Nişanlımla yaşadığım ilişki ve sonrası çok kötü oldu lütfen yardım

Herkesin takıldığı noktaya ben de takıldım. "senden sonra kimseyle olmadım". zaten senden önce birliktelik yaşadığı kişiden kapmış hastalığı. Senden sonrasını neden karıştırıyo ki..
konuyu açış biçiminden ben sağlıkla ilgli sorunun olduğunu düşündüm ve benim gibi herkes aynı şeyi söylemiş aslında. Ama senin kafanda aldatılmış olma şüphesi de var. Konundan değil ama verdiğin cevaplardan belli. Benden önceki ilişki önemli mi diyorsun? Benim düşüncem, eğer hayat kadınıyla birlikte olduysa bu pek iç açıcı olmazdı. Ama normal bir ilişkisi sevgilisi olabilir.
Bence sen işin sağlık boyutuyla ilgilen. Tedavini tamamla ve bir daha da birlikte olma ki yeniden bişi bulaşmasın.

Yok yook biliyorum daha önce yaşadığı kızn cinsel hayatı aktif bir kızdı geçmiş geçmişte kaldı yapacak bir şeyim yok şuan yaşamadığuna eminim ama geçmiş etki eder mi bilmiyorum
Bunlar uzun süreli hastalıklar yıllar öncede kapmış olabilir ve çoğu kalıcı olarak geçmiyor ve bilerek sanada bulaştırmış bilmiceni yada fark etmiceni düşünmüyorum hala bu adamla evlenmeyi düşünüyormusun

Ay ya ergen ya eksici saf salak ayagina trolluyor
Cinsellik yasayacak kadar cin hastaligin sonradan bulastigini sanacak kadar saf yapmayin allah askina birde ara ara detay sormus zaten yoneticiler opmus kendisini dagilin ahali

20 yil sonrada belirti verebilirmis hic belli olmuyor.Arkadasta sigil ciktigina gore kanser yapmayan hpv tip kapmis.Sigillrri yaktiracak onlar tekrar cikacak,tkaybolmalari zaman aliyormus.
Oha yaa.. peki test yaptirsan cikmaz mi mesela? Dusun 40 yasinda kocan biriyle olmus sende 60 yasinda cikiyor.. ne lanet birsey

Ben dudağım uçukladığında bile erkek arkadaşımı uyarırım. Hem adamın geçmişte cinsel hayatı aktif bir kadınla beraber olduğunu biliyorsunuz, hem nişanlınız biliyor ilk tahmini ondan bulaşmıştır oluyor ama bile bile lades deyip korunmamak nedir??
Geçmişi geçmişte bırakın tedavinizi konuşun. Kadın için cinsel yolla bulaşan hastalıklar her zaman daha riskli sonuçlar doğurur. Nişanlınızın rahatlığına aldanmayın.

Ya bir de şöyle bir şey var .. sizden önceki kız arkadaşını gözünüzle gördünüz mü ? Hani iki de bir kızın aktif cinsel hayatından bahsetmişsiniz ya ? Belki Harika nişanlınız o kıza çamur atıyor

Bilende yazmış bilmeyende... hey yavrum hey cahillik diz boyu.. canım öncelikle geçmiş olsun hpv isimli virüsü kapmışsın. Sevgilin de bunu senden önce yaşadığı ilişkiden kapmistir. Erkeklerin %90 ında bir belirti olmaz. Taşıdığını bilmez çoğu. Cinsel olarak bulaşan en yaygın virustur. Iliskinin manevi boyutuna girmeden sana vereceğim tavsiyeler şunlar: siğillerin hepsini yaktir ciktikca da yaktıracaksın zamanla biterler. Bağışıklığı yüksek tut en önemlisi bu. Ahcc kullan durumun varsa. Yoksa meyve sebze vitamin türünden zengin beslen yeşil çay iç. Gardasil asini yaptır. Viral yükü azalttığı kanıtlanmistir. Sanırım bakiresin smear testi yaptıramazsın ama ileriki hayatında buna dikkat et kontrolünü aksatma. Tek hastalığın bu olmadığını bil kendini eğit oku ve araştır allah korusun hiv var hepatit var.. kontrollerini yaptır rahim ağzı kanseri risk faktörüdür. Iyi haber ise hpv nin vücutt tarafından etkisiz hale getirildiği yada atıldığı kanıtlanmıştır . Kendine iyi bakarsan vücudun virüsü atar. Geçmiş olsun

