- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Bende aynı bu şekilde düşünüyorum zatenAlilenle otur konuş bu konuyu.
Karşı taraf size gelsin. Özür dilemek amacıyla.
Yoksa nişanı bozuyorum deyin..
Bunun başka bi versiyonunu ben yaşadım.
Nişanlıyken kv bana amacını aşan çok çirkin bi saka yapmıştı.
Ben ailemi aldım karşıma. Olayi anlattım. Nisanlıma da dedim ki: biz ailecek oturup konuşacağız.
Istişare edeceğiz. Ben nişanı bozmak istiyorum. Annemin ve babamın da haberi var dedim.
O günün akşamı ailecek toplanıp geldiler. Hem de 6 saat uzak bi yerse oturuyorlar.
Geldiler. Kv özür diledi.
Babam dedi ki: benim kızım çok güzeldir. Benim kızım çok kusursuzdur. Benim kızımı kimsenin üzmesini kabul edemem. Şimdilik özgünüzü kabul ettik. Ama bir daha benzeri olursa sakın buraya kadar zahmet etmeyin. Affı yoktur dedi.
Mum gibi hepsi şimdi. Anladilar ki benim şakam yok. Ailem arkamda.
2 senelik evliyim. 1 kere gözün üstünde kaşın demedi.
Bastan sıkı tutmak lazım.
Nişanlınıza göre abisini kimse takmıyor o hep dengesiz falan diye düşünüyor ama sizi zerre savunmamış ve abim o diyerek saygısını eksik etmemiş. İlerisinde herkesin saygı duyduğu birisi mesela babası, annesi size saygısızlık etse demek ki şu teselli cümlelerini bile kurmayıp haklılar diyecek.Son bi haftadır nişanlımla çok tartışıyoruz fikirlerimiz isteklerimiz hep farklı fakat sonunda doğru yolu buluyoruz düğüne 3 ay kaldı ikimizde gerginiz ortada bir ev eşya hiç bişey yok.. neyse konu bu değil gerginliğimin sebebi abisi.. dün abisi, uzak bi yerden gelicekti bizde nişanlımla beraberiz işyerinde sabahtan aradı, tek gel eşyalar var dedi. tamam dedi benim dans kursum vardı kadın yarım saat sürer diyince nişanlım da ben pubg oynayayım arabada seni bekleyeyim dedi..
yarım saat sonra çıktım beni durağın birine bırak eve gidiyim abin yengen eşyayla geliyor dedim..gel beraber gidip alalım Deniz havası al biraz dedi bırakmadı.. sonra abisini eltimi bide bebeği var küçük daha orda abisi resmen bana bakarak ‘ben sana tek gel demedim mi? Bunu niye getirdin yanında? ‘ dedi.. ben bozuntuya vermedim ama çok üzüldüm..
neyse Doğum günüydü kayınvalideme geldik ben nişanlımla iş saatleri konusunda tartıştım, susmasını rica ettim oda hala kendini affettirmeye çalışırken güldürmeye çalışıyodu beni eltimde ordan bişey dedi nişanlımda buyur doktor hanım bundan sonra sana soralım dedi gülerek; abisi de ne biçim konuşuyorsun lan karımla diye küfür ederek “sende amma y*v*ksın ben sana demedim mi tek gel!! diye dedi.. abi geldik işte tamam dedi.. Galenia denizi çok seviyor bırakamadım dedi.. “ nasıl bırakamadın? bindircen durağa gitçek evine!” dedi..
bende dayanamadım söze girdim “abi (bu) diye bahsettiğin benim bi ismim var.. ayrıca onun nişan.... derken “sakın öyle bi hata yapma Kızım! bana yükselme ben x değilim sakın sakın bozulmayalım.. ben senle konuşmuyorum kardeşimle konuşuyorum.” dedi.. ben şok oldum gözlerim doldu çantamda selpak aramaya başladım sessizce de yana doğru döndüm ağlıyorum.. git karının gözyaşlarını sil aferin oğlum dedi çıktım odadan banyoda artık koyverdim çok ağırıma gitti.. sonra kayınvalide geldi kızım boşver terbiyesiz o bizim biraz dedi.. bende; benim ailemde kimse bana sesini böyle yükseltmedi, nasıl aileniz var ben içinde olmak istemiyorum.. dedim çıktım.
nişanlıma da gelme bana onca lafı söylettin sesin çıkmadı şimdi de çıkmasın..dedim ona rağmen eve bıraktı beni öptü biz çok mutlu olucaz ben seni ömürlük seviyorum dedi. ama ben eksildim sanki, çok üzüldüm ona mesaj attım olamayacağımızı ailene karşı şimdi beni savunamıyorsan ilerde el de kaldırır o adam bana kesinlikle muhatap olmak istemiyorum belki de acele ettik aileler de evleniyor sonuçta dedim yüz yüze konuşalım dedi.. kafam çok karmaşık
Nişanlımın babası annesiyle 28 yıldır ayrı.. kadın çok güçlü bi kadın ama ona rağmen evlatlarının büyümesini beklemiş daha sonra boşanmış yani nişanlım nişanımıza davet bile etmedi tanışmadıkPeki babaları nerde bunlar olurken yani nişanlınızın babası
Son bi haftadır nişanlımla çok tartışıyoruz fikirlerimiz isteklerimiz hep farklı fakat sonunda doğru yolu buluyoruz düğüne 3 ay kaldı ikimizde gerginiz ortada bir ev eşya hiç bişey yok.. neyse konu bu değil gerginliğimin sebebi abisi.. dün abisi, uzak bi yerden gelicekti bizde nişanlımla beraberiz işyerinde sabahtan aradı, tek gel eşyalar var dedi. tamam dedi benim dans kursum vardı kadın yarım saat sürer diyince nişanlım da ben pubg oynayayım arabada seni bekleyeyim dedi..
