• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla çıkmazdayım

Şurdan bak birde nişanlım istiyor gelmemi o benim akşam saatinde tek başıma

daha öncesinde karısı nişanlımı bi kaç kez aramış beni dövüyor öyle oluyo böyle oluyo diye yardım istemiş nişanlım da abisine vurmuş burnu kırılmış o günden sonra karısına hiç bişey anlatma demiş ona rağmen kız arıyor bütün abilerini anlatıyor gidip konuşuyorlar iki günde bir adamla öyle bela lanet bi insan düşünün.. dün o pisliğin Doğum günüydü o yüzden de kimse bişey demek istemedi ve burnunu yeni yaptırdı nefes alamıyor nişanlım da pişman olduğu için vicdan var biraz hep o getirdi götürdü hastaneye abim babam başımızda yokken bize babalık yaptı dedi.. bilmiyorum yine de bana göre şeyler değil bunlar
Yengesini korumak için abisinin burnunu kırıyor ama sizi yani nişanlısını korumuyor çok iyi düşünün bu adam hiç bir zaman sizin arkanızda olmaz

Nişanlınıza dedikleriniz gayet yeterli ve yerinde bence. Gerçekten evlilik çok zor ve gerçekten aileler ne kadar uzak tutsanız da hep evliliğin bi kıyısında köşesinde.. Sizi şu anda koruyamıyorsa evlendikten sonra zaten bi nevi sizi garantiye aldıktan sonra hiç koruyamaz gibi düşünüyorum. Tabi ki mantık yürütüyorum. Tam tersi de olabilir ama daha nişanlıyken böyleyse zor görünüyor tersi. Tek diyeceğim şu.. Evlilik zor. ... Sizi çooook seven ve sizi her ortamda ilksıraya koyan , el üstünde tutan, her şeyden önce size çoook saygı duyan birisiyle evlenin.

Eltim beni sürekli arar eşiyle sorunlarını anlatır dövdüğünü falan anlatınca çok sinirlendim bu hayatı çekmek zorunda değilsin söyle anne babana dedim ben senin kadar güçlü değilim dedi.. günahını almak istemiyorum ama belki de bunları araları iyi olunca anlattı adam da bana kuruldu haliyle.. ama ne olursa olsun ben kendime laf söyletmicem
Size karşı kurulmasının da sebebi bu bence. Ailevi konularda yorum yapmayın. Her ne kadar o ailenin gelini olsanız da sizin disardan birisi olarak görüldüğünüz gerçeğini değiştirmiyor.
Abi anladığım kadarıyla nerde nasil davranması gerektiğini bilmeyen bir tip bu sebeple aile de o an verilecek olan herhangi bir tepki karşılığında durumun farkli yerlere gidecek olmasından çekinmiş gibi ama bu gerçek size karşı yapılanın yanlış ve saygısızca olduğunu değiştirmiyor. Kesinlikle üzerinde düşünmeniz gereken bir konu. Asla taviz veren ve alttan alan kişi olmayın unutmayın nasil başlarsanız oyle gider.

galenia galenia eski konularına göz attigimda bir kaç yerde nişanlının "erkeğim ben,cok baskinsin seninle erkek olduğumu hissedemiyorum" gibi lafları olduğunu gördüm . Bence kaynin sana bilerek böyle davranmış sana " ayar " vermiş.Baska bir konu olsa yine de boyle bir davranista bulunacakti ve kendince kardeşine "bir kadina öyle değil boyle davranilir " dersi verecekti. Nisanlin saçma sapan konularda erkeğim ben erkeeek diye sana bogurecegine once hayat arkadaşına yani sana saygısızlık yapılmasina izin vermesin,engel olsun

Son düzenleme:
Adam karısını dövüyor
Elinden gelse size el kaldıracak
Nisanliniz abisinin burnunu kırmış
????
Bu nasıl aile

Run! Gerçekten Run!

Dövüş görmek istiyorsanız smackdown, ayı görmek istiyorsanız hayvanat bahçeleri ve belgeseller var
Bunlara hiç gerek yok.

Bakın ne güzel demissiniz aileyle de evleniliyor diye. Aynen öyle
Nisanliniz iyi olabilir size göre ama aileyle bütün iletişimi kesip dünyanın obur ucuna falan tasinmayacaksaniz sürekli iletişimde olacaksınız demektir. Ve gerçekten cekilecek dert değiller. Nisanliniz olayın ciddiyetinin farkında bile değil .

