- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
-
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
Yaban mersinimi iyi geliyormus kullandim bir ara iyi gelmisti bana olmadi yanma agro olmadan tekrar kullanayim gene iyi gelir belkiidrar yolu enfeksyonuna kizilcik serbeti/suyu iyi geliyormus. bolca eksi yemek iyimis. bolca su birde..bu enfeksyonlar oyle zorki..bir kez basladiginda surekli tekrar ediyor..ve bagisikligini guclu tutmaya bak
o bana cok korkunc geliyor :) 3 kez vajinal dogum yaptim ona ragmen korkuyorum : )Çok mantıklı. Bambu pedler var onlardan da alabilir ya da havludan kendinize dikebilirsiniz. Korkunç zararlı ticari pedler. Üstelik atık oluşturup çevreye zarar veriyoruz.
Ben son 2 aydır menstural cup kullanıyorum. Bakire değilsen onu da öneririm. Dünya varmış dedim.
bencede onlemek daha iyi olur senin acindan.Yaban mersinimi iyi geliyormus kullandim bir ara iyi gelmisti bana olmadi yanma agro olmadan tekrar kullanayim gene iyi gelir belki
o bana cok korkunc geliyor :) 3 kez vajinal dogum yaptim ona ragmen korkuyorum : )
Vala havlu o kara rahat ediyorum ki tek sinkinti kayiyo kaymasa disrda da takcam ama kayiyo... bi yuz havlusunj 3 e bolup kullaniyom 3 kullanimlik cikiyo bir havludan... evde vardi ama kullanilmis oldugu icin kullanmadim yenisi kullanilmamisi daha mantikli.. kesiyom kullaniyom atiyorum...Çok mantıklı. Bambu pedler var onlardan da alabilir ya da havludan kendinize dikebilirsiniz. Korkunç zararlı ticari pedler. Üstelik atık oluşturup çevreye zarar veriyoruz.
Ben son 2 aydır menstural cup kullanıyorum. Bakire değilsen onu da öneririm. Dünya varmış dedim.
ben tamponda kullandim bi kac kez ama pek acmadi beni dogrusu : ) orada birseyin surekli olusu.Yok ya çok rahat. Ürkütücü geliyor ama büyük rahatlık bence.
Ama atarsan yine çevreye zarar. Tekrar tekrar kullanabilirsin. Dur göstercem sana bambu pedleri. Kaymıyor onlar.Vala havlu o kara rahat ediyorum ki tek sinkinti kayiyo kaymasa disrda da takcam ama kayiyo... bi yuz havlusunj 3 e bolup kullaniyom 3 kullanimlik cikiyo bir havludan... evde vardi ama kullanilmis oldugu icin kullanmadim yenisi kullanilmamisi daha mantikli.. kesiyom kullaniyom atiyorum...
Bense cok cektim bu pis hastaliktan en cok usudugumde yanma cok olurdu bende ve yazin asiri sicaktan terleyip kasinti da eklenirdi yanmaya... seni iyi anliyorum sende kullan yaban mersini birde boyle hastaligi olanla pamuklu ve genis camsir giymeleri gerekirmis... naylon sentetik dar kilotlar daha kotu yapiyormuszaten enfeksyon oldugum icin denedim bunu. cunku vajinal fitil veriyor doktor ve krem. ama tekrar cikiyor, o kadar cok cikiyorduki her ay her ay : ( ayin yarisi enfeksyonlu oluyordum. yani doktorun verdikleride her zaman ise yaramiyor yeterince. yoksa durup dururken yogurt surmem yani :)
Iyide canim orkidide atiyoruz cope.. kullandigim havluyu tekrar kullanamam ki.. ne kadar yikasamda temiz olmazkiAma atarsan yine çevreye zarar. Tekrar tekrar kullanabilirsin. Dur göstercem sana bambu pedleri. Kaymıyor onlar.
Iyide canim orkidide atiyoruz cope.. kullandigim havluyu tekrar kullanamam ki.. ne kadar yikasamda temiz olmazki
Tampon diyorsan hayatta rahat edemem daha once kullandim.. ucunda ipleri oluyor hani onlar mi.. icimde cok hissettim rahatsiz etti benim... oturdugum yer batti sanki... cikardim rahatladimÇok mantıklı. Bambu pedler var onlardan da alabilir ya da havludan kendinize dikebilirsiniz. Korkunç zararlı ticari pedler. Üstelik atık oluşturup çevreye zarar veriyoruz.
ben tamponda kullandim bi kac kez ama pek acmadi beni dogrusu : ) orada birseyin surekli olusu.
bu bilgilerin hepsini hatmettim : ) dar pantolon filan onlarda yapiyor. hatta sex bile yapabiliyor. ufak bi tahris ve bamBense cok cektim bu pis hastaliktan en cok usudugumde yanma cok olurdu bende ve yazin asiri sicaktan terleyip kasinti da eklenirdi yanmaya... seni iyi anliyorum sende kullan yaban mersini birde boyle hastaligi olanla pamuklu ve genis camsir giymeleri gerekirmis... naylon sentetik dar kilotlar daha kotu yapiyormus
Anem boyle yapardi ☺ havlulari kullanir yikar kaynatir tekrar kullanirddi birkac defa yapar sonra atardi... havlu fikri ordan geldi aklimaİşte amaç sağlığımızı korumanın yanında atık üretmemek. Soğuk suyla yıkarsan leke kalmaz. Üstüne bi de kaynattık mı mikrop da kalmaz. Kaynatma yerine ütü de tercih edebilirsin.
Tampon diyorsan hayatta rahat edemem daha once kullandim.. ucunda ipleri oluyor hani onlar mi.. icimde cok hissettim rahatsiz etti benim... oturdugum yer batti sanki... cikardim rahatladim
Sagol canim bakarim bir ara
o dedigini gecen gordum alacaktim ama dedim alip aticam bi koseye bu yuzden bosa para vermeyim. aslinda bencede daha iyidir belki..ama enfeksyonda olustugu icin bende cabucak korkuyorum dogrusu. ayiptir soylemesi ama dokunmaya korkar oldum sirf bu sebeptenYerleşmemiştir muhtemelen. Hissetmemen lazım çünkü. Ben normalde de özellikle yazın tampon kullanırdım daha çok. Pişik yapıyo pedler. Şimdi ona da gerek kalmadı.
o dedigini gecen gordum alacaktim ama dedim alip aticam bi koseye bu yuzden bosa para vermeyim. aslinda bencede daha iyidir belki..ama enfeksyonda olustugu icin bende cabucak korkuyorum dogrusu. ayiptir soylemesi ama dokunmaya korkar oldum sirf bu sebepten
Dogru canim dat pantolonda kotu ama ozellikle en kotusu pamuk olmayan ve dar kilotlar tanga filanbu bilgilerin hepsini hatmettim : ) dar pantolon filan onlarda yapiyor. hatta sex bile yapabiliyor. ufak bi tahris ve bam