Nişanlımın annesi ve ev yerleştirmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gıcık olduğum için değil aslında artniyetli düşünmüyorum kayınvalidem hakkında. Tabi illaki başka şeylerde de oldu ama kötü düşünmüyorum kayınvalide olma hevesine veriyorum. Teşekkür ederim yorumunuz ve kırıcı olmadığınız için. Nişanlımla uzun yıllardır birlikteyiz annesini de biliyordum ama yeni yeni yakınlaşıyoruz.

Kayınvalideye boş muhabbet peşinde demişsiniz ama sizin muhabbetiniz ondan daha boş. Sanki deri kırbacınızı mı gösterecek komşulara, altı üstü eşya.
Şimdi kesin dip no atacak, yazdığı tezleri yaptığı araştırmaları falan paylaşacak burda hep beraber utanacağız.

Nişanlımın annesi ev hanımı ve komşularıyla çay, kahve, sohbet, boş muhabbet birisi.
Boş muhabbet birisinin oğluda boştur,neden evleniyorsunuz ?
Daha yolun basında ne kadar peşin hükümlü davrandıgınızın farkında mısınız? Şu cümleyi kayınvalidem semtinde sevilen ,hoş sohbet,iyi komşuluk ilişkileri olan bir insan,sağolsun bize de evlerini verdiler diye de ifade edebilirdiniz. Kadın nerdeyse yaptığı jest yüzünden suçlu duruma düşmüş.
Bu yazdıklarınız bu kadar büyük dertler ise bence siz başka bir muhitten ev tutun,gerekçelerinizi de dürüstçe karsınızdaki insanlara iletin ki herkes durması gereken yeri bilsin.
Yalnız,insana insan lazım ortada hiç bir sebep yokken kafanızda kurduklarınızla yaftaladıgınız insanlarla hiç komşuluk ilişkisi kurmaya da gerek görmemelisiniz,umarım hiç bir komşunuza işiniz düşmeden yaşamınızı sürdürebilirsiniz

Gelin kız demeyelim şimdi dantel mantel yokmuş çeyizinde özellikle belirtmiş, hayata başka yerden bakıyor ama eşyaları bir iki komşu görür diye aklı gidiyor.
Dantel yok muymuş? Bu bilgiye ne gerek var mesela? Bunu bilmemiz neye yaradı?

Ben orda olduğumda sorun yaşayacağımı düşünmüyorum düşman değiliz, anahtarı da isterim ama eşya koyulması için mecburen onlarda olması gerekiyor.

Buldumcuk olmuşsunuz gibi geldi

Abartıyorsunuz .
Daha kadın göstereceğim bile dememiş ki neyin tavrı bu ?
Şimdiden böyle olursa ileride işiniz zor.
Kendinize hayatı bu kadar zorlaştırmayın.
Herkesin her şeyi dillendirmesine gerek yok bazı şeyler öngörülebilir diye düşünüyorum. Hayatı zorlaştırmıyorum fikir almaya çalışıyorum buradaki herkes yalnızca kişisel eleştiri yapıyormuş.

haksızsınnn haksızsınn haksızsınnn.oldu mu?

Dantel yok muymuş? Bu bilgiye ne gerek var mesela? Bunu bilmemiz neye yaradı?
Kayınvalidesi ev hanımı boş muhabbetler yapan bir kadın ama kendisi dantel bile istemeyen elit bir insan çünki Eş ailesinin memleketinde, onlara yakın ve onlara ait evde oturması dışında sorun yok.

Haklısınız bu şekilde ifade etmemem gerekirdi boş derken klasik muhabbet havadan sudan demek istiyorum.

Haklısınız bu şekilde ifade etmemem gerekirdi boş derken klasik muhabbet demek istedim

Haklısınız bu şekilde ifade etmemem gerekirdi boş derken klasik muhabbet havadan sudan demek istiyorum.
sizin kayınvalide boş muhabbetler eden çay kahve eşliğinde bir kadınmış bunu siz söylediniz.Ama allah var şu açtığınız konu çok elit.

Kayınvalidesi ev hanımı boş muhabbetler yapan bir kadın ama kendisi dantel bile istemeyen elit bir insan çünki Eş ailesinin memleketinde, onlara yakın ve onlara ait evde oturması dışında sorun yok.
Ev vermiş kaynana ,danteli ne yapacak tabi akıllı kadın

Teşekkür ederim yorumunuz için bu şekilde düşüneceğim tekrar haklısınız.

Bunun için ısrar ettiler, biz de kabul ettik. Ben olsam orada da sorun değil. Zaten bağımsızız.

Haklısınız, benim böyle konularda bilgim yok belki de kişisel eşyalarımı sonra götürmeliyim.

İçim şişti Ya aktif olarak 6 aydır bu platformdayım bu insanlar gerçek mi şaka mı şoklara giriyorum . Bence bu hikaye de yalan. Ya sizi dağda ayılar mı büyüttü . Kurtlarla mı dans ettiniz
Sizi dağda ayılar mi büyüttü ne kadar çirkin bir ifade. Kendi uslubunuza bakmadan başkalarını eleştiriyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…