Peki senin nisanlin em kucik bi meslegi falan varmi yani eltin ve abisi mevki olarak ustunmu yada afadersiniz burunları mi heo havada genelde maddi durum iyi olunca herye haklati oldugunu dusunurler boyle kucuk beyinlilerde
Durumları bizden iyi değil benim nişanlım bayan kuaförü iş yeri var bende güzellik uzmanıyım ve makyözüm hayatımızı evimizi herşeyimizi uzak tutmaya karar vermiştik bunu kendisi İstemişti ama neden böyle oldu bilmiyorum..
Birde eltim daha önceden ağlayarak abi eşim beni dövüyor gelin konuşun dayanamıyorum demiş nişanlım fırlayıp gitmiş kadına el kalkar mı kendine gel diye çok kötü kapışmışlar bi daha kimse kimseye bulaşmamış biz nişanlandık abisini hepi topu 3.ye görüyorum geliş gidiş zaten yok kayınvalide de karşılaşıyoruz.

Ay başlarım böyle aileye. Dağlı mı mağaralı mı nedir bu abi? Terbiyesize bak. Kızım diye hitap etmek ne demek
Hadi sen kendini tam savunacakken seni susturmus
Kayinvalide kayinbaba elti neyse o kocasindan zaten cekiyor ve korkuyor kimse bise dememis. Neymis o terbiyesiz bosver.
Bu aile seni yer bitirir
Sinir hastasi olursun yol yakınken dön.
O abisi,et tirnaktan ayrilmaz. Bak burnunu kırmış ama yine barışmışlar. Yarin bir gun sen bu abiyle karsi karsiya gelsen kavga etsen ve ya tartissan esin abisine yol mu verecek? Sen gorusmeyeceksin o gorusecek gene ve yine huzursuzluk.
Uzak dur gülüm

Aynen arkadaşım bunca zaman sevdiğimiz beklediğimiz insanlar bizim degil baskalarından yana olup kırdıkları üzdükleri ilk yanında olan insanlara oluyor. Rabbim dilerim dogru insanı karsına çıkarır her sey gönlünce olsun
Çok teşekkür ederim 3 ay kalmıştı düğüne bi kez daha hayal kırıklığı yaşadım nasıl toparlanırım bilmiyorum ama hep mantık insanı oldum bitirmeyi düşünüyorum en azından şimdi üzülürüm

Nişanlınıza dedikleriniz gayet yeterli ve yerinde bence. Gerçekten evlilik çok zor ve gerçekten aileler ne kadar uzak tutsanız da hep evliliğin bi kıyısında köşesinde.. Sizi şu anda koruyamıyorsa evlendikten sonra zaten bi nevi sizi garantiye aldıktan sonra hiç koruyamaz gibi düşünüyorum. Tabi ki mantık yürütüyorum. Tam tersi de olabilir ama daha nişanlıyken böyleyse zor görünüyor tersi. Tek diyeceğim şu.. Evlilik zor. ... Sizi çooook seven ve sizi her ortamda ilksıraya koyan , el üstünde tutan, her şeyden önce size çoook saygı duyan birisiyle evlenin.
Bugüne kadar bu dediklerinizi kanıtlar nitelikte o kadar şey yaptı ki zor karakter olmama rağmen evlenmeyi kabul ettim ve hep söyler seni kaybetmekten korkuyorum diye ama korkmadı demek ki hayırlısı artık

Ay başlarım böyle aileye. Dağlı mı mağaralı mı nedir bu abi? Terbiyesize bak. Kızım diye hitap etmek ne demek
Hadi sen kendini tam savunacakken seni susturmus
Kayinvalide kayinbaba elti neyse o kocasindan zaten cekiyor ve korkuyor kimse bise dememis. Neymis o terbiyesiz bosver.
Bu aile seni yer bitirir
Sinir hastasi olursun yol yakınken dön.
O abisi,et tirnaktan ayrilmaz. Bak burnunu kırmış ama yine barışmışlar. Yarin bir gun sen bu abiyle karsi karsiya gelsen kavga etsen ve ya tartissan esin abisine yol mu verecek? Sen gorusmeyeceksin o gorusecek gene ve yine huzursuzluk.
Uzak dur gülüm
Zaten diğer eltimde tartışmış eşi geliyor ama kadın kendi gelmiyor ama eşi konuşuyor mesela benim de öyle olsa sıkıntı yok.. ama şimdi annesi aradı merak ettim kızım dün aklım kaldı sende dedi birbirlerine girdiler abisiyle ben senin sebebine kaybedersem gerçekten kötü oluruz demiş koca kadın yalan atmaz herhalde ama bana hiç mesaj bile atmadı abimle böyle böyle olduk diye

