Yengesini korumak için abisinin burnunu kırıyor ama sizi yani nişanlısını korumuyor çok iyi düşünün bu adam hiç bir zaman sizin arkanızda olmazŞurdan bak birde nişanlım istiyor gelmemi o benim akşam saatinde tek başıma
daha öncesinde karısı nişanlımı bi kaç kez aramış beni dövüyor öyle oluyo böyle oluyo diye yardım istemiş nişanlım da abisine vurmuş burnu kırılmış o günden sonra karısına hiç bişey anlatma demiş ona rağmen kız arıyor bütün abilerini anlatıyor gidip konuşuyorlar iki günde bir adamla öyle bela lanet bi insan düşünün.. dün o pisliğin Doğum günüydü o yüzden de kimse bişey demek istemedi ve burnunu yeni yaptırdı nefes alamıyor nişanlım da pişman olduğu için vicdan var biraz hep o getirdi götürdü hastaneye abim babam başımızda yokken bize babalık yaptı dedi.. bilmiyorum yine de bana göre şeyler değil bunlar
Benim abim bunu bilse o kazığı olduğu yere diker de işte ortalık karışsın istemiyorumAbiye bak. Evin icinde racon kesiyor resmen... Biraz abinin dilinden oldu ama:)
Adam hic egilip bukulmemis, kazik gibi.
Size karşı kurulmasının da sebebi bu bence. Ailevi konularda yorum yapmayın. Her ne kadar o ailenin gelini olsanız da sizin disardan birisi olarak görüldüğünüz gerçeğini değiştirmiyor.Eltim beni sürekli arar eşiyle sorunlarını anlatır dövdüğünü falan anlatınca çok sinirlendim bu hayatı çekmek zorunda değilsin söyle anne babana dedim ben senin kadar güçlü değilim dedi.. günahını almak istemiyorum ama belki de bunları araları iyi olunca anlattı adam da bana kuruldu haliyle.. ama ne olursa olsun ben kendime laf söyletmicem
Durumları bizden iyi değil benim nişanlım bayan kuaförü iş yeri var bende güzellik uzmanıyım ve makyözüm hayatımızı evimizi herşeyimizi uzak tutmaya karar vermiştik bunu kendisi İstemişti ama neden böyle oldu bilmiyorum..Peki senin nisanlin em kucik bi meslegi falan varmi yani eltin ve abisi mevki olarak ustunmu yada afadersiniz burunları mi heo havada genelde maddi durum iyi olunca herye haklati oldugunu dusunurler boyle kucuk beyinlilerde
Çok teşekkür ederim 3 ay kalmıştı düğüne bi kez daha hayal kırıklığı yaşadım nasıl toparlanırım bilmiyorum ama hep mantık insanı oldum bitirmeyi düşünüyorum en azından şimdi üzülürümAynen arkadaşım bunca zaman sevdiğimiz beklediğimiz insanlar bizim degil baskalarından yana olup kırdıkları üzdükleri ilk yanında olan insanlara oluyor. Rabbim dilerim dogru insanı karsına çıkarır her sey gönlünce olsun
Bugüne kadar bu dediklerinizi kanıtlar nitelikte o kadar şey yaptı ki zor karakter olmama rağmen evlenmeyi kabul ettim ve hep söyler seni kaybetmekten korkuyorum diye ama korkmadı demek ki hayırlısı artıkNişanlınıza dedikleriniz gayet yeterli ve yerinde bence. Gerçekten evlilik çok zor ve gerçekten aileler ne kadar uzak tutsanız da hep evliliğin bi kıyısında köşesinde.. Sizi şu anda koruyamıyorsa evlendikten sonra zaten bi nevi sizi garantiye aldıktan sonra hiç koruyamaz gibi düşünüyorum. Tabi ki mantık yürütüyorum. Tam tersi de olabilir ama daha nişanlıyken böyleyse zor görünüyor tersi. Tek diyeceğim şu.. Evlilik zor. ... Sizi çooook seven ve sizi her ortamda ilksıraya koyan , el üstünde tutan, her şeyden önce size çoook saygı duyan birisiyle evlenin.
Zaten diğer eltimde tartışmış eşi geliyor ama kadın kendi gelmiyor ama eşi konuşuyor mesela benim de öyle olsa sıkıntı yok.. ama şimdi annesi aradı merak ettim kızım dün aklım kaldı sende dedi birbirlerine girdiler abisiyle ben senin sebebine kaybedersem gerçekten kötü oluruz demiş koca kadın yalan atmaz herhalde ama bana hiç mesaj bile atmadı abimle böyle böyle olduk diyeAy başlarım böyle aileye. Dağlı mı mağaralı mı nedir bu abi? Terbiyesize bak. Kızım diye hitap etmek ne demek
Hadi sen kendini tam savunacakken seni susturmus
Kayinvalide kayinbaba elti neyse o kocasindan zaten cekiyor ve korkuyor kimse bise dememis. Neymis o terbiyesiz bosver.
Bu aile seni yer bitirir
Sinir hastasi olursun yol yakınken dön.
O abisi,et tirnaktan ayrilmaz. Bak burnunu kırmış ama yine barışmışlar. Yarin bir gun sen bu abiyle karsi karsiya gelsen kavga etsen ve ya tartissan esin abisine yol mu verecek? Sen gorusmeyeceksin o gorusecek gene ve yine huzursuzluk.
Uzak dur gülüm
Aynen arkadaşım bunca zaman sevdiğimiz beklediğimiz insanlar bizim degil baskalarından yana olup kırdıkları üzdükleri ilk yanında olan insanlara oluyor. Rabbim dilerim dogru insanı karsına çıkarır her sey gönlünce olsun
Canim sana söylemesini bekleme. Soylemezler. Sen ablanla birbirine girsen soylermisin? Kadinlar da söylemiyorlar. Söylememeleri lazım zaten. O konuda kizma nisanlina yaniZaten diğer eltimde tartışmış eşi geliyor ama kadın kendi gelmiyor ama eşi konuşuyor mesela benim de öyle olsa sıkıntı yok.. ama şimdi annesi aradı merak ettim kızım dün aklım kaldı sende dedi birbirlerine girdiler abisiyle ben senin sebebine kaybedersem gerçekten kötü oluruz demiş koca kadın yalan atmaz herhalde ama bana hiç mesaj bile atmadı abimle böyle böyle olduk diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?