yarım saat sonra çıktım beni durağın birine bırak eve gidiyim abin yengen eşyayla geliyor dedim..gel beraber gidip alalım Deniz havası al biraz dedi bırakmadı.. sonra abisini eltimi bide bebeği var küçük daha orda abisi resmen bana bakarak ‘ben sana tek gel demedim mi? Bunu niye getirdin yanında? ‘ dedi.. ben bozuntuya vermedim ama çok üzüldüm..
neyse Doğum günüydü kayınvalideme geldik ben nişanlımla iş saatleri konusunda tartıştım, susmasını rica ettim oda hala kendini affettirmeye çalışırken güldürmeye çalışıyodu beni eltimde ordan bişey dedi nişanlımda buyur doktor hanım bundan sonra sana soralım dedi gülerek; abisi de ne biçim konuşuyorsun lan karımla diye küfür ederek “sende amma y*v*ksın ben sana demedim mi tek gel!! diye dedi.. abi geldik işte tamam dedi.. Galenia denizi çok seviyor bırakamadım dedi.. “ nasıl bırakamadın? bindircen durağa gitçek evine!” dedi..
bende dayanamadım söze girdim “abi (bu) diye bahsettiğin benim bi ismim var.. ayrıca onun nişan.... derken “sakın öyle bi hata yapma Kızım! bana yükselme ben x değilim sakın sakın bozulmayalım.. ben senle konuşmuyorum kardeşimle konuşuyorum.” dedi.. ben şok oldum gözlerim doldu çantamda selpak aramaya başladım sessizce de yana doğru döndüm ağlıyorum.. git karının gözyaşlarını sil aferin oğlum dedi çıktım odadan banyoda artık koyverdim çok ağırıma gitti.. sonra kayınvalide geldi kızım boşver terbiyesiz o bizim biraz dedi.. bende; benim ailemde kimse bana sesini böyle yükseltmedi, nasıl aileniz var ben içinde olmak istemiyorum.. dedim çıktım.
nişanlıma da gelme bana onca lafı söylettin sesin çıkmadı şimdi de çıkmasın..dedim ona rağmen eve bıraktı beni öptü biz çok mutlu olucaz ben seni ömürlük seviyorum dedi. ama ben eksildim sanki, çok üzüldüm ona mesaj attım olamayacağımızı ailene karşı şimdi beni savunamıyorsan ilerde el de kaldırır o adam bana kesinlikle muhatap olmak istemiyorum belki de acele ettik aileler de evleniyor sonuçta dedim yüz yüze konuşalım dedi.. kafam çok karmaşık
Hayır önce ailene anlatBen aslında hemşireyim onunla tanıştıktan sonra atandım Diyarbakır a ama gitmedim burda estetisyenlik eğitimi aldım onun yanında işe başladım ve yarın yine işime gitmek zorundayım çünkü önceden verilmiş randevular var aileme anlatmadan önce yüzükleri ona vermeyi düşünüyorum sizce çok mu acımasız olur yoksa hiç bişeyden bahsetmeyip direk ailemle mi konuşayım? Çünkü o benim yüzüme karşı konuşucak illa söyleyecek şeyleri vardır
İnanma doğru bile olda geç kalmış bir tepkiZaten diğer eltimde tartışmış eşi geliyor ama kadın kendi gelmiyor ama eşi konuşuyor mesela benim de öyle olsa sıkıntı yok.. ama şimdi annesi aradı merak ettim kızım dün aklım kaldı sende dedi birbirlerine girdiler abisiyle ben senin sebebine kaybedersem gerçekten kötü oluruz demiş koca kadın yalan atmaz herhalde ama bana hiç mesaj bile atmadı abimle böyle böyle olduk diye
Neee? Hemşiresiniz hatta atandınız bile ama başka meslek yapıyorsunuz. Gerçekten merak ettim nişanlınız için mi yapmadınız mesleğinizi?Ben aslında hemşireyim onunla tanıştıktan sonra atandım Diyarbakır a ama gitmedim burda estetisyenlik eğitimi aldım onun yanında işe başladım ve yarın yine işime gitmek zorundayım çünkü önceden verilmiş randevular var aileme anlatmadan önce yüzükleri ona vermeyi düşünüyorum sizce çok mu acımasız olur yoksa hiç bişeyden bahsetmeyip direk ailemle mi konuşayım? Çünkü o benim yüzüme karşı konuşucak illa söyleyecek şeyleri vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?