- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.355
Çok çok teşekkür ederim, hislerime ve yaşadıklarıma en yakın insansınız.. İnşaallah 3 yıl şartı sorunu kalkar ve birbirinize kavuşursunuz. Sadece alışkanlık var, o benim için anne baba gibi bi olgu olmuş artık, o yüzden bu kadar uzadı bu iş. Bence o da beni sevmiyor artık, ondaki de alışkanlık. Annem ve babam adeta yalvarıyorlar nolur bırak dönme şu çocuğa diye. Kimse için ailemi daha fazla üzmeyeceğim. Kaldıki ben kimseye karşı böyle bi insan değilim, sadece bu insana karşı çok emek verdim, ona da acıyorum.. Allah hakkımızda hayırlısını versin..
Aklıma üç tane neden geliyor. Bir kadının dıygusallığı iki Doğu görevinin zor gelmesi üç para. Bunlardan biridir değil mi?MissCherryBloost: 42003633 .!.:Adam evlenmek istemiyor zorla yapışmışsınız neden???
Yani bi şey bilmeden "zorla yapışmışsınız!" Ne kadar kolay oradan böyle yazmak! Önceki attığım mesajları okusanız belki anlardınız.! Adam yıllarca evlilik planı yaptı bana, iş ciddiyete bindiği her durumda şimdi değil biraz daha bekle daha erken vs dedi. Her defasında ayrıldım, her defasında kapıma geldi, ağladı, yalvardı, annemin önünde bile defalarca ağladı, ne istiyosan yapıcam dedi, sensiz olamam dedi.. Biz bunu sürekli yaşıyoruz yani, girdap gibi.. Ben de her defasında belki bu sefer düzelir diyerek işi buraya kadar getirdim. Uzun uzun yazıp anlatmak zor geliyor, siz de hiç düşünmeden yazın geçin! Ne kolay!Adam evlenmek istemiyor zorla yapışmışsınız neden???
Sadece duygusallık. Doğu görevi zor değil, annemi alıp gideceğim zaten. Para hiç değil çünkü ailemin durumu gayet yerindeAklıma üç tane neden geliyor. Bir kadının dıygusallığı iki Doğu görevinin zor gelmesi üç para. Bunlardan biridir değil mi?
Hala evlenmek istemek gibi bi durum yok efendim. Ayrıldık zaten. Ben bu süreci nasıl atlatabilirim onun sıkıntısını yaşıyorum..Bu adamla hâlâ evlenmek istemeniz ilginç. .
İlişki 13 yıllık zaten yorulmuş artık. .
Tek neden evlenmek istememesi. Sadece tayin için de kör bi kuyuya atamıcam kendimi. Ayrıldık zaten. Hayırlısı olsun.Evlenme.
Evlenme.
Evlenme.
Perşembe'nin gelişi çarşambadan bellidir. Bu evlilikte mutlu taraf olamayacağın aşikar.
Diğer taraftan anladığım kadarıyla nişanlının tavırları sonradan değişmiş. Acaba içten içe "beni kullanıyor, tayin için benimle evlenmek istiyor" diye bir hissiyata mı kapıldı? Bu yönde dolduruşa mı geldi? Ya nereden tutsan elinde kalıyor, bilemedim ki. Fakat evlenmek istemiyor yani bariz bu.