Nişanlımın annesi ve ev yerleştirmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abartıyorsunuz. Eşyaları başkası görünce eskiyor mu? Altı üstü bir mal yani, anlam yüklemeyin bu kadar. Geçinmeye gönlünüz yok gibi geldiniz bana, böyle kasarsanız çok sorun yaşarsınız
Bunun geçinmeye gönlüm olup olmamasıyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Eskimiyor ama kendime ait hissedemiyorum böyle de. Benim evimle ilgili gören herkesin bana telefondan yorumlar yapmasından hoşlanmayacağımı düşünüyorum.

Ne kadar büyütüyorsunuz bu ceyiz ve esya olayini.

Hayatta hicbiseyiniz olmadi mi daha önce kuzum?? O esyalarla mi kazanacaksiniz kimliginizi.

Her gün binlerce insan Louvre müzesine gidip Mona Lisa tablosunun karsinda zaman geciriyor yorum yapiyor, elestiriyor. Ama gelin hanimin hangi zevkle dösendigini kestiremedigim esyalarini kimse görüp yorum yapmayacakmis ondan once

İçim şişti Ya aktif olarak 6 aydır bu platformdayım bu insanlar gerçek mi şaka mı şoklara giriyorum . Bence bu hikaye de yalan. Ya sizi dağda ayılar mı büyüttü . Kurtlarla mı dans ettiniz
Sizi görene kadar hayır. Burada kurtlar sofrasında gibi hissediyorum. Bence asıl siz abartıyorsunuz.

Kararınız net madem neden konu açtınız? Hayatınızda hiç mi eşya görmediniz? Hiç mi eşyanız olmadı? Gerçekten normal değil bu kadar eşyalarım da eşyalarım diye sorun çıkartmaya yer aramak. Bu kadar takılmak doğru değil. Yolun sonunda bu ısrarınızda devam ederseniz sorun yaşamanız kaçınılmaz.

kaynana keşke burayı okusa da verdiği evi geri alsa kiraya verse çatır çatır kendine eşyalar alsa.böyle gelinlere iyilik yapmak günah.
Kadın gelinin çeyizinin nasıl geleceği ile ilgili fikir söylemiş, buna kafa yormuş, düşünebiliyor musun ceycey? Ne haddine halbuki. Gelin hanımların bu ufacık şeye bile tahammülleri yok.

mona lisa yüzmilyonlarca dolar yerine 5 para etmez mi oldu şimdi herkesler gördü diye?bu beni üzdüüü

Bence burada sıkıntı eşya değil konu sahibi o yokken evine girilmesini istemiyor eşyadan ziyade. Ben öyle hissettim gibi. Misal ben evde yokken kv arkadaşlarını toplayıp eşimle oturacağım eve getirse, her kafadan bir ses çıkacak bir sürü yorum yapacaklar bende hoşlanmazdım. Ben evde olsam neyse ama sonuçta o evi eşimle bana vermişler, ben olmadan girilmesine bende sıcak bakmayabilirdim diye düşünüyorum

bende katılıyorum o da evinde olmak istiyor gibime geldi

Kayınvalide ev hanımı olduğu için çay, sohbet, boş muhabbet yapıyormuş da siz bana daha boş geldiniz. Sizden önce başkası eşyaları görse ne olur ki?
Cidden evlenmeyi çok mu beklediniz? Eşyaları, düğünü ve kocayı gözünüzde çok mu devasalaştırdınız? Başka türlü bir açıklama bulamadım...
Bir de kadın size oturun diye ev vermiş biraz hatır gönül mü bilseniz?

Mesele o bile degil. Ona ev veren kayinvalide hakkinda kücümseyecek yada asaglayici vir sekilde konusuyor simdiden. Ona ne kadinin hayatindan. Simdiden bir triplere giriyor. Madem o kadar kötü gidip evine de oturmasin. Ödesin biraz kira. En nefret ettigim tipi hem insanlardan faydalanip arkasindan kötü konusanlar. Eve arkadaslariyla girmesini istemese bunu nisanlisi ile konusur. Bazi yerlerde adettir böyle seyler. Konusulup halledilir.

Kayınvalideyle iyi anlaşırsınız gibi geldi anlattığınız kadarıyla.
Neden şimdiden bilendiniz ki hiç anlamadım

bende katılıyorum o da evinde olmak istiyor gibime geldi
Evlendikten sonra tabii ki kayınvalide tutup arkadaşlarını getirse yeseler içseler hoş değil ama evlenene kadar konuya komşuya, "bak bu da oğlumun evi diye göstermesinde" ne sakınca var?
Ki öyle birşey yapacağı da net değil daha. Hepsini gelin kızımız kafasında hayal ediyor..

Gelin kız demeyelim şimdi dantel mantel yokmuş çeyizinde özellikle belirtmiş, hayata başka yerden bakıyor ama eşyaları bir iki komşu görür diye aklı gidiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…