Nişanlımla yapamıyoruz.. Lütfen biraz fikir verin

Yorumları okumadım aynı yazan vardır belki. Şu yazdıklarını sen tekrar bi oku istersen. Adam parasıyla gezip tozma derdinde ve evlilik sorumlulugu almak istemiyor zorla söz yaptirmisiniz zorla nikah. .emin ol zorla düğünde yaptirsaniz siz ogretmenliginize devam eder kocanizda Tatillerde eglencelerde kızlarla sohbet muhabbet. .kusura bakmayın da göz göre göre yakmayın kendinizi.tayin isteyemezsenizde ücretsiz izne ayrilin gerekirse. Istifa etmektense.su adamdanda ayrilin nikah yapmak gibi hataya düşmeyin. .

Kıymayın! O nikahı da kıymayın, kendinize de kıymayın! İşinizi kazandığınız parayı küçümseyen daha neler eder size.

Çok çok teşekkür ederim, hislerime ve yaşadıklarıma en yakın insansınız.. İnşaallah 3 yıl şartı sorunu kalkar ve birbirinize kavuşursunuz. Sadece alışkanlık var, o benim için anne baba gibi bi olgu olmuş artık, o yüzden bu kadar uzadı bu iş. Bence o da beni sevmiyor artık, ondaki de alışkanlık. Annem ve babam adeta yalvarıyorlar nolur bırak dönme şu çocuğa diye. Kimse için ailemi daha fazla üzmeyeceğim. Kaldıki ben kimseye karşı böyle bi insan değilim, sadece bu insana karşı çok emek verdim, ona da acıyorum.. Allah hakkımızda hayırlısını versin..

Alışkanlıklardan kopmak kolay değil, bilirim. Ben de çok gel git yaşadım geçen sene aramızın kötü olduğu dönemde. Benden soğuduğu, sevgisinin bittiği için uzaklaşmak istediğini düşünüyordum. Bunu bana kanıtlasaydı, düzeltmek için uğraşmasaydı canım çok yansa da bitirecektim. Ama şükürler olsun yanılmışım, böyle olmadı. Senin için en hayırlısı bu adamdan kendini kurtarmak olur. Aileler çok iyi görüyorlar, hissediyorlar. Onların tecrübelerini yabana atmamak gerek. Evlenseniz bile seni, mesleğini küçük görecek, kazancını azımsayacak, zaten benim sayemde ordan kurtuldun diyecek bu adam. Ömür boyu bu kadar yüksek egolu bir adam sinirlerini yıpratacaksın, karakterini bastırmaya çalışacak. Sen ise bile bile lades demenin gerçekliğiyle yaşayacaksın. Bunu yapma. Nişanlılık süreci zaten çiftlerin karşılıklı gerçek yüzlerini göstermeye başladıkları süreç, bir geçiş süreci. Olmuyorsa olmuyordur, bile bile zorlamanın alemi yok. Lütfen yarından sonra nikahlandık deme...

Konuyu okudum ama bir öğretmenin bu kadar kolay kandırılabilmesi bana çok garip geldi,şimdi şöyleki nikah kıyılsa bile belediye başkanından rica ederek düğün günü formalite icabı nikah defteri getirilip tekrar bir nikah kıyılabilir ki bunu tanıdıgı olmayan arkadaşlarım bile yaptı, düğün günü formaliteden nikah kıyıldı eksik çok fazla ama hepsini teker teker yazmak bana zor geldi açıkcası. Zorla güzellik olmaz yürümüyosa zorlamanın anlamı yok ,13 seneniz çöp olucak diye korkarak bir 13 sene daha çekin.

bence uzun yıllar birlikte olmanın verdiği bi duygu var konu sahibinde yani kaç yıldır birlikteyim bu saatten sonra nasıl kimi tanıcam nasıl evlenecem aileler biliyor vs gibi (çok sevdiğinden mi onu bilmiyorum ama ) çok yanlış düşüncelere kapılıp kendinizi mesleğinizi heba etmeyin.. onun beğenmediği öğretmenliği türkiyede milyonlar mumla arıyor..

