Nişanlımla yapamıyoruz.. Lütfen biraz fikir verin

uzun süren ilişkiniz sizi yıpratmış heleki nişanlınızı. nişanlınız lise mezunu siz üniversite. siz ona bu farkı yüzüne söylemeseniz bile o kendi kendine, kendi yüzüne bu olayı vuruyor .siz onunla evlenmek istiyorsunuz ama o kaçıyor heleki siz ona baskı kurarak evlenmek istediğinizi ve zorunda olduğunu söylüyorsunuz bu zorundalık mesleğiniz için olduğu için nişanlınız belki benimle mesleği için evleniyo gibilerinden düşünmüş olabilir nişanlınız tatilde ve telefonlarınıza mesajlarınıza cevap vermiyo daha nişanlıyken size bunu yapan insanla hayatınızı birleştirme fikri bana göre kendinizi bile bile ateşe atıyorsunuz. bu hareketiniz size haksızlık mutlu olmak varken mutsuzluğu seçiyorsunuz. bana göre birbirinize olan aşkınızı bu 13 yılda kullanmışsınız zaten aşk gider yerini sevgi , saygı ve sadakate bırakır ama sizin aşkınız yerini kavgaya tartışmaya bırakmış bence ailenizin de fikrini alın ve onlarıda dinleyin çünkü büyüklerimiz daima ve herzaman haklı çıkıyorlar bence evlenmeniz evliliğinize zarar verecek kendi mutluluğunuzu düşünerek karar vermenizi isterim hakkınızda hayırlısı olur :))))

kaç yaşında başladınız bu ilişkiye? yaşınız kaç? merakımı mazur görün 13 senedir birlikteymişsiniz. merak ettim.

Bak kardeşim bence nişanı at asla da evlenme sakin. Bu nasıl bir insandir ya? Ücretsiz izin al madem ailenin yanında dur bu zor bi olay değil. Bundan koca falan olmaz beachlerde kizlarla fingirdesin senin ömründen ömür gitsin böyle olur mu

offff bu adamla evlenerek batıya gelecegınıe doguda kal benden soylemesı sana karsı bence sadece vefa borcu hgıbı bısey var hanı 13 yılın hatrına ayrılan taraf olmak ıstemıyor sen bı ayrıl bak hele bakalım gelıo mu peşinden

Nişanı atmak için daha ne bekliyorsunuz? Her şeyi geçtim 2 kız ve kuzeniyle eğlenmiş diyorsunuz. Hala nikah düşünüyorsanız bence düşünmeyin. Çocuk oyuncağı değil ki bu. Böyle birinin kocalık yapabileceğini hiç sanmıyorum.. Ben sizin adınıza sinirlendim.

Bak arkadaşım bnde nişan attım bende öğretmenim eski nişanlım lise mezunu idi başta hiç sorun yoktu ama nişanlanınca sorunun alasını gördüm. benimkid tatile gitmişti bende ona ulaşmak için çok çaba sarf ettim ayrıldıgımızda ögrendim ki orada beni iki kez aldamış.. bu ve bunun gibilerden bir yol olmaz ben ne salakmışım ki daha önce atmamışım nişanı deyip durdum çok mutluyum onsuz bizimki 13 yıl değil 2 yıldı ama inan ki sandığın kadar zor değil ayrıl demiyrum hakkım yok lakin evlilşkte pek hayırlı gibi durmuyor. herşeyyi geçtim bu umursamamazlık bir yerden sonraa canınıza tak ettirir valla çevremde bir suru nişanlı tanıdıklarım arkadaşlarım var. öyle değer veriyolar ki lutfen değer veren biriyle olmayı tercih et hakkınızda hayırlısı olsun.

13 sene ciddi bir rakam.Ama evlilik daha ciddi bir konu.Eğer doğru kişi olsaydı sizin için, 1. senede nasılsa 13. senede de aynı olurdu.Sevgi tükenen,yıpranan bir şey değildir ki

biz burda yorum yaparken belki nikahı kıymıştır bu gün nikah günüydü çok merak ettim şimdi sonucu..

Yol yakınken kurtul boş ver doğuda en fazla iki sana daha görev yaparsın ama bir ömür bu adamla hayat geçmez güzelim ...

kardeşş gitme nikaha o seni arasın dursun sende onun telefonlarını açma bak evli tavsiyesi böyle gelmiş böyle gider evlenince değişir sanma sakın ,aileni dinle ,dinlemessen başına bişey gelirse ailen hep başına kakar ,ilgisiz erkeğin kahrı çekilmezz parasıyla mı alıcak seni herşey maddiyat değil,sevse değer verse nikaha 2 gün kala alaçatıya gitmez izin vermeseydin keşke, ayrıca bu gün den bağıran aşağılayan evliliği zindan eder gel yazık etme kendine bırak bakalım arama ne yapıcak tepkisine göre karar verirsin.

HİÇ KİMSE ,HİÇBİRŞEY VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR 13 SENE ÇIKTIM ,NİŞANLANDIM,HERKES BİLİYOR,NİŞAN ATTI DEMESİNLER DİYE SAKIN VİCDAN YAPMA ,KARARLI OL,HEP EZİLEN SEN OLURSUN.

Gitmiyorum zaten, hatta yarına başka planlarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…