- 22 Eylül 2018
- 367
- 335
- 35
-
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
Peki ph duzeyini artirmak icin ne kullanalim temizlik urunu olarak..
Hicbir temizlik urununde yokmu bu yani.. vajina kokusu yogun benim rahatsuz ediyo temizlik urunu kullanmak istiyorum sabun mahvetti beni kuruluk yapti hep..Hiçbir şey. Sadece su.
Aci baharat kotu yapiyor diye biliyorum ben amaNasil ya? Basurun yemekle ilgisi nedirki? Tetikledigi dogru ama olusumunda yemenin etkisi var mi diyosun?
evet tetikledigi kesin..bi ara ben cok oncedendi gerci bi kac kilo vermek icin zencefil zerdecal bilmem ne bir suru karisim yapmistim mesela :)) berbat azmisti 2 gunde birakmistim. sivi alimi posali yemek ise yariyor. kabiz olmayaaksin basurun varsa..yoksa kanamalar oluyor...bir kez azincada gunlerce surebiliyorAci baharat kotu yapiyor diye biliyorum ben ama
Hicbir temizlik urununde yokmu bu yani.. vajina kokusu yogun benim rahatsuz ediyo temizlik urunu kullanmak istiyorum sabun mahvetti beni kuruluk yapti hep..
Sivi yiyecekler iyi geliyormus kabizli olmasin diye yada dedigin gibi posali yiyeceklerevet tetikledigi kesin..bi ara ben cok oncedendi gerci bi kac kilo vermek icin zencefil zerdecal bilmem ne bir suru karisim yapmistim mesela :)) berbat azmisti 2 gunde birakmistim. sivi alimi posali yemek ise yariyor. kabiz olmayaaksin basurun varsa..yoksa kanamalar oluyor...bir kez azincada gunlerce surebiliyor
Ben ayakta degilde genelde alafranga kullaniyim disarda vucuduma degmemis oluyo... klozet kullanmak zorunda kalorsam da oturmadan sadece comeliyorum dizlerime yuklenip hallediyorum isimi... dizlerde zor dayaniyo yaAyakta işe
Oturur gibi yapıp oturmamak
Ben o şekilde bacak kası yaptım hfsjk
kimisi kompleks yapiyo bu isi cidden ve sabunlarla filan mahvediyorlar vajinayi. dus sirasinda dus basligini bile vajinanin icine dogru tutmamak gerekiyormus, enfeksyon sebebiymis. hic birsey kullanma..mantar varsa tedavini ol..geceleri ic camasirsiz yat..her gun yogurt kefir vs tuket ve mumkunse orayua gece yatmadan yogurt sur. ph sini dengeliyormus. tabii bu dediklerim mantar varsa gecerli.Hicbir temizlik urununde yokmu bu yani.. vajina kokusu yogun benim rahatsuz ediyo temizlik urunu kullanmak istiyorum sabun mahvetti beni kuruluk yapti hep..
Burdan hediye gvyina gelmisti onu kullandim bir ara bitti tekrar aldim o iyi gelmisti bak... hatirladim sayende sen intim jel deyince onu kullanayim tekrar.. canim birde bende idrar yolu enfeksiyonu vardi ilac kullandim gecti gitti cok sukur kotu kokusuda gecmisti simdi yanma sikayetim yok ama koku az ama basladi gene az az geliyo koku eskisi kadar cok olmasada rahatsiz ediyorSabun çok zararlı zaten, aman diyeyim. Pubik bölge zaten kendine has kokusu olan bir bölgedir. Muhtemelen size yoğun geliyordur. Farklı kokular varsa -balık kokusu gibi- o zaman bir doktora görünmekte fayda var, mantar olabilir.
Her gün duş almak ve sadece su kullanmak, tuvalet sonrası ıslak bırakmamak temizlik için yeterli. Ama yine de çok rahatsız olursanız intim jel kullanabilirsiniz haftada-10 günde bir. Eczanelerde ve watsons, gratis gibi mağazalarda bulunur.
kimisi kompleks yapiyo bu isi cidden ve sabunlarla filan mahvediyorlar vajinayi. dus sirasinda dus basligini bile vajinanin icine dogru tutmamak gerekiyormus, enfeksyon sebebiymis. hic birsey kullanma..mantar varsa tedavini ol..geceleri ic camasirsiz yat..her gun yogurt kefir vs tuket ve mumkunse orayua gece yatmadan yogurt sur. ph sini dengeliyormus. tabii bu dediklerim mantar varsa gecerli.