Benim kardeşimin sevdiği kız gelse... kıza yan gözle bakmaktan korkarım kı... kardeşimi terk eder...

Kardeşim de bu kizı cok seviyor. Kardesim üzülür kırılır mutsuz olur derim. El üstünde tutarım. Kardesim icin yaparim bunu.

Bu nişanlı seni gercekten seviyor mu acaba. Sevse abisi bu kadarını yapamazdı gibi geliyor bana.

Yoksa bu abi kardesini de mi sevmiyor?

Çok bilinmeyenli bir denklem var ortada.

Kesin olan şu ki; parmağından yüzügu çıkarmak çok kolayken bunlari yapan aile... kanun önünde boşanmak zorken neler yapar?? Bunu iyi tartmani öneririm...

Aynen arkadaşım bunca zaman sevdiğimiz beklediğimiz insanlar bizim degil baskalarından yana olup kırdıkları üzdükleri ilk yanında olan insanlara oluyor. Rabbim dilerim dogru insanı karsına çıkarır her sey gönlünce olsun

Var ol bebişim. Ne guzel dua.. sahsen dilerim hepimizee hak ediyoruz zira..

Zaten diğer eltimde tartışmış eşi geliyor ama kadın kendi gelmiyor ama eşi konuşuyor mesela benim de öyle olsa sıkıntı yok.. ama şimdi annesi aradı merak ettim kızım dün aklım kaldı sende dedi birbirlerine girdiler abisiyle ben senin sebebine kaybedersem gerçekten kötü oluruz demiş koca kadın yalan atmaz herhalde ama bana hiç mesaj bile atmadı abimle böyle böyle olduk diye
Canim sana söylemesini bekleme. Soylemezler. Sen ablanla birbirine girsen soylermisin? Kadinlar da söylemiyorlar. Söylememeleri lazım zaten. O konuda kizma nisanlina yani ;)
Kaynanan yalan soylemez tabiki o kadin da arada kald suanda eger gercekten hakkaniyetli insanlarsa illaki biseler soylemislerdir o adama.adam sorunlu belliki. Kisme haz etmiyor

Kendinize hakaret ettirmeyin pasif bir nişanlı pasif bir eş katlanılır gibi değil ne demek bu demek getirme bunu demek bir kendine gelsin o elin kızına hakaret etmeye hakkı yok daha çok başındasınız iyi düşünün derim iki görümcem var birisi eşimin ablası benim de büyüğüm birisi küçüğü o da benden büyük ama bir kez adımı söylemedi müsaade etmem nasıl alıştırırsanız öyle gider baştan tavrınızı koyun ayağını denk alsınlar

Ya sinirlerim zipladi. Terbieysiz herife bak sen. Geberesice. Allahindan bulsun inşallah. İyi sabır etmişsin ben olsaydim çoktan hanımefendilik çizgimden çıkmıştım o abi denen hayvanın karşısında 😡

Yapacagınız şey çok basıt şakın dugune cagırmayın tüm aıleye kesınlıkle dugune gelmesını ıstemedıgını aksı halde abınızın onu dışarı çıkartarak kovacagını soyleyın hala sızı umursamaz ve ABiye gelme demezlerse abının esıne msj atıp gelmenızı kesınlıkle ıstemıyorum kovarım dıyın nısanlınızada sımdıden bunu soyleyın ılerde aynı ortamda bulunabılırsınız ama konuşmak zorunda degılsınız benım babam kardesıyle konusmuyor annemde eltısıyle ama babaanneme gıtrıklerınde aynı ortamda bulunuyorlar bırbırlerıyle konusmuyorlar annem babam yuzlerıne bakmıyor sızde ole yapın ohhh mıss

Back