Nişanlımın annesi ve ev yerleştirmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin ve şakşakçısı olduğunuz dostlarınızın fikrini almak için değil burada mantıklı yorum yapan daha önce yaşayıp başından geçmiş insanların fikirlerini almaya geldim. Kimsenin önümde eğilmesine ihtiyacım yok egomu burdaki iki yorumla tatmin etmeye de ihtiyacım.

Belki yatak odası hassasiyeti vardır?
Yeni gelin hastalığı diyolla
seksi KUTSAL yatak odası ve yatakla sınırlamazlarsa ufak tefek şeylere takmayı düşünmeyecek kadar sakin olacak
ama neyse
ben bilmem tabisi
yeni gelinler daha iyi bilir

Boş konuşan kayinvalide üsturuplu mu oldu şimdi?
Konu bir işe yarıyor bak oldu şimdi.
Kayınvalide ve arkadaşları boş konusuyor

Bizler seviyesiz terbiyesiz yüzümüzü görmediğine şükrediyor

Acaba kendinin dolu ve seviyeli hali nedir
Eşyaları görülucek diye endişe edip bize çemkiren bir seviyeli zihniyet

en dolusu bu işte
koltuğunu görmesinler diye 87482642984623984 paragraf yazmak

Ben ilk yorumum dan yazdım sana

Burdakiler inan ki dolu insanlar her birinin yaşadığı şeyler var deneyim var ama sana göre seviyesiz oldu

Sen kv ye boş konusuyor demistim
Ben ilk sayfada yorumum da bu sözün hoş değil dedim

Ama şuan sen bomboş konuşuyorsun

Gelin kv denin toprağındanmış der susarım

Ev eşyası gösterilmesi falan benim de sevmediğim şeyler, anahtar sizde dursun o zaman , bu arada ben en çok kv ile yakın oturmayı dert ederdim şu durumda ..

Sırf kv kimselere evi eşyayı göstermesin diye bomboş eve gelin gitmeği bile düşünüyorsun, Allah o kv ye sabırlar versin şimdiden. 2 insan evini görse nolur görmese nolur? Bukadar saçma fikirlere gireceğine evi döşe,çeyizi ser al anahtarı. Yok alamam (muhtemelen alamazsın) dersen bırak görsünler 2parça tahta alt tarafı incileri dökülmez. Şimdiki gelinlerin bu ev eşya düşkünlüğü nedir anlamak imkansız. Ayrıca kadının eski evine girdiğin için o komşular da kaynana da sürekli dibinde olacak zaten.

Ben sizi hic anlayamadım. Belki önem atfettigimiz seyler çok farklıdır. Hic takılacağım bir konu değil. 1.5 yıl önce evlendim. Esimin arabası yoktu diye bir akrabasından rica etmişler, eşimin ıvır zivirlarini eve bırakmaya. O zaman o akrabanın eşi de gelmis , eşyalarıma bakmış. Bana evlenince kendisi soyledi. Ben senin evine geldim eşyalarını gördüm dedi. Hic takılmadim. Beğendin mi dedim☺ yine gelin dedim geçtim. Eşime söylemedim bile. Belki başka tanıdıklarına da göstermişlerdir hic haberim yok açıkçası umurumda da değil.
Ama bana tehlikeli gelen kvdenize daha şimdiden bilenmeniz ki ortada olay yok. Ayrıca boş işlerle uğraşıyor diye küçümsemeniz, bu bakış açınız daha şimdiden evlilikte basınıza neler gelebileceğini gösteriyor.
Eşim ailemden birini şöyle küçümsese gözümden düşer.

Evin içinde ben olduğum sürece sorun yok bakmak isteyen bakabilir hevesli olabilir. Sadece ben yokken ev doluyken gelinip bakılacak olmasına huzursuz oluyorum.

ya aramızda kalsın ama siz olayı çok yanlış biliyorsunuz
kim niye sizin evinize eşyanıza heves etsin
piremses gelinler herkes onlara özeniyor düğün video-fotosunu görmek için deliriyor
kocasına göz koyuyor eşyasını kıskanıyor vs sanıyor ama öyle değil ya
(aslında altınları bir miktar kıskanabilirim )
bak yemin ederim değil
o videolar falan bitsin diye içimizden dua ediyoruz ben arada gözümü kapatıp uyuyorum falan yani
evi eşyası hiç ilgimi çekmiyor
özel sizin özeliniz hiç kimseyi de ilgilendirmiyor ayıp olmasın diye ayak uyduruyoruz işte

Amaan bisverin annesiyle yerlestirin evo. Balayi sonrasi zor olur. Yurume mesafesi oturmayi kabul ettigine gore hosgoreceksiniz bazi seyleri

Eşyaya düşkün değilim. Nişanlımın annesi bendeki eşyaların düğünden sonra yani ben temelli taşındıktan sonra olması fikrini ortaya kendisi attı. Ben başta karşı çıktım ama böyle şeyler oldukça daha iyi olacak gibi hissetmeye başladım şimdi. İşiniz mi var yerleştirirsiniz diyor. Evet vardı. Anahtarı alma durumum şöyle yok eşyalar kısım kısım gelecek ve ben başka bir şehirdeyim tüm bu sürecin dışındayım. Tam olarak tanımıyorum daha ama kendim orada olsam mesafemi ayarlarım diye düşünüyorum saygısız arsız birisi de değil.

Yukardada yazdim. Siz nisanlinizdan bir öğrenin öyle adetleri var mi diye. Varsa istemediginizi söylersiniz. Yoksa da bosuna sıkıntı yapiyorsunuz.

Boş işlerle uğraşıyor demedim. Bu amma da çarpıtıldı ya havadan sudan anlamında söyledim ki kimse kimsenin konuşma tarzını bilmediği için yanlış anlaşılmaya müsait. Neyse. Asla kendisini küçümsemiyorum saygısızlık etmedim ve bilendiğim de yok. Bu durumu nasıl çözebilirim diye fikir arıyorum. Evet sizin önemsediğiniz bir şey de benim için amaaan bu da konu mu dedirtebilir. Herkesin önemsediği şey farklı.

Off cidden yeni evlenenlerin evine su düğün videosu olayı yüzünden sevmiyorum. Kendi düğün videomu bile izlemedim. Kaynimin evine her gittiğimiz de düğün videosu aciyorlardi. Kabus gibiydi

Yerinizde olsam . On gün önce evdeki eşyalarımı da getirir , hepsini bir anda yerleştiririm o saatten sonra da çok gelen gidenin olacağını da sanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…