- 25 Aralık 2020
- 4.905
- 17.926
- 41
asker/polis eşi olup bu kadar net yazan buada ilk görüyorum sanırımEşim emniyet mensubu, ben mutluyum çok şükür Mesleki aldatma olarak Asker birinci sırayı açık ara çeker, ikinci polis gelir. Ama tabii çok az denk gelse bile istisnalar var.
Her ipini koparan ya asker, ya polis oluyor. Kazançları iyi diye, sonradan bir havalara giriyorlar. Benimkisi temelden okulunu okumuş birisi, karakter olarakta takdir ederim. Kv. Ve Kb. Güzel yetiştirmiş, kendiside bozulmadan kalmış.
Eşimin bizim eve getirebildiği arkadaşlarıda öyle. Mesela bir Mustafa ağabeyim var, Eşi yokken bize getirmişti eşim yemek falan yeriz diye (eşi varken o da gelir) Bahçede otururken eşim kısa süreli ayrıldı bir alışveriş için. Normalinde aynı kanepede oturuyorduk, eşim kalkar kalkmaz kalkıp karşıya geçti, tlf ile ilgilendi, eşini aradı konuştular gelene kadar. Demem o ki.. hepsi bir değil.
Ama genel olarak askerden uzak durun, polisleride görüyoruz, istisna sadık çıkar.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
benim ailemde de enişte olarak çok asker polis var çok şükür hiç öyle magandalıklarını da çapkınlıklarını da görmedik, (dünya görüşü , yaşam tarzı vs. bunlar ayrı şeyler, ben böyle şeylere takılmıyorum ben evlenmeyeceğim sürece)
hep çoluk çocuklarının filan derdinde, işinde gücünde anadolu insanı adamlar ama genel olarak hele hele yeniler hakkında hiç iyi düşüncelerim yok benim de.