ailelere sahipiz. Bunlar evlilikde çok çok problem. Yemekten tut temizliğe çocuk yetiştirmeye herseye problem. Sem saniyormusun ki evlilikde keramet vardır ve evlenince hersey bitecek coookk mesut olacaksınız. YALANNNN. Evlenince daha büyük problemler çıkacak ha birde bebek olunca ohooo işin icni den hiç çıkamayacaksınız. Boşanırim nafaka alirim diyorsan o da olmaz adam kendini gecindiremiyor.inan bana yol yakınken dön bak çok pişman olursun kardeşim. Be o cesareti gosteremedim hergun kavga gürültü psikolojik olarak çok yıprandım ve en sonunda intihar ettim ama o da çözüm olmadı. Şuan hayal dünyasında kendine bambaşka Bi dünya kurmuş depresif Bi anne ve esim..

Benim derdim dul kalmak boşanmak nisan atmak bunlara takmıyorum.Emek.verdim sevdim o yüzden.

Ailem dindar hatta ayrılırsan da arkandayız.Beraber olursan da arkandayiz dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…