Nişanlımla yapamıyoruz.. Lütfen biraz fikir verin

Bayan ben onları okuduğum için bu yorumu yaptım zaten.

Adam bağlanmak istemiyor, hatunlarla gönül eğlendirmek istiyor. Maddiyatı daha iyiye gidince etrafına çok sayıda parasever hatun gelmiştir, evlenmektense onlarla gönül eğlendirmeyi daha cazip bulmuştur gibi geldi bana.

Bu adam sizi seviyor mu şimdi?? Kapıda gelmiş ağlamış vs geçin bunları, sizin terör bölgesinde tek başınıza kalmanızı umursadı mı umursamadı mı bunu söyleyin bana.

Evlenmeye niyeti olan seven adam nikahı basar geçer. Haksız mıyım? Evlenmeye niyeti olan dansöz gibi oynamaz. Bunca kıvırtan adamın peşine benimle evlen diye gitmek bence yapışmaktır.

Bu adamdan bi cacik olmaz.
Mutsuz bir hayat seni bekliyor
Hakaretler vurdumduymaz tavirlar
En guzel yillarini onun pesinde kosarak gecireceksin
Kimi gun kavga kimi gun alttan alarak durumu duzeltmeye calisacaksin

Coook sonra goreceksin ki hep sen cabalamissin ve olmamis hicbirsey istedigin gibi. Bence zorlama daha fazla.

Ayril demiyorum yarin nikah yapma. O ne zaman isterse o zaman nikaha yaklas. Doguda zor sartlarda kafan daha rahat olur bu adamin yaninda cekecegin cilenin yaninda.

Ben de ogretmenim anlattiklarini cok iyi anliyorum da bu adam seninle evli olmak istemiyor ki

Evlenmek isteyen can atar sevdigi icin, ne gerekiyorsa yapar. Sizin iliskiniz cok hirpalanmis. Hayatinda yeni ve onsuz bir sayfa acsan daha mutlu olursun. Ailene ragmenn ondan taraf olma.

Ileride sen onunla mutsuz oldugunda ailen de seninle birlikte yikilacak tukenecek. Bir haddini bilmez simarik icin ana babani da kirma. Cunku anne babalar hisseder.

Ağlıyor ama sizle beraber olmak için ağlıyor evlenmek için değil
Neden bu kadar körsünüz ?
Sevdiğinden ağlamıyor alışkanlıktan...
Neden zorluyorsunuz? Bırakın artık şu adamın yakasını. Kendinize yazık

Evet işte bu konuda haklısınız. Anlatmaya çalıştığım şey her defasında bile bile kandım ona. Aptallığıma, harcadığım zamana ve verdiğim onca emeğe üzülüyorum..

Ben de uzun uzun yazmisim. Simdi ayrildik cevabini gordum.

En dogru karar
Tebrikler
Daha guzel bir hayat seni bekliyor

Hanımefendiciğim ayrıldık zaten :)

ayrılmakla çok iyi yapmıssınız uzun zaman berabermıssıız kolay olmayacak ama sızı hak eden deger veren bırıyle olmanız hatta bugunlerı hatırlayıp boşa vakıt kaybetmısım dıyecegınıze emınimmm

Adamin neresinden tutsan elinde kalıyor . bence sende nikah için acele etme birak ekime kadar bekle biraz da agirdan al kendi haline birak bakalim ne yapacak sen nikah görev derdindesin adam beachlerde kızlarla zevk sefa içinde.kendine bunu yapma belli ki adam gönüllü degil

Valla canım benim fikrim o ki bu adam seni çantada keklik bilmiş. Eh biz kadınlar bu kadar fedakarlıklar yapınca erkeklerin bi tarafları Gökleri buluyor. Boşver canım bu adamdan sana koca olmaz. Hatta bu adamdan koca olmaz. Ha bu arada bence seviyo da seni ama sevgi çok derinlerde kalmış egonun yanında. Bide sakın işini bırakıp gelme. O kadar okudun çalıştın sınavlara girdin atandın. Ilerde pişman olmamak için önce nişanlına bas tekmeyi sonra da işine Gücüne bak. Ama kesinlikle sana geri dönecek

Söz, nişan yaptırana kadar göbeğiniz çatladıysa, ayrılmayı deneseydiniz?
Sizinle evlenmek istemeyen bir adama zorla yüzük takmışsınız bir de mutlu olmayı mı bekliyorsunuz?
Bu işler o kadar kolay değil hanımefendi...

Haklısınız hanımefendi. Ben bunları zorla yaptırdım derken şunu söylemek istedim; sen bu işi istemiyosun bu da bana gelmiyor ayrılalım dedim her defasında, o ise aksine hiç peşimi bırakmadı; yalvardı yakardı, kapılarıma dayandı, önümü kesti, annemlerin önünde bile ağladı. Her defasında hı bu sefer adam olur herhalde dedim, durum da bu hale geldi işte.