Olan yine kadina olmus, bir de ters iliski, iyice kendinizi kulandirtmissiniz.
Yerinizde olsam birakirdim o adami, keza bu hastaliklari kapmak icin baya dusuk kisilerle olmus olmasi lazim.
Kansere kadar gider Allah korusun, duzgn birini bulun

bu tarz virüsleri ancak hayat kadınlarından fln kapabilir
hayir aktif cinsel hayati olan herkeste görülebilir.. İlk kez erkek arkadasiyla olan bi kiz kapar mesela sonra ondan ayrilir baskasiyka sevgili olur ona bulaştırır
Ya da aynisi bir erkek.icin gecerlidir..

Son düzenleme:
elma sirkesiyle silip sarimsak basacaksiniz uzerlerine aksamdan yatmadan sarimsak sarili kalacak yara bandiyla yapistir sarimsaklari gecer bir kuzenim boyle kurtuldu

Oha yaa.. peki test yaptirsan cikmaz mi mesela? Dusun 40 yasinda kocan biriyle olmus sende 60 yasinda cikiyor.. ne lanet birsey
Evet malesef oyle.. İlk kez kocasiyla cinsellik yasayan bir kadinda 15 sene sonra bile cikar. Kocasinin aldattigi anlamina gelmeyebiilir kocasinin eski sevgilisinden bir ani olarak çıkıverir ortaya. Olan kadina oluyor erkekte hicbir tehlikesi yok...

Ben simdi 10 yillik evliyim.. yani 11 yil once esim biriyle olduysa kabak bana patlayabilir yani? Korkunc

Ben simdi 10 yillik evliyim.. yani 11 yil once esim biriyle olduysa kabak bana patlayabilir yani? Korkunc
maaleseff. Hpv bulastigi anda hemen belli etmez ya sigil cikar ya da sinsi bekler.. Hpv bulasmis biri smear verip temiz sonuc alabilir belki bir sonraki smearda ottaya cikar.. Bu farklı bir illet.. O yuzden bu seyler eskortlarda olur diyip isin ucunu birakmamali tek partnerli olunsa da duzenli smear vermeli...

Bu hpv nin binlerce turu varmis,birkaci sigil yapiyor birkaci kanser coguda hic belirti vermiyor.Her 10 insandan 8 inde hpv olurmus 25 yas alti bayanlar bunye guclu oldugu icin hpv li oldugunu hissetmeden dahi atiyormus bu virusu.Bazilarimiz atamiyor,virus kuluckada kaliyor bunye dusunce ozellikle stres buyuk etken oluyor virus aziyor.Erkeklerde hic sikayet olmuyormus kadinlarda kanser yapiyor sadece.Ben 8 yildir evliyim esimden suphem yok dogumdan sonra 40 kontrolumde kanser oncesi asamaya geldigimi ogrendim.Bende sigil yapmayan kanser yapan tip var(sonuclar henuz cikmadi ama rahim agzi kanseri sebebi sadece hpv).Hic belirtisi yok ne agri ne sizi ne akinti.Esimin yada benim evlenmeden onceki donemimize ait bu virus.Cok sey yapmayip grip virusu gibj bakmak lazim ama duzenli smear cok cok onrmliymis.

Valla cok kotu bi durum. Kanser genel olarak sinsi bi hastalik zaten. Belirti olsa zaten doktora gidersin ama olmazsa.. bu tarz hastaliklar herkes herkesle oldugu icin cikiyor genelde aidste oyleydi.. bir insandan dunyaya yayilmasi korkunc birsey

sonra ne oldu peki. Rahminiz alindi mi yoksa leep falan mi oldunuz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…