ev taşımak çocuk oyuncağı mı yaa..ne kadar abes bir yorum yapmış hakkaten..koskoca insanlarsınız oturacağınız yere de mi onlar karar verecekmiş..sırf kayınpederinin sözünden dolayı oturmazdım ben fatihte..erkeklerde evinin idarecisi olmanın bir paniği oluyor bence onun da siizin de yeni ailenizdeki rollerinizi tam olarak sahiplenmeniz için bu kararınızı kendiniz anlaşarak almanız bir başlangıç olacaktır.. sonra "kaynanamgil herşeyimize karışıyo, eltimgillerin kıskançlığı canıma yetti.." gibi konular açmanızın zamanı çok yakındır..
Katılıyorum söylediklerine, nişanlımın tek artı yanı zamanı geldiğinde bana söz hakkı tanıması.
Ama o zamana kadar anamdan emdiğim sütü burnumdan getirmeye çalışıyor fakat bir sorun var ki ben hiç anne sütü emmemişim...
Herneyse, bakalım yaşayıp göreceğiz.
Yorumların için teşekkür ederim... Bende kayınpederimin bu dediklerinden etkilenmedim değil, zihniyeti bir enteresan.
Erkek olan evladı da biz neyiz merak ediyorum doğrusu, zahmet çekmek için mi geliyoruz dünyaya?
Kendisine gereken cevabı ben daha o zaman vermiştim, baştan saygısızlık olarak algılamışlar ama nişanlım durumu benim bakış açımdan anlatınca, konu kapandı.
Fakat bu oturulacak semt mevzusu kapanmadı. Şu anda nişanlım ailesini dinlediğini kesinlikla kabul etmiyor "anne babam açısından son söz benimdir, biz ne karar alırsak onu yapacağız (ben ve kendisinden bahsediyor)" şeklinde konuşuyor. Ama bunu söylerken de üzerine basa basa "BEN" mecidiyeköyde yapamam diyor... Anlamıyorum.. Madem aileni dinlemiyorsun ve madem ki m.köyde oturmak istemiyorsun o zaman bir yer öner? Bir fikir ver? diyorum dediği yer "karagümrük" karagümrük ne zaman Fatih semtinden taşındı????