- 26 Eylül 2009
- 1.155
- 23
- Konu Sahibi GuerillaTanya
canım uzaklıktan kaynaklanan problemler olabilir bunlar. en son nisanda mı yüzyüze görüştünüz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinize tesekkür ederim yorumlariniz icin. sonucta zaman harciyorsunuz yazmakla vs.
ben en son olaydan sonra aramadim onu bidaha.dün tekrar aramis ama ben duymamistim. sonra da aramadim. bugün msj cekmis mutlaka telefonuma cik diye. ciktim neyse özür diledi. evdekilerle bi kac gündür sorunu varmis hersey gözümde büyüyor sende patladim haksiz yere dedi. cok sacmaladim özür dilerim dedi.
bende tamam diyip salladim. ama acikcasi ne dusundugumu bilmiyorum. yine böyle yaparsa diye cok kaygilarim var. 1 ay sonra tekrar yanina gidecegim. o zaman haline, tavirlarina daha cok dikkat edecegim...
üstüne düşme canım
bırak ne hali varsa görsün
biraz zamana bırak bakalım hatasını anlayacak mı?
belkide ayrılmak istiyor
ayrılırsa ayrılsın
inan ki evlendikten sonra bu anlattıkların daha cok can acıtır..
fazla kafanada takma adamın umrunda bile değil baksana...
nişandan önceki o cok büyük olay ne peki?
dediğin gibi büyük bir olaysa nişanlınında böyle davranmasına sebep o olaydır sanırsam
bunu sen bizlerden daha iyi bilirsin
nerdesiniz kizlar artik 1 haftam kaldi gitmeye ama gidesim yok. sigortasiz calisiyor. fazla mesai yaptigi zamanlar oluyor ne mesaiye yaziliyor ne sigortasi var..hic bi güvencesi yok ve aldigi 600 küsür lira...ben buna bisey demiyorum ama evlenmemiz icin tabiki güvencesi olan bir ise ihtiyaci var. bu is aramiyor ki deliricem. dedim sen basvurularina devam ediyomusun. diyo nasil edeyim adamlar cagiracak ben is yerinden izin alip gidemiyorum bile. bende dedim ee nasil olacak sen o zaman orada kalmak istiyorsun. dedim bi sekilde iizn alacaksin gidiceksin görüseceksin veya rapor alacaksin. en kötü o isten cikip daha iyi is bakacaksin. ( evliligimiz bu sene olacakti is bulmadigi icin ertelendi 2012ye). ondan sonra bana dediki netten basvuruyorum. ocaktan beri netten basvuruyor 400e yakin cv yolladi hic birinden cevap gelmiyor ki. dedim netten olacak is degil gazete alip bakmalisin seri ilanlar var dedim. diyor sabah 9da cikiyorum aksam 8de geliyorum güncelligi gidiyor ilanlarin ???? dedim ne alaka ya minibüse binerken alirsin en kötü arabada okursun ararsin zor olan kismi ne anlamiyorum dedim..konu kapandi. bende gizliden basvuru yolluodum. ben taa almanydan onun icin is basvurusunda bulundum pat diye aradilar dün. buda dedi ki bana hatirlamiyrum böyle biyere basvurdugumu ama gidip bakicam. söylemedim tabi gercegi. gitti onuda begenmedi neymis herseyle o ilgileniyomus verddikleri parada 1000 liraymis o ise degmezmis.
nisanlim muhasebe-isletme mezunu 4 yil okudu, bi akraba muhasebe de is bulmustu demisti yükseltiriz de onu önce ögrenir...bu bana bagirip cagirdi benim tecrübem yok nasil yapicam o isi dedi...buna ragmen ben gizli gizli is buldum yine onuda begenmedi....
böyle devam ederse bilmiyorum arkadaslar beni ciddiye almiyor. ben gecen sene 5 kere yanina gittim her gittigimde is görüsmelerim vardi 2tanesine de kabul edilmistim. bu sene yattigi icin geri cevirdim teklifleri. burda da iyi bi teklifi geri cevirdim cunku sözlesme 2014e kadardi. simdi daha düsük maasla calisicam 2012ye kadar diye sözlesme.
morelim cok bozuk arkadaslar napicam ben yaaa