Canim, cok kucuk nisanlin. Is ciddiye binince tirsti muhtemelen. Hadi kizlarimizi evlilik, beyaz atli prens masallariyla buyutuyorlar, kucuk yasta evlilik fikri ok geliyor kizlarada ama 22 yasinda bir oglan kolay kolay o kadar sorumluluk altina girmek istemez. Hele su devirde, yasitlari hep gezip tozuyorken... Keske bu kadar acele etmeseniz mi? Bir konus bence, agzini ara.Nisanlm 22 ben 20 yaşndaym.. İki uc gun gecince msj atyor.. Yoksa yok yani. Msj atsam cevap verirde istemedigi halde konusmak bende istemiyorum . ve bnmde icime sogukluk geliyo.
Nikahmz oldu ama dugune daha bir bucuk ay var. 14 yasimdan 19a kadar..zaten evliler arkadaşlar
benim anlamadığım daha önceki 5 senelik sebepsiz terk eden sevgilisi,en iyi ihtimalle 15 20 yaş arası mı bu 5 sene
Canim, cok kucuk nisanlin. Is ciddiye binince tirsti muhtemelen. Hadi kizlarimizi evlilik, beyaz atli prens masallariyla buyutuyorlar, kucuk yasta evlilik fikri ok geliyor kizlarada ama 22 yasinda bir oglan kolay kolay o kadar sorumluluk altina girmek istemez. Hele su devirde, yasitlari hep gezip tozuyorken... Keske bu kadar acele etmeseniz mi? Bir konus bence, agzini ara.
Onu sen taniyorsun. Insallah bu sorumlulugu alacak kadar olgundur.Normal de iki yil sonra evlenecektik o istedi bu tarihte olmasini hatta daha erken de istedi.. Konuśunca hersey normalmiş gibi konuşuyor yani. Bi sıknti yokmus gibi.
Çözüm arıyorum yazmışsınız ama çözümü yok ki bu durumun, siz bunu göze alarak evlenmişsiniz zaten konuşsan da etki edeceğini sanmıyorum. Kişilik yapısı bu biraz mesafeli ve soğuk sanırım. Bende üzüldüm açıkçası o yaşlarda her çift birbirini sık sık görmek, birbirinin sesini duymak ister.
Dün bir konu vardı, kaba bir eşi olan ve evde hizmetçi muamelesi gören bir kadın derdini yazmıştı.
Umarım eşiniz(nişanlınız değil nikahınız var) size "fazla yüz vermemeye" çalışmıyordur bu tavırları ile.
Babanız daha büyük hayal kırıklıklarına da uğrayabilir. Nasıl tanımadığınız biri ile evlenebildiniz? Bu kararı tümden aileye bırakmak benim aklımın alabileceği bir karar değil.
deli gibi sevip 30lu yaşlarında evlenenler de boşanabiliyor, bu bir kıstas değil bence... ben 18, eşim 19 yaşındaydı evlendiğimizde. gayet de olgundu yani... hatta bilseydim böyle olacağını 14 ümde evlenirdim diyorum bazen :)
ama bende ilgiyi çok seven biri olarak, uzak dururdum sanırım. ya da olan olmuş şimdi. zırt pırt arar konu bulurdum konuşmak için. ama konuşurken de soğuk konuşuyorsa yapacak pek bir şey kalmıyor.
mutluluklar diliyorum size....
Canım ben bir kez nikahlandigim nisanlimdan ayrıldım 2009 da iki gün öncede sekiz ay nişanlı kaldığım kişiden ayriildim aslında sorunumuz ayni ilgi beklemek değerli olduğunu hissettirmek ama adamlara bu fazla geliyor arkadaş ilgi gostermiycrksen sevgi vermwyeceksen niye nisanlanirsin çok bunalimdayim bende
bence bir gün mutlaka konuşmamız lazım deyip, açık açık sor. beklentilerini anlat. bunların nikahtan önce konuşulması gerekiyordu ama en azından çocuktan önce konuşmuş olursunuz. çocuk olduktan sonra ilgisizlikten bıktım deyip boşanırsanız eminim babanız daha çok üzülecektir...