Nişanlımın annesi ve ev yerleştirmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi görene kadar hayır. Burada kurtlar sofrasında gibi hissediyorum. Bence asıl siz abartıyorsunuz.

Konunuza yeterince yorum yapılmış da ben şunu anlamıyorum neden sizi kimse onaylanmayınca hemen buraya ve buradaki kadınlara b.K atma derdindesiniz? En başında bir sürü nişanlı konusu okudum dediniz. Konuyu okutup kapatmadınız heralde? Yorumları okudunuz ki mantıklı gelip açtınız. He yok o zamanda mantıksız geldiyse neden açtınız diye sorarım? Ama size yorum olumsuz gelince hemen bir kötü laf atma.
Kimse bu siteyi hayatında ilk kez görüp bir anda konu açmıyor inceliyor okuyor. Sonra konu açıp hoşuna gitmeyen yorumlar olunca hemen kötüleme.

Evet şu ana kadar anlaşıldığımı hissettiğim tek yorum. Çok teşekkür ederim.

Offf yavrum ya hesaplı kitaplı olmaz bu işler bırak planları. Hayatı kendine zorlaştırma kolaylaştır. Nasıl daha az enerji harcayacaksan o yolu seç. Beynini de boş şeylere yorma. İçim sıkıldı okurken. Evin var şükret sus otur tadını çıkar.

Konu sahibi bu ne felaket tellallığıdır, hep varsayımlardan konuşmuşsunuz…

Buradaki bazı yeni gelin konularını okudukca oğullarıma (3 oğlan anası) hiç bişey yapmama isteği duymaya başladım… Para biriktiriyoruz oğullarıma ev alayım ileride evlendiklerinde rahat ederler, kira dertleri olmasın diye düşünüyorum, yaşları küçük olmasına rağmen altın almaya bile başladım… ben böyle kendimi sıkıp köşeme üç beş kuruş atıp biriktireyim, bunun üstüne karşımada tripli bir gelin çıkarsa çok üzülürüm. Kaynanaların adı çıkmış ya bir kere, gelin ne yapsa haklı…

Allahım hayırlı güzel insanlarla karşılaştırsın

Bence haklisin. Karşı tarafın ortamını da tahmin ediyorum,dillendirmesine gerek yok,bunlar bu tip ortamların vagzecilmesi :) bastan tavrını al. Esya gosterme,çeyiz gorme vb bana da ters. Bazı kesimler (hatta cogunluk) bunu yapıyor. Gereksiz gereksiz hiç tanimadiginiz tipler gelip evinizde soz sahibi gibi konusuyor,sornaso kek,cay full dedikodu.Ben eve sokmam, bastan sınır cizin, onların kültürüne göre yasamak zorunda degilsiniz

Islerine gelmiyor. Bastan sona aslinda ne kadar isteksiz oldugunu ve diger tarafi nasil gördügünü belli ediyor. Insanlar da tepki gösterince yok öyle degil blabla. Böyle insanlar evlilik sürecinde atmadigi tribi birakmiyor, sonra adi "Esimin ailesi beni bastan sevmiyor" oluyor.

Kayınvalideyi hatalı buldum. Evini vermemeliydi. Kiraya verip kendi keyfine bakmalıydı. Gençmiş de, gezip tozup eğlenmeli aslında. Ayrıca kayınvalideyi havadan sudan boş muhabbet diye aşağılamaya çalışmışsınız da, sizin anneniz falan biriyle oturunca, atomu parçalamaktan yada Cern deki deneylerden falan mı bahsediyor, hadi anneleri geçtim , siz bir kaç arkadaşınızla bir araya gelince nasıl bir dolu muhabbbet yapıyorsunuz acaba? Elitlik ve doluluk oranınız çeyizinizde dantel bulunmamasıyla mı bağlantılı? Dantel mi kaldı zaten

kaynana keşke burayı okusa da verdiği evi geri alsa kiraya verse çatır çatır kendine eşyalar alsa.böyle gelinlere iyilik yapmak günah.
Evet bunu teklif ettim, ama kabul edilmedi. Uzatmam saygısızlık beğenmemek gibi olacaktı. Kırmak yanlış bir şey söylemek istemiyorum kötü birisi değil annesi de babası da.

Birazdan üyelik iptali gelir ben söyleyeyim.

kafanızda ne kuruyorsunuz tam anlayamadım ben.
komşular sizi arayıp evin eşyası ile ilgili yorum mu yapacaklar? evinizin eşyasının milletin çenesini telafon edip yormaya değecek kadar önemli olduğu fikrine nerden sahip oldunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…