Nisanlim benden ayrilmak mi istiyor?

Is yuzunden gergindir belki diyorsunuz yapmayin Allah askina ya. Is ortamda cogumuz gergin olabiliyoruz, ama biz sevdigimize hic oyle davrandik mi? Stres yuzunden diyip gecistirmeyin.
Mesafe yuzunden diyorsunuz, ama iliskilerin ilk baslangicindada mesafe vardi zaten, sonradan gelisen bi olay degil yani...

Canim bak sende yardim istiyorsun ama dediklerimizi kaale bile almiyorsunki...
Bu adama gercekten guveniyormusun?
Sence bu adamla mutlu olurmusun omrun boyunca?
Istedigin ilgiyi, degeri verebilirmi?
Projelerim var diyorsun, destekler mi seni?
Evlendin diyelim, ya yurtdisinda yada Turkiye'de yasicaksiniz: Yurtdisinda yasarsaniz, butun evrak, is vs vs sen kosturacaksin, yapabilecekmisin? Turkiye'de yasarsaniz, alisabilecekmisin?
Ve son olarak bu adami es olarak gorebiliyormusun?
Bunlarin hepsine evet diyorsan, iliskimiz saglam, guzel evliligim olacak diyorsan senin kararin ve bize laf dusmez. He yok diyorsan, bu iliski hakkinda bir kere daha dusun derim ve oyle karar ver...

hepinize tesekkür ederim yorumlariniz icin. sonucta zaman harciyorsunuz yazmakla vs.
ben en son olaydan sonra aramadim onu bidaha.dün tekrar aramis ama ben duymamistim. sonra da aramadim. bugün msj cekmis mutlaka telefonuma cik diye. ciktim neyse özür diledi. evdekilerle bi kac gündür sorunu varmis hersey gözümde büyüyor sende patladim haksiz yere dedi. cok sacmaladim özür dilerim dedi.

bende tamam diyip salladim. ama acikcasi ne dusundugumu bilmiyorum. yine böyle yaparsa diye cok kaygilarim var. 1 ay sonra tekrar yanina gidecegim. o zaman haline, tavirlarina daha cok dikkat edecegim...

hepinize tesekkür ederim yorumlariniz icin. sonucta zaman harciyorsunuz yazmakla vs.
ben en son olaydan sonra aramadim onu bidaha.dün tekrar aramis ama ben duymamistim. sonra da aramadim. bugün msj cekmis mutlaka telefonuma cik diye. ciktim neyse özür diledi. evdekilerle bi kac gündür sorunu varmis hersey gözümde büyüyor sende patladim haksiz yere dedi. cok sacmaladim özür dilerim dedi.

bende tamam diyip salladim. ama acikcasi ne dusundugumu bilmiyorum. yine böyle yaparsa diye cok kaygilarim var. 1 ay sonra tekrar yanina gidecegim. o zaman haline, tavirlarina daha cok dikkat edecegim...

Hayirlisi olsun canim :KK71:

yok ya ben cildirmak üzereyim ya takmiycam sallamiycam ve bu iliski benim bir sonraki gidisime kadar böyle sallayarak gecicek...yada yani cildircam bagirip hir cikacak....yine yapti yapicani. o kadar sacma salakca ve cocukca ki burda anlatmaya bile utaniyorum artik ya

neden boyle davrandigini onu biz degilde, karakteri, hangi tarz dusunce sahibi, nasil olgunlukta bir insan oldugu bunu cvaplar sanirim..

bence bole naz yapiyor ilgi istiyor gibigeldi..zaten uzaksiniz ya baska turlu enerji safr edemiosunuz ve bu tarz seylerle iliskiye aksiyon katma istegi gibi birsey, ama bana sorunlu bir kisilik gibi geldi..
hayatini boyle biriylegecirmeyi istior musun istemiyormusunda senin tercihin

Son düzenleme:
üstüne düşme canım
bırak ne hali varsa görsün
biraz zamana bırak bakalım hatasını anlayacak mı?
belkide ayrılmak istiyor
ayrılırsa ayrılsın
inan ki evlendikten sonra bu anlattıkların daha cok can acıtır..
fazla kafanada takma adamın umrunda bile değil baksana...
nişandan önceki o cok büyük olay ne peki?
dediğin gibi büyük bir olaysa nişanlınında böyle davranmasına sebep o olaydır sanırsam
bunu sen bizlerden daha iyi bilirsin

Bence de üstüne düşme geri çekil

hiç üstüne düşme arkadaşım belli inatçı biri sen üstüne düşersen evlenincede aynı devam eder kendi arasın sende hemen affetme birde bence face şifreni değiştir ne diye giriyorki seni ordan takip ediyordur şifreyi değiştir oda çatlasın meraktan:KK1: :KK1:ben evliyim eşim bile bilmez şifremi

selam kizlar malesef yine ben. daha önceki olaylari biliyorsunuz gecen gün özür diledi hepsi is yüzünden dedi. is yerindeki problemleri anlatti. bende bunlar bahane olamaz falan dedim. konuyu halletmis gibiydik. ama ben görüyorm ki bana saygisi yok. neden mi böyle düsünüyorum. ben kücüklügümden beri amatör tiyatroculuk yapiyordum. fakat hocamiz isi birakinca grup dagildi. yasadigim kasaba da baska tiyatro yok. yani hic bir sekilde imkanim yoktu devam etmeye...bunu nisanlimaa cok sk bahsetmistim..neyse ben arastirdim istanbulda bir cok egitim merkezi var. haftalar sonunda sertifika falan veriliyor. ben buna dedim ki cok isterim bi bilgi almak falan arar misin benim icin kac hafta sürüyormus,kosullar neymis diye. ben aramam dedi. senin amacin artist olmak anlasildi dedi neden bu kadar dizi izledigin. bende ne alakasi var sanatla ilgilenmek artistlik mi. bana dedi cok ciddi olan suan oldugu yerde zaten yapar. bende imkanimin olmadigini söyledim,dinlemedi. ben seni ekstra biseye tesfik etmem ama engellemem de seni odaya kitleyecek degilim dedi. bende kirildim. neden kiriliyorsun ben baska erkekler gibi engellemiyorum seni dedi. bende dedim buna zaten müsade etmem ama sen bana diyorsun ki tesfik etmem. ben ne anladim bu isten dedim benim yaniimda olmayacaksan. olmakl zorunda degilim, sen mutlu olacaksin diye herseyine evet diyecek de degilim dedi.

ben cok üzüldüm. ayni ortamda, ayni dünya görüsüne sahip oldugumu düsündügüm adam, erkeklik duygularini ön plana atarak güya beni engellemiyor ama tesfik de etmiyor....

3 hafta sonra görüsecegiz ve ben ciddi anlamda konusmak istiyorum. evlilikten yemin ediyorum korkar oldum. daha yasim 22 meslegim yeni bitti...meslegimde ilerlemek bir yandan da tiyatro gibi sanat dallariyla hasir nesir olmak istiyorum. evde oturup ