-
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
Ben de yaptım iki üç tane çıktığında ve geçti gerçekten. Sirkeli pamuğu oraya bantladım geceden. Sabah bembeyaz oluyo sonra kararıp düşüyo. Ama dediğim yerden tekrar çıktı malesef ve son 1 haftadır denememe rağmen pamuk yeterince temas etmedi sanırım, bi etkisi olmadı ayriyetten çok tahriş etti cildimi yara yaptı. Ben de tekrar yaktırmayı düşünüyorum o yüzden. Bir de jilet ve ağda yapmamak çok önemli. Ben bilinçsizce 2 sene boyunca jilet de yaptım ağda da lazer de nasılsa çıkmıyor diye. Hop tekrar çıktı.elma sirkesiyle silip sarimsak basacaksiniz uzerlerine aksamdan yatmadan sarimsak sarili kalacak yara bandiyla yapistir sarimsaklari gecer bir kuzenim boyle kurtuldu
cin3 cikti kanser oncesi yani ,20 gun once konizasyon oldum.Ben 8 yildir evliyim dogumdan sonraki smear cin3 cikti ben sok oldum hamileligim boyuncada smear aldilar temizdi.Asiri uzuntulu ve stresli 2 ay gecirdim dogumda belkide tetikledi.sonra ne oldu peki. Rahminiz alindi mi yoksa leep falan mi oldunuz sadece
Kuzucum sen konustunmu dr la tedavin nasıl olacak ? Bagisikligina dikkat et lütfen c vitamini al bol bolAynen oyle, insanlar bilende bilmeyende yazmis.Cinsel egitime keske daha onem verilse,basima gelmeden once bende birsey bilmiyordum malesef.
Dogum gebelik insanin bunyesinj felaket etkiliyor. Gebelikte ve dogumdan sonra cikmayacak seyler cikti bendede. Bagisiklik dusuyor ciddi sekilde.cin3 cikti kanser oncesi yani ,20 gun once konizasyon oldum.Ben 8 yildir evliyim dogumdan sonraki smear cin3 cikti ben sok oldum hamileligim boyuncada smear aldilar temizdi.Asiri uzuntulu ve stresli 2 ay gecirdim dogumda belkide tetikledi.
Başka bir sebepten olmaz tek nedeni hpv dirDogum gebelik insanin bunyesinj felaket etkiliyor. Gebelikte ve dogumdan sonra cikmayacak seyler cikti bendede. Bagisiklik dusuyor ciddi sekilde.
Peki rahim agzi kanseri olan herkes bu virusu mu kapmis oluyo? Yoksa baska sebeplerdende olabiliyo mu?
Oha.. bak bugune kadar duyduklarim vardi rahim kanseri diye..hic bundan oldugunu bilmiyodum. Spontane cikan birsey saniyordum. Direkt kocasini dusunurum artik bu kadinlarin.Başka bir sebepten olmaz tek nedeni hpv dir
rahim yumurtalik kanseri bunun disinda yalniz. Hpv sadece rahimagzi kanserinin sebebidirOha.. bak bugune kadar duyduklarim vardi rahim kanseri diye..hic bundan oldugunu bilmiyodum. Spontane cikan birsey saniyordum. Direkt kocasini dusunurum artik bu kadinlarin.
bu konuda kk bayanlari ikiye ayrilmis kimisi gecti diyo kimisi oha diyo bende etkisini gormus birinin yalancisiyim vallaBen de yaptım iki üç tane çıktığında ve geçti gerçekten. Sirkeli pamuğu oraya bantladım geceden. Sabah bembeyaz oluyo sonra kararıp düşüyo. Ama dediğim yerden tekrar çıktı malesef ve son 1 haftadır denememe rağmen pamuk yeterince temas etmedi sanırım, bi etkisi olmadı ayriyetten çok tahriş etti cildimi yara yaptı. Ben de tekrar yaktırmayı düşünüyorum o yüzden. Bir de jilet ve ağda yapmamak çok önemli. Ben bilinçsizce 2 sene boyunca jilet de yaptım ağda da lazer de nasılsa çıkmıyor diye. Hop tekrar çıktı.
Sadece genital siğil değil, küçüklükten beri koltukaltımda normal siğil vardı. Ona da sirkeli pamuk yaptım aynı şekilde geçti ve düştü.
Bence bi daha iliskiye girmeyin nisanizla hpv var mi diye ayda bi kez baktir ya bulasmis bi daha göze alamazdim ben :/Merhaba kusura bakmayın biraz açık yazıcam nişanlımla bir cinsel birleşme yaşadık ama öyle çok ileri gitmeden ve sonra ben makat kısmımda siğiller fark ettim doktora gittim yani bir - iki kere olan bir şey için bunlar çok üzücü cinsel yolla bulaşmış bu bulaşıcı bir şey dedi nişanlım da basur vardı söylüyordu zaten iç basur da olmuşum genel cerrah cildiye yönlendirdi yakma işlemi için yaktı önde var mı dedi yok dedim utandım 2 hafta sonra tekrar gel yakıcaz dedi evet tekrar gittim ön bölgemi de söyledim yani genital siğil ben gibiydi gene de sormak istedim baktı ışıkla gerçekten çok ama çok utanıyorum sen nasıl bir birliktelik yaşadın bütün virüsleri kapmışsın dedi yakma yaptı siğil tekrar edebilir dedi daha önce hpv testi yaptı temiz çıkmıştı şimdi başka bir test yapıcam 2 hafta sonra gel dedi bir de traşlama yapma dedi roacutane kullanıyorum ağda yasak neyle temizlicem ben o bölgeyi sürekli cinsellik yaşıyorsan kadın doğuma git dedi hayır yaşamıyorum bile diyemedim utancımdan tamam dedim nişanlıma sordum kimden geçti sana diye yemin ederim senden sonra kimseyle birlikte olmadım dedi benden önce olduğu kişiyi biliyordum zaten ilişkinin ilk başında her şeyi anlattı nasıl oldu bu anlamıyorum aileme söylemeyemiyorum utanıyorum iş yerinden sürekli izin almakta sıkıntı nişanlıma bir süre görüşmeyelim dicem ama çokta seviyorum of çok kötüyüm bittim ben
Ayril.. birde korunarak iliskeiye girmen lazim prezervatif sadece gebelik onlemek icin degilMerhaba kusura bakmayın biraz açık yazıcam nişanlımla bir cinsel birleşme yaşadık ama öyle çok ileri gitmeden ve sonra ben makat kısmımda siğiller fark ettim doktora gittim yani bir - iki kere olan bir şey için bunlar çok üzücü cinsel yolla bulaşmış bu bulaşıcı bir şey dedi nişanlım da basur vardı söylüyordu zaten iç basur da olmuşum genel cerrah cildiye yönlendirdi yakma işlemi için yaktı önde var mı dedi yok dedim utandım 2 hafta sonra tekrar gel yakıcaz dedi evet tekrar gittim ön bölgemi de söyledim yani genital siğil ben gibiydi gene de sormak istedim baktı ışıkla gerçekten çok ama çok utanıyorum sen nasıl bir birliktelik yaşadın bütün virüsleri kapmışsın dedi yakma yaptı siğil tekrar edebilir dedi daha önce hpv testi yaptı temiz çıkmıştı şimdi başka bir test yapıcam 2 hafta sonra gel dedi bir de traşlama yapma dedi roacutane kullanıyorum ağda yasak neyle temizlicem ben o bölgeyi sürekli cinsellik yaşıyorsan kadın doğuma git dedi hayır yaşamıyorum bile diyemedim utancımdan tamam dedim nişanlıma sordum kimden geçti sana diye yemin ederim senden sonra kimseyle birlikte olmadım dedi benden önce olduğu kişiyi biliyordum zaten ilişkinin ilk başında her şeyi anlattı nasıl oldu bu anlamıyorum aileme söylemeyemiyorum utanıyorum iş yerinden sürekli izin almakta sıkıntı nişanlıma bir süre görüşmeyelim dicem ama çokta seviyorum of çok kötüyüm bittim ben
Birde bu adamin ki arkaya kivrimli ve uzun galiba ☺ basurdan one bulastigina goreBasur bulaşıcı değildir , siğil falan yapmaz .. sizi sakın böyle birşeyle kandırmasına müsade etmeyin
Peki ph duzeyini artirmak icin ne kullanalim temizlik urunu olarak..teşekkür ederim sirke hakkında bilgilendirdiğiniz için fakat yanlış bilinen bir noktaya açıklık getirmek istiyorum bildiğim kadarıyla.
genital siğiller ilk olarak ilaç tedavisi ile geçirilmeli, işe yaramazsa da bitkisel olarak faydası kanıtlanmış tek yolu adaçayıdır. sirkeyi siz kullanırsınız işe yarar başkası için yaramaz bu kesin değil. ve zaten pH dengesi düşünüldüğünde de sirke yanlış seçim olur. kulaktan dolma bilgilerle yazmıyorum alanında uzman bir profesöre rutin kontrole giderim bir ara siğilden şüphelenince bunu genişçe konuştuk o yüzden bu şekilde net yazabiliyorum.
yani bana kalırsa sirkeyi public ortamda tavsiye etmek sakıncalı fakat sizde işe yaramasına sevindim.
Yada bunla birlikteyken ayni zamanda baskasiyla da birlikte oldu bir yada devamliTövbe yarabbim, insanlar sana dil döküyor yaiki saattir geçmişten almıştır diye ki azicik aklin varsa anlaman lazim zaten tabi ki senden öncekilerden kapmis hastalik. Ama senin tek derdin hala benden sonra kimse olmus mu derdi. Belki hiv kaptın hala mi ayikmiyorsun
Eski sevgilim 7 yil onceki basur du su ana kadar sigil cikmadi bende basur daYa lütfen basurun bulaşıcı olmadığını bilenler sevişebilir mi sadece?