Burdan hediye gvyina gelmisti onu kullandim bir ara bitti tekrar aldim o iyi gelmisti bak... hatirladim sayende sen intim jel deyince onu kullanayim tekrar
Mantar yok canim cok sukur idtar yolu enfeksonu vardi tedavi oldum gecmisti ama koku azda olsa basladi gene... eskisi gibi oyle agri yanma sikayetim yok sukur sadece eskisi kadar yogun olmasada koku tekrar basladikimisi kompleks yapiyo bu isi cidden ve sabunlarla filan mahvediyorlar vajinayi. dus sirasinda dus basligini bile vajinanin icine dogru tutmamak gerekiyormus, enfeksyon sebebiymis. hic birsey kullanma..mantar varsa tedavini ol..geceleri ic camasirsiz yat..her gun yogurt kefir vs tuket ve mumkunse orayua gece yatmadan yogurt sur. ph sini dengeliyormus. tabii bu dediklerim mantar varsa gecerli.
ben surdum burdan biri tavsiye etmisti ve vajinanin ph sini dengeliyor bu dogru. test ettim onayladim. herkes kendi bilir tabii ama kendim faydasini gordugum icin paylasmak istedimBişey sürmesin bence ya. Hepsine tamam ama özel bölgelerinize medikal olmayan ve doktorun reçete etmediği hiç bir şey sürmeyin bana kalırsa.
idrar yolu enfeksyonuna kizilcik serbeti/suyu iyi geliyormus. bolca eksi yemek iyimis. bolca su birde..bu enfeksyonlar oyle zorki..bir kez basladiginda surekli tekrar ediyor..ve bagisikligini guclu tutmaya bakMantar yok canim cok sukur idtar yolu enfeksonu vardi tedavi oldum gecmisti ama koku azda olsa basladi gene... eskisi gibi oyle agri yanma sikayetim yok sukur sadece eskisi kadar yogun olmasada koku tekrar basladi
Oda dogru inanirmisin adetimde orkid kullanamoyorum mahvediyo beni... takiyorum iki saat sonra bi yanma kasinti biraktim orkidi sadece disarda bikac saatlegine kullaniyorum eve gelince kendime yeni yuz havlulari aldim bunu icin 4 5 tane birini kullandim... kesip kaynatip kullaniyom.. havluyla daha rahatim orkide goreBir de eğer kullanıyorsan günlük ped kullanmayı bırak. Hem çok zararlılar hem de koku yapar.
Sagol canim evet bu 3. Tekrarlayisi bende...simdilik sadece koku sikayetim var az agri yanma yok suan insallah onlarda baskamazidrar yolu enfeksyonuna kizilcik serbeti/suyu iyi geliyormus. bolca eksi yemek iyimis. bolca su birde..bu enfeksyonlar oyle zorki..bir kez basladiginda surekli tekrar ediyor..ve bagisikligini guclu tutmaya bak
ben surdum burdan biri tavsiye etmisti ve vajinanin ph sini dengeliyor bu dogru. test ettim onayladim. herkes kendi bilir tabii ama kendim faydasini gordugum icin paylasmak istedim
Oda dogru inanirmisin adetimde orkid kullanamoyorum mahvediyo beni... takiyorum iki saat sonra bi yanma kasinti biraktim orkidi sadece disarda bikac saatlegine kullaniyorum eve gelince kendime yeni yuz havlulari aldim bunu icin 4 5 tane birini kullandim... kesip kaynatip kullaniyom.. havluyla daha rahatim orkide gore
zaten enfeksyon oldugum icin denedim bunu. cunku vajinal fitil veriyor doktor ve krem. ama tekrar cikiyor, o kadar cok cikiyorduki her ay her ay : ( ayin yarisi enfeksyonlu oluyordum. yani doktorun verdikleride her zaman ise yaramiyor yeterince. yoksa durup dururken yogurt surmem yani :)Tabi sizin bileceğiniz şey de yeterince denek üzerinde denenmemiş, bilim dünyasının onaylamadığı şeyleri tavsiye etmek pek doğru gelmiyor bana. Ph dengeleyeyim derken enfeksiyon kapabilirsiniz mesela. Üç kere olmaz, dördüncüde olur. Ki ph dengeleyip dengelemediği bile mechul bişey.