- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.735
-
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
Bunlar uzun süreli hastalıklar yıllar öncede kapmış olabilir ve çoğu kalıcı olarak geçmiyor ve bilerek sanada bulaştırmış bilmiceni yada fark etmiceni düşünmüyorum hala bu adamla evlenmeyi düşünüyormusunYok yook biliyorum daha önce yaşadığı kızn cinsel hayatı aktif bir kızdı geçmiş geçmişte kaldı yapacak bir şeyim yok şuan yaşamadığuna eminim ama geçmiş etki eder mi bilmiyorum
bu tarz virüsleri ancak hayat kadınlarından fln kapabilir
Oha yaa.. peki test yaptirsan cikmaz mi mesela? Dusun 40 yasinda kocan biriyle olmus sende 60 yasinda cikiyor.. ne lanet birsey20 yil sonrada belirti verebilirmis hic belli olmuyor.Arkadasta sigil ciktigina gore kanser yapmayan hpv tip kapmis.Sigillrri yaktiracak onlar tekrar cikacak,tkaybolmalari zaman aliyormus.
hayir aktif cinsel hayati olan herkeste görülebilir.. İlk kez erkek arkadasiyla olan bi kiz kapar mesela sonra ondan ayrilir baskasiyka sevgili olur ona bulaştırırbu tarz virüsleri ancak hayat kadınlarından fln kapabilir
yok siliyorlar sirkeylenasıl yani? sirkeyi içmişsinizdir umarım.
Evet malesef oyle.. İlk kez kocasiyla cinsellik yasayan bir kadinda 15 sene sonra bile cikar. Kocasinin aldattigi anlamina gelmeyebiilir kocasinin eski sevgilisinden bir ani olarak çıkıverir ortaya. Olan kadina oluyor erkekte hicbir tehlikesi yok...Oha yaa.. peki test yaptirsan cikmaz mi mesela? Dusun 40 yasinda kocan biriyle olmus sende 60 yasinda cikiyor.. ne lanet birsey
Ben simdi 10 yillik evliyim.. yani 11 yil once esim biriyle olduysa kabak bana patlayabilir yani? KorkuncEvet malesef oyle.. İlk kez kocasiyla cinsellik yasayan bir kadinda 15 sene sonra bile cikar. Kocasinin aldattigi anlamina gelmeyebiilir kocasinin eski sevgilisinden bir ani olarak çıkıverir ortaya. Olan kadina oluyor erkekte hicbir tehlikesi yok...
maaleseff. Hpv bulastigi anda hemen belli etmez ya sigil cikar ya da sinsi bekler.. Hpv bulasmis biri smear verip temiz sonuc alabilir belki bir sonraki smearda ottaya cikar.. Bu farklı bir illet.. O yuzden bu seyler eskortlarda olur diyip isin ucunu birakmamali tek partnerli olunsa da duzenli smear vermeli...Ben simdi 10 yillik evliyim.. yani 11 yil once esim biriyle olduysa kabak bana patlayabilir yani? Korkunc
Bu hpv nin binlerce turu varmis,birkaci sigil yapiyor birkaci kanser coguda hic belirti vermiyor.Her 10 insandan 8 inde hpv olurmus 25 yas alti bayanlar bunye guclu oldugu icin hpv li oldugunu hissetmeden dahi atiyormus bu virusu.Bazilarimiz atamiyor,virus kuluckada kaliyor bunye dusunce ozellikle stres buyuk etken oluyor virus aziyor.Erkeklerde hic sikayet olmuyormus kadinlarda kanser yapiyor sadece.Ben 8 yildir evliyim esimden suphem yok dogumdan sonra 40 kontrolumde kanser oncesi asamaya geldigimi ogrendim.Bende sigil yapmayan kanser yapan tip var(sonuclar henuz cikmadi ama rahim agzi kanseri sebebi sadece hpv).Hic belirtisi yok ne agri ne sizi ne akinti.Esimin yada benim evlenmeden onceki donemimize ait bu virus.Cok sey yapmayip grip virusu gibj bakmak lazim ama duzenli smear cok cok onrmliymis.Oha yaa.. peki test yaptirsan cikmaz mi mesela? Dusun 40 yasinda kocan biriyle olmus sende 60 yasinda cikiyor.. ne lanet birsey
Valla cok kotu bi durum. Kanser genel olarak sinsi bi hastalik zaten. Belirti olsa zaten doktora gidersin ama olmazsa.. bu tarz hastaliklar herkes herkesle oldugu icin cikiyor genelde aidste oyleydi.. bir insandan dunyaya yayilmasi korkunc birseyBu hpv nin binlerce turu varmis,birkaci sigil yapiyor birkaci kanser coguda hic belirti vermiyor.Her 10 insandan 8 inde hpv olurmus 25 yas alti bayanlar bunye guclu oldugu icin hpv li oldugunu hissetmeden dahi atiyormus bu virusu.Bazilarimiz atamiyor,virus kuluckada kaliyor bunye dusunce ozellikle stres buyuk etken oluyor virus aziyor.Erkeklerde hic sikayet olmuyormus kadinlarda kanser yapiyor sadece.Ben 8 yildir evliyim esimden suphem yok dogumdan sonra 40 kontrolumde kanser oncesi asamaya geldigimi ogrendim.Bende sigil yapmayan kanser yapan tip var(sonuclar henuz cikmadi ama rahim agzi kanseri sebebi sadece hpv).Hic belirtisi yok ne agri ne sizi ne akinti.Esimin yada benim evlenmeden onceki donemimize ait bu virus.Cok sey yapmayip grip virusu gibj bakmak lazim ama duzenli smear cok cok onrmliymis.
sonra ne oldu peki. Rahminiz alindi mi yoksa leep falan mi oldunuz sadeceBu hpv nin binlerce turu varmis,birkaci sigil yapiyor birkaci kanser coguda hic belirti vermiyor.Her 10 insandan 8 inde hpv olurmus 25 yas alti bayanlar bunye guclu oldugu icin hpv li oldugunu hissetmeden dahi atiyormus bu virusu.Bazilarimiz atamiyor,virus kuluckada kaliyor bunye dusunce ozellikle stres buyuk etken oluyor virus aziyor.Erkeklerde hic sikayet olmuyormus kadinlarda kanser yapiyor sadece.Ben 8 yildir evliyim esimden suphem yok dogumdan sonra 40 kontrolumde kanser oncesi asamaya geldigimi ogrendim.Bende sigil yapmayan kanser yapan tip var(sonuclar henuz cikmadi ama rahim agzi kanseri sebebi sadece hpv).Hic belirtisi yok ne agri ne sizi ne akinti.Esimin yada benim evlenmeden onceki donemimize ait bu virus.Cok sey yapmayip grip virusu gibj bakmak lazim ama duzenli smear cok cok onrmliymis.
Evet ping pong etkisi diyorlarValla cok kotu bi durum. Kanser genel olarak sinsi bi hastalik zaten. Belirti olsa zaten doktora gidersin ama olmazsa.. bu tarz hastaliklar herkes herkesle oldugu icin cikiyor genelde aidste oyleydi.. bir insandan dunyaya yayilmasi korkunc birsey
elma sirkesiyle silip sarimsak basacaksiniz uzerlerine aksamdan yatmadan sarimsak sarili kalacak yara bandiyla yapistir sarimsaklari gecer bir kuzenim boyle kurtuldu