- 26 Haziran 2022
- 145
- 234
-
- Konu Sahibi nisanlibirisi
Beni koyarsanız ben kv ve arkadaşları ile birlikte salonda kahve keyfi yapar, pembik gelin havlularınıza elime siler, yoruluncada yatak odanızda yatarım ama
Allahtan nişanlımın annesi sizden daha usturuplu birisi de şükredicek çok şey var... Siz bunu böyle değerlendirecek insanlarla karşılaşmışsınız belli ki kendi kötü düşüncelerinizin bedelinden.Ee miletin evine bedava çökünce mutlaka bir bedeli oluyor işte
Yok cicim ben bugüne kadar kimsenin evinde bedavadan oturayım diye düşünmedim.Allahtan nişanlımın annesi sizden daha usturuplu birisi de şükredicek çok şey var... Siz bunu böyle değerlendirecek insanlarla karşılaşmışsınız belli ki kendi kötü düşüncelerinizin bedelinden.
Boş konuşan kayinvalide üsturuplu mu oldu şimdi?Allahtan nişanlımın annesi sizden daha usturuplu birisi de şükredicek çok şey var... Siz bunu böyle değerlendirecek insanlarla karşılaşmışsınız belli ki kendi kötü düşüncelerinizin bedelinden.
Böyle de şükür ettiririz.Boş konuşan kayinvalide üsturuplu mi oldu şimdi?
Konu bir işe yarıyor bak oldu şimdi.
Haklısınız sizin yorumlarınızı okuduktan sonra buna hak vermemek elde değil canlı örneğisiniz CİCİM. Çalışıyoruz zaten ve iş yerime de uzak olacak gidince bunu da bahane ettim başta ama ev varken kirada oturmanız bizi kırar dedi ailesi. Neyseki sizin gibi insanları okuyup neler neler varmış diyip koşa koşa elini öpeyim diye düşünmeye başladım.Yok cicim ben bugüne kadar kimsenin evinde bedavadan oturayım diye düşünmedim.
Çok şükür hiç böyle birşeye ihtiyacım olmadı
Sizede tavsiyem, çalışın kazanın kendinize ev alın. İstemediğiniz kimse gelip eşyayada bakamaz evde hakda iddia edemez.
Çok keyifli oluyor.
Hem bak ne güzel kv denize şükredecek hale geldiniz, demekki neymiş. Kötünün kötüsü varmış
Allah sizin gibileri uzak tutsun
Evet onun en boş arkadaşı bile sizin gibilerden çok daha doludur muhtemelen ona da evdeki baktığı eşyayı hibe edeyim diyorum. Burada yazdığınız 2 kelimeye övündüğünüze göre sizin boşluk seviyenizi tahmin dahi edemiyorum.Boş konuşan kayinvalide üsturuplu mu oldu şimdi?
Konu bir işe yarıyor bak oldu şimdi.
Çok mu kızdın sen ah kıyamam.Evet onun en boş arkadaşı bile sizin gibilerden çok daha doludur muhtemelen ona da evdeki baktığı eşyayı hibe edeyim diyorum. Burada yazdığınız 2 kelimeye övündüğünüze göre sizin boşluk seviyenizi tahmin dahi edemiyorum.
Evin içinde ben olduğum sürece sorun yok bakmak isteyen bakabilir hevesli olabilir. Sadece ben yokken ev doluyken gelinip bakılacak olmasına huzursuz oluyorum.
Evet onun en boş arkadaşı bile sizin gibilerden çok daha doludur muhtemelen ona da evdeki baktığı eşyayı hibe edeyim diyorum. Burada yazdığınız 2 kelimeye övündüğünüze göre sizin boşluk seviyenizi tahmin dahi edemiyorum.
Yukarıdaki hanımların klavye başında salladıkları yorumları objektif değerlendiremiyorsunuz demek ki siz. Ben kimseye hakaret etmedim bi öneri fikir bekledim. Aldığım yorumların seviyesizliği ortada. İki laf edemem değil etmek dahi istemem bu insanlara en azından yüzlerini görmediğim için şükrediyorum.yalnız burda öyle insanlar var ki ömründe karşılamazsın
karşılarına çıkıp iki laf edemezsin
öle klavye başından karşındakini aşağılamak kolay da
insan bir dönüp bakmalı değil mi
nereye mi
ister aynaya ister kendine ister çevresine
Ah kiyamisu yaHaklısınız sizin yorumlarınızı okuduktan sonra buna hak vermemek elde değil canlı örneğisiniz CİCİM. Çalışıyoruz zaten ve iş yerime de uzak olacak gidince bunu da bahane ettim başta ama ev varken kirada oturmanız bizi kırar dedi ailesi. Neyseki sizin gibi insanları okuyup neler neler varmış diyip koşa koşa elini öpeyim diye düşünmeye başladım.
Yukarıdaki hanımların klavye başında salladıkları yorumları objektif değerlendiremiyorsunuz demek ki siz. Ben kimseye hakaret etmedim bi öneri fikir bekledim. Aldığım yorumların seviyesizliği ortada. İki laf edemem değil etmek dahi istemem bu insanlara en azından yüzlerini görmediğim için şükrediyorum.
Evet doğru biz boş konuşuyoruzEvet onun en boş arkadaşı bile sizin gibilerden çok daha doludur muhtemelen ona da evdeki baktığı eşyayı hibe edeyim diyorum. Burada yazdığınız 2 kelimeye övündüğünüze göre sizin boşluk seviyenizi tahmin dahi edemiyorum.
Belki yatak odası hassasiyeti vardır?of ya gerçekten çok zor değil mi bu hayatlar
bu kadar bencil at gözlüklü insanlar nasıl evlilik hayatını sürdürecek
üç ay sonra gelip hiç derdimiz yoktu eşim ailesi değişti diye konu açacak
dert başlı başına bu düşünceler
evleri odaları eşyaları ne kadar metalaştırdınız yahu
eşya nedir koltuk nedir yatak nedir yani ben anlamadım ki
eşyamı da herkes görsün
koltuğumda da oturulsun
yatağımda da insan yatsın
nolur yani ne olabilir