boşverin herkesi ...sonu ne oluru ...kıymayın kendinize ondan size koca olmaz asıl evlendikten sonra vazgeçmesi zor söz nişan ne ki boşver giden yılların heba olsun yeter ki geleceğin heba olmasın...vazgeçin

nişanşınızın sizi sevmediği ortada, artık değer vermediği de ortada, keşke en başından bu kadar uzatmasaydınız bu ilişkiyi; sevgisinden, ilgisinden emin olmadan ciddi işlere çevirmeseydiniz durumu. ben sizin yerinizde olsam ne olurs olsun iptal ederdim o nikahı evlenmezdim böyle bi adamla, şu durumda kendiniz için yapabileceğiniz en iyi davranış bu olur emin olun.

neyi bekliyorsunuz ayrılmak için... seni kız başına terörün içine bırakacak kadar rahat biriyse niye kendini ziyan ediyorsun

Adam senle sadece vakit geçirmek istiyor evlenmek istemiyor niye uzatiyorsunuz ki bitmiş bir iliskiyi

Bencede nikah kıyma , terör olaylarını can güvenliğinin tehlikede olduğunu bildiği halde hic bir şey yapmıyorsa uzatmanın alemi yok, belki vazgecmek kolay gelmiyor olabilir ama ilerde her gün yıpranıcaksın gibi duruyor. Senin için gec olmasın, hemen bitir bence bu işi

MissCherryBloost: 42003633 .!.:
Adam evlenmek istemiyor zorla yapışmışsınız neden???
Aklıma üç tane neden geliyor. Bir kadının dıygusallığı iki Doğu görevinin zor gelmesi üç para. Bunlardan biridir değil mi?

Adam evlenmek istemiyor zorla yapışmışsınız neden???
Yani bi şey bilmeden "zorla yapışmışsınız!" Ne kadar kolay oradan böyle yazmak! Önceki attığım mesajları okusanız belki anlardınız.! Adam yıllarca evlilik planı yaptı bana, iş ciddiyete bindiği her durumda şimdi değil biraz daha bekle daha erken vs dedi. Her defasında ayrıldım, her defasında kapıma geldi, ağladı, yalvardı, annemin önünde bile defalarca ağladı, ne istiyosan yapıcam dedi, sensiz olamam dedi.. Biz bunu sürekli yaşıyoruz yani, girdap gibi.. Ben de her defasında belki bu sefer düzelir diyerek işi buraya kadar getirdim. Uzun uzun yazıp anlatmak zor geliyor, siz de hiç düşünmeden yazın geçin! Ne kolay!

Aklıma üç tane neden geliyor. Bir kadının dıygusallığı iki Doğu görevinin zor gelmesi üç para. Bunlardan biridir değil mi?
Sadece duygusallık. Doğu görevi zor değil, annemi alıp gideceğim zaten. Para hiç değil çünkü ailemin durumu gayet yerinde :KK66: Üniversiteden beri altında araba olan, çok rahat yaşam süren bi insanım. O konuya takılmayın yani :KK66:

Bu adamla hâlâ evlenmek istemeniz ilginç. .
İlişki 13 yıllık zaten yorulmuş artık. .

Evlenme.
Evlenme.
Evlenme.
Perşembe'nin gelişi çarşambadan bellidir. Bu evlilikte mutlu taraf olamayacağın aşikar.
Diğer taraftan anladığım kadarıyla nişanlının tavırları sonradan değişmiş. Acaba içten içe "beni kullanıyor, tayin için benimle evlenmek istiyor" diye bir hissiyata mı kapıldı? Bu yönde dolduruşa mı geldi? Ya nereden tutsan elinde kalıyor, bilemedim ki. Fakat evlenmek istemiyor yani bariz bu.

Evlenme.
Evlenme.
Evlenme.
Perşembe'nin gelişi çarşambadan bellidir. Bu evlilikte mutlu taraf olamayacağın aşikar.
Diğer taraftan anladığım kadarıyla nişanlının tavırları sonradan değişmiş. Acaba içten içe "beni kullanıyor, tayin için benimle evlenmek istiyor" diye bir hissiyata mı kapıldı? Bu yönde dolduruşa mı geldi? Ya nereden tutsan elinde kalıyor, bilemedim ki. Fakat evlenmek istemiyor yani bariz bu.
Tek neden evlenmek istememesi. Sadece tayin için de kör bi kuyuya atamıcam kendimi. Ayrıldık zaten. Hayırlısı olsun.

X