- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
-
- Konu Sahibi nisanlibirisi
Sizi görene kadar hayır. Burada kurtlar sofrasında gibi hissediyorum. Bence asıl siz abartıyorsunuz.
Herkesin her şeyi dillendirmesine gerek yok bazı şeyler öngörülebilir diye düşünüyorum. Hayatı zorlaştırmıyorum fikir almaya çalışıyorum buradaki herkes yalnızca kişisel eleştiri yapıyormuş.
Evet şu ana kadar anlaşıldığımı hissettiğim tek yorum. Çok teşekkür ederim.Bence burada sıkıntı eşya değil konu sahibi o yokken evine girilmesini istemiyor eşyadan ziyade. Ben öyle hissettim gibi. Misal ben evde yokken kv arkadaşlarını toplayıp eşimle oturacağım eve getirse, her kafadan bir ses çıkacak bir sürü yorum yapacaklar bende hoşlanmazdım. Ben evde olsam neyse ama sonuçta o evi eşimle bana vermişler, ben olmadan girilmesine bende sıcak bakmayabilirdim diye düşünüyorum
Milletin yaşam tarzı benim uygun üslubumu hak etmiyor sorrySizi dağda ayılar mi büyüttü ne kadar çirkin bir ifade. Kendi uslubunuza bakmadan başkalarını eleştiriyorsunuz
Evet ben orda olsam asla sorun değil. Ama bu süreci uzaktan takip etmek zorunda kalmak üzücübende katılıyorum o da evinde olmak istiyor gibime geldi
Haklısınız bu şekilde ifade etmemem gerekirdi boş derken klasik muhabbet havadan sudan demek istiyorum.
Konunuza yeterince yorum yapılmış da ben şunu anlamıyorum neden sizi kimse onaylanmayınca hemen buraya ve buradaki kadınlara b.K atma derdindesiniz? En başında bir sürü nişanlı konusu okudum dediniz. Konuyu okutup kapatmadınız heralde? Yorumları okudunuz ki mantıklı gelip açtınız. He yok o zamanda mantıksız geldiyse neden açtınız diye sorarım? Ama size yorum olumsuz gelince hemen bir kötü laf atma.
Kimse bu siteyi hayatında ilk kez görüp bir anda konu açmıyor inceliyor okuyor. Sonra konu açıp hoşuna gitmeyen yorumlar olunca hemen kötüleme.
Kullanıcı adından belli zaten. Ekonomi üzerine master yapmış gibi duruyor.Şimdi kesin dip no atacak, yazdığı tezleri yaptığı araştırmaları falan paylaşacak burda hep beraber utanacağız.
Amin teşekkür ederimAllah başka dert vermesin.
Ama çeyizinde dantel yok lütfen.Kullanıcı adından belli zaten. Ekonomi üzerine master yapmış gibi duruyor.
Evet şu ana kadar anlaşıldığımı hissettiğim tek yorum. Çok teşekkür ederim.
Cok cok kotu bir yorum. Cok kotu bir bakis aciniz var. Siz ne yapiyorsunuz acik kalp ameliyati fln mi?Nişanlımın annesi ev hanımı ve komşularıyla çay, kahve, sohbet, boş muhabbet birisi.
Evet bunu teklif ettim, ama kabul edilmedi. Uzatmam saygısızlık beğenmemek gibi olacaktı. Kırmak yanlış bir şey söylemek istemiyorum kötü birisi değil annesi de babası da.kaynana keşke burayı okusa da verdiği evi geri alsa kiraya verse çatır çatır kendine eşyalar alsa.böyle gelinlere iyilik yapmak günah.
Birazdan üyelik iptali gelir ben söyleyeyim.Islerine gelmiyor. Bastan sona aslinda ne kadar isteksiz oldugunu ve diger tarafi nasil gördügünü belli ediyor. Insanlar da tepki gösterince yok öyle degil blabla. Böyle insanlar evlilik sürecinde atmadigi tribi birakmiyor, sonra adi "Esimin ailesi beni bastan sevmiyor" oluyor.
Bunun geçinmeye gönlüm olup olmamasıyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Eskimiyor ama kendime ait hissedemiyorum böyle de. Benim evimle ilgili gören herkesin bana telefondan yorumlar yapmasından hoşlanmayacağımı düşünüyorum.