Nişanlımın annesi ve ev yerleştirmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu kadar takiyorsaniz nisanliniza söyleyeceksiniz o annesi ile konuşacak o zaman. Siz söylerseniz göze batabilirsiniz. Bizim gelin hanım bu tür absürt isteklerini hep kardeşim aracılığı ile iletir anneme misal, hiç yüz göz olmadılar şimdiye kadar :) annemde hiç alınmadı oğlunun fikri olduğu icin gelin hanım söylese belki alinabilirdi bilemiyorum :)

Evet alınmalarını da istemiyorum. Uygun şekilde belirtmek istiyordum. Ama topu nişanlıma atmalıyım belki de.

Biz de iki şehirde düğün yaptık. Geldiğim yani yaşayacağım şehirle alakam yoktu. İnanın bunları hiç düşünmedim bu kadar detaylara takılmayın yahu. Her şey oluyor bir şekilde. Eşya sizin eşyanız merak etmeyin. Zaten uzun süre kullanacaksınız
Öyle kimse de sizin keyfinizi beklemez bu arada. Gelirse kurar giderler.

Evet alınmalarını da istemiyorum. Uygun şekilde belirtmek istiyordum. Ama topu nişanlıma atmalıyım belki de.

Kendi oğulları söyleyince alinmiyorlar nedense :) bu arada annemin isteklerini de kendi isteği gibi soylemisligi de vardır çift taraflı oynar kendisi :) ama gelin kaynana hiç anlaşmazlıkları olmadı belki bu sebepten.

Balayından dönüşte koli açmak daha mı cezbedici?
Çok saçma şeye takılmışsınız.
Yerinizde olsam kayınvalidenin kankaları ile aynı apartmanda oturacağımı, iki adım mesafede kayınvalideye yakın olacağımı dert ederdim.
Komşular sizin evinizi o süreçte görmese sonra görecek zaten....

Evin içinde ben olduğum sürece sorun yok bakmak isteyen bakabilir hevesli olabilir. Sadece ben yokken ev doluyken gelinip bakılacak olmasına huzursuz oluyorum.

Ben aslında anlayabiliyorum konu sahibini. Annesinin evi sahiplenmesi ve o potansiyeli rahatsız etmiş. Ama baştaki hata onların evini ve dahi o kadar yakın evi kabul etmek olmuş. Kadın bir süre de orda oturmuş konu komşu falan tanıdık kendi evi gibi davraniyordur muhtemelen ve ben de gıcık olurdum. Ha bunları baştan düşünüp ona göre hareket etmek lazımdı. Şuan vereceğiniz her tepki artık simariklik huysuzluk vs olarak algılanır. Düğün sonrasına kadar idare edip yutun derim. Sonrasında mesafeyi koyarsınız anahtarınız olmaz kimsede gelip gidemezler.

Öfff.
Allahım böyle takıntılı mıy mıylardan sen koru
Hanfendi kendinize ait kv den uzaaaak ev tutun madem nişanlınızda gardiyan gibi kapıyı beklesin
Karşı binaın çatısına bir tane keskin nişancı yerleştirin birde
Kv ve arkadaşları gelirse ateş etsinler, onlar vuramazsa nişanlınız kapıda yaka paça binadan atsın

Geç değil hala başka ev tutabilir
Ama tabii başka ev beleş değil ya hani
Kim kira ödesin

Ben orda olduğumda sorun yaşayacağımı düşünmüyorum düşman değiliz, anahtarı da isterim ama eşya koyulması için mecburen onlarda olması gerekiyor.
Ama kendinizle çelişiyorsunuz. Sizce evdeki eşyaları sergileyen kv, komşuları da sık sık size çağırmaz mı? Buna okey diyen siz neden eşyalara bakmaya gelirler diye geriliyorsunuz? Evlendikten sonra bütün akrabayı toplar sizin eve. İş eşya göstermekten çıkar o zaman. Bu kadar sık görüşme ihtimali varken sizin yazdıklarınız bana devede kulak geldi.

Sizi koyalım kapıya bence laflarınızla kimse gelmeye de cesaret edemez zaten tüm sorunlar çözüm buldu tebrikler ya.

Konu sahibi orda olunca sorun yaşamam diyor ama sorun oraya gidince başlayacak haberi yok. Eşya gösterme, evi sahiplenme potansiyeli olan kadın, yarın o eve milleti de toplar.

Sizi koyalım kapıya bence laflarınızla kimse gelmeye de cesaret edemez zaten tüm sorunlar çözüm buldu tebrikler ya.
Beni koyarsanız ben kv ve arkadaşları ile birlikte salonda kahve keyfi yapar, pembik gelin havlularınıza elime siler, yoruluncada yatak odanızda yatarım ama

Ben evde olduğum sürece sorun yok müsait olursam gelir olmazsam gelmez. Müsait olursa giderim olmazsa gitmem. Ben ona etmediğim gibi onun da bana saygısızlık edeceğini düşünmüyorum öyle bi hissiyat oluşturmadı bu konularda. Ama ben yokken de eve gidip gelecek hissiyatı oluşturdu açıkçası .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…