Hımm..
Bu ayrıntıdan sonra iş değişir.
Sizin yerinizde olsaydım, evlenmezdim.
Hemen şöyle anlatayım sebeplerini.
9 yıllık bir ilişkinin ardından evlendim ben de.
Ve evliliği fikren istemeyen taraf bendim.
Yeni evli olmamıza rağmen her kavgamızda ben gemileri yakarken, o arzu ettiği için toparlama çabasına giriyor.
Biliyor deli damarımı, evlilik birliği sarsılmasın diye kendisinden beklemediğim bir sabır ve anlayış gösteriyor bana.
Ama bu sizin ilişkinizde tam tersi anladığım kadarıyla.
Daha sevgiliyken bile sizi aşağılamaya, nişanlıyken tehditkar davranmalara başlanmış.
Evlenirseniz bir haftanın 2 gününü mutlu, 5 gününü ağlayarak geçireceksiniz.
Yeni bir evli olarak tek tavsiyem size, kendinize kültür olarak denk biriyle evlenmeniz çok önemli.
Maddiyat, eğitim vs şeyler bir şekilde aşılıyor ama, sizin hayatta gördüğünüz ve alıştığınız şeylere yan sokaktan geçemeyen bir erkekle çok zor..
Öğretmen olmanızı bile küçümseyen, sizi 2. sınıf gören bir kültüre sizin gibi bir kadının alışması ise neredeyse imkansız...
O sadece beachlerde takılsın, para harcasın, eğlensin ama siz bir köşede durun vs vs.
Siz bu adamla nasıl evleneceksiniz Allah aşkına?

Gecmis olsun, bence de ayrilmakla en dogru olani yapmissiniz. Sizi anliyorum zorlaniyorsunuzdur, emek verdiginiz 13 yila uzulmeyin demek kolay ama boylesinin cok daha iyi oldugunu dusunuyorum.
Hakkinizda hayirlisi olsun dilerim deger goreceginiz ve cok sevileceginiz biriyle evlenirsiniz.
Bu arada eski nisanliniz su an bile barismaya calisiyor mu ?

İçeriden göremediklerimizi dışarıdan insanlar daha net görebiliyor.
Bence yorum yapanlara kulak verin ve sonlandırın.
Evleneceğim adam dediğiniz kişi doğuda binbirtürlü olaylar olurken keyfi olarak nikah erteliyor.
Seven adam değil nişan falan direk nikahı basar yanına gelmen için hertürlü şeyi de yapar.

Son saatleriniz kesinlikle mantıklı bir şekilde hayatınızı, 13 yılınızı bir gözden geçirin. 1 ay sonra mahkeme köşelerinde helak olursunuz.

Allah aşkına bak ben gene delirdim.Doğulu kafası çıldırdı dersiniz soran olursa.Yahu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okumuşsun,öğretmen olmuşsun,eline mesleğini almışsın,belliki akıllı başlısındaki öğretmende olmuşsun bide üstüne atanmışsın.NE BU SEVİYORUM NAPAYIMCILIK YA!!!!!!! Yahu,boşanmakmı derdiniz? Mutsuz olmak için insan neden kendini bu kadar çabalar? Hala evlenince değişir mantığı ile yaşayan insanlar varmı? Varsada bu takıma dahil olabilecek en son insan bile değilsiniz eğitimli kendini geliştirmiş bi insansınız.NE BU ISRAR? Ya gerçekten yere batsın sevgisi,sizin karşınızda sizinle evlenmekten HEYECAN DUYMAYAN!!!!, Üzerinize titremeyi bıraktım,BİRDE ÜSTÜNE GÖRMEZDEN GELEN bir adam var.Ve siz sırf bunca yıl yaşanmışlık için evlilik üzeri daha BU KADAR YOK SAYILMAYI kabul ederek evlenmek için baskı yapmak peşine düşmüşsünüz.NE İŞİNİZ VAR NİKAH ÖNCESİ BAŞKASIYLA CISTAK CISTAK YAPAN ADAMLAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Yahu,emin olun okulunuza girip sizi görsem,öğretmen hanım diye önümü iliklerim ben.Hatta burdaki bir çoğumuz.NEDEN KENDİNİZİ BU YERİN DİBİNE SOKMA CABASI? Şunu bilin,evlendikten sonra o adam size kör kütük aşık olmayacak!!!! Belki diyeceksinizki 13 yıl.Evet katılıyorum 13 yıl upppuzuuuunnn bir zaman dilimi.Ama ÖMÜR DEDİĞİNİZİN İÇİNDE KAÇ TANE 13 YIL VAR FARKINDA MISINIZ????????????????? Yaşamak istediğiniz böyle bi evlilikse sözüm yok.Ama zaten evlendikten sonra biten heyecan,ne yazıkki sizin evlilik öncesinde bile YOK.Kendinize bunu yapmayın Allah aşkına bırakın şu pislik herifi.YAP-MA-YIN!!!!!!!!!

Ayakları üzerinde duran güçlü bir kadınsın. Elinde mesleğin var. Doğuda bütün ailenden uzak bir yaşam savaşı veriyorsun. Nişanlının sana destek olması gerekirken onun umrunda değil. Benim anladığım nişanlının aileside umursamaz. Eğer öyle olsaydı çocuklarına baskı yaparlardı. onca sene çabaladım ilişkim için tam evlenecekken pes edemem diye düşünme. Asıl film evlendikten sonra başlıyor çünkü. İlgisiz eş ilgisiz aile seni günden güne bunalıma sokar. Daha da mutsuz olursun. Cesaretli ol bu senin hayatın. Yavaş yavaş kendini çek ondan. Belliki alışkanlık var. Sadakat saygı ilgi kaybolmuş. Kendini değersiz hissetmektense bunu yapmak en iyisi. Ayrıca ailen sen sevdiğin için arkandalar. Yoksa bu onlarada yapılan bir saygısızlık. Belliki ailen görgülü saygılı insanlar. Karşı taraf çok lakayıt. Ama biz yüzyüze bu konuları aşarız üstesinden gelirim yola getiririm diyorsan savaş. Ama unutma sen herkesten herşeyden daha değerlisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…