Allah aşkına bak ben gene delirdim.Doğulu kafası çıldırdı dersiniz soran olursa.Yahu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okumuşsun,öğretmen olmuşsun,eline mesleğini almışsın,belliki akıllı başlısındaki öğretmende olmuşsun bide üstüne atanmışsın.NE BU SEVİYORUM NAPAYIMCILIK YA!!!!!!! Yahu,boşanmakmı derdiniz? Mutsuz olmak için insan neden kendini bu kadar çabalar? Hala evlenince değişir mantığı ile yaşayan insanlar varmı? Varsada bu takıma dahil olabilecek en son insan bile değilsiniz eğitimli kendini geliştirmiş bi insansınız.NE BU ISRAR? Ya gerçekten yere batsın sevgisi,sizin karşınızda sizinle evlenmekten HEYECAN DUYMAYAN!!!!, Üzerinize titremeyi bıraktım,BİRDE ÜSTÜNE GÖRMEZDEN GELEN bir adam var.Ve siz sırf bunca yıl yaşanmışlık için evlilik üzeri daha BU KADAR YOK SAYILMAYI kabul ederek evlenmek için baskı yapmak peşine düşmüşsünüz.NE İŞİNİZ VAR NİKAH ÖNCESİ BAŞKASIYLA CISTAK CISTAK YAPAN ADAMLAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Yahu,emin olun okulunuza girip sizi görsem,öğretmen hanım diye önümü iliklerim ben.Hatta burdaki bir çoğumuz.NEDEN KENDİNİZİ BU YERİN DİBİNE SOKMA CABASI? Şunu bilin,evlendikten sonra o adam size kör kütük aşık olmayacak!!!! Belki diyeceksinizki 13 yıl.Evet katılıyorum 13 yıl upppuzuuuunnn bir zaman dilimi.Ama ÖMÜR DEDİĞİNİZİN İÇİNDE KAÇ TANE 13 YIL VAR FARKINDA MISINIZ????????????????? Yaşamak istediğiniz böyle bi evlilikse sözüm yok.Ama zaten evlendikten sonra biten heyecan,ne yazıkki sizin evlilik öncesinde bile YOK.Kendinize bunu yapmayın Allah aşkına bırakın şu pislik herifi.YAP-MA-YIN!!!!!!!!!