Nişanlımla yaşadığım ilişki ve sonrası çok kötü oldu lütfen yardım

elma sirkesiyle silip sarimsak basacaksiniz uzerlerine aksamdan yatmadan sarimsak sarili kalacak yara bandiyla yapistir sarimsaklari gecer bir kuzenim boyle kurtuldu
Ben de yaptım iki üç tane çıktığında ve geçti gerçekten. Sirkeli pamuğu oraya bantladım geceden. Sabah bembeyaz oluyo sonra kararıp düşüyo. Ama dediğim yerden tekrar çıktı malesef ve son 1 haftadır denememe rağmen pamuk yeterince temas etmedi sanırım, bi etkisi olmadı ayriyetten çok tahriş etti cildimi yara yaptı. Ben de tekrar yaktırmayı düşünüyorum o yüzden. Bir de jilet ve ağda yapmamak çok önemli. Ben bilinçsizce 2 sene boyunca jilet de yaptım ağda da lazer de nasılsa çıkmıyor diye. Hop tekrar çıktı.
Sadece genital siğil değil, küçüklükten beri koltukaltımda normal siğil vardı. Ona da sirkeli pamuk yaptım aynı şekilde geçti ve düştü.

sonra ne oldu peki. Rahminiz alindi mi yoksa leep falan mi oldunuz sadece
cin3 cikti kanser oncesi yani ,20 gun once konizasyon oldum.Ben 8 yildir evliyim dogumdan sonraki smear cin3 cikti ben sok oldum hamileligim boyuncada smear aldilar temizdi.Asiri uzuntulu ve stresli 2 ay gecirdim dogumda belkide tetikledi.

cin3 cikti kanser oncesi yani ,20 gun once konizasyon oldum.Ben 8 yildir evliyim dogumdan sonraki smear cin3 cikti ben sok oldum hamileligim boyuncada smear aldilar temizdi.Asiri uzuntulu ve stresli 2 ay gecirdim dogumda belkide tetikledi.
Dogum gebelik insanin bunyesinj felaket etkiliyor. Gebelikte ve dogumdan sonra cikmayacak seyler cikti bendede. Bagisiklik dusuyor ciddi sekilde.

Peki rahim agzi kanseri olan herkes bu virusu mu kapmis oluyo? Yoksa baska sebeplerdende olabiliyo mu?

Dogum gebelik insanin bunyesinj felaket etkiliyor. Gebelikte ve dogumdan sonra cikmayacak seyler cikti bendede. Bagisiklik dusuyor ciddi sekilde.

Peki rahim agzi kanseri olan herkes bu virusu mu kapmis oluyo? Yoksa baska sebeplerdende olabiliyo mu?
Başka bir sebepten olmaz tek nedeni hpv dir

1- HPV virüsünün ne zaman alındığı ,kişiye ne zaman bulaştığı belli değil. Yıllar önce alınmış olabilir ve bu kişide HPV yıllarca uykuda kalıp aktifleşmiş olabilir. Evlilik öncesi de kişi bunu müstakbel eşi dışında bir kişiden almış olabilir ve yıllar sonra da HPV aktif olup kendinde çıkmış hatta suçladığı eşine kendi de bulaştırmış olabilir. Tıbbi olarak HPV nin bulaşma tarihini, zamanını söylemek mümkün değil, yıllara yayılabilen bir sessiz enfeksiyon olabilmekte
2-HPV nadiren de dış ortamdan (tuvalet, eşyalar) bulaşabilmekte .Ayrıca HPV nin kişiye bulaşması için tam cinsel ilişkiye gerek yok, bekarlık dönemimde yaşanan dışarıdan bir cinsel temas, anal ilişki hatta oral ilişki HPV bulaşması için yeterlidir. Kısacası bakire evlenen bir kişi de evlilik öncesi başkasından tam anlamı ile vajinadan ilişki olmadan HPV virüsü ve genital siğil almış olabilir.
3-Kendine eşinden HPV bulaştığını iddia eden kişinin, kendinin de evlilik dışı bir ilişkisi olup olmadığı iddiası ile de karşı karşıya gelmesi de mantıken mümkündür ve bunun aksinin de ispatı yoktur..
4-Toplumda her 2 kişiden en az 1 inde bu virüs var ve kişiye özel ve nadir bir enfeksiyon değildir. Herkez, her yerden, herhangi bir zamanda, herhangi bir şekilde bu virüsü almış olabilir ve aynı şartlarda bulaştırmış da olabilir..
HPV konusu tehlikeli sular...dikkat.."

bu konuda kk bayanlari ikiye ayrilmis kimisi gecti diyo kimisi oha diyo bende etkisini gormus birinin yalancisiyim valla

Erkekler hpv konusunda taşıyıcı olabiliyor. Onda kesin olup olmadığını anlamak için HPV DNA testi yaptırmanız gerekiyor, muayene ile çıkmaz. Doktor siğil olmadığı için öyle demiştir. Kesin emin olmak için test yaptırın, fakat tuvaletten vs buluşmasındansa o kızdan nişanlınıza geçmiş ama belirti göstermemiş olma ihtimali çok yüksek. Bağışıklığı yüksekse siğil oluşmamıştır onda, bu hpv taşımadığı anlamına gelmiyor. Kan testi yaptırın ikiniz de, HPV’nin cinsini, kanser riski taşıyıp taşımadığını da görürsünüz. Çünkü cinsine göre bazı HPV türleri daha tehlikeli oluyor. Gerçi bildiğim kadarıyla o türler siğil yapmıyor, korkmayın ama yine de bi baktırın.

Bence bi daha iliskiye girmeyin nisanizla hpv var mi diye ayda bi kez baktir ya bulasmis bi daha göze alamazdim ben :/

Arkadaşlar burda konuşulanları bilimsel makaleler destekleseniz .edu uzantılı?

Kara gürültüye konuşulmuş gibi sanki

Beyinlerde kaos yaratır bunlar

Ayril.. birde korunarak iliskeiye girmen lazim prezervatif sadece gebelik onlemek icin degil

Peki ph duzeyini artirmak icin ne kullanalim temizlik urunu olarak..

Yada bunla birlikteyken ayni zamanda baskasiyla da birlikte oldu bir yada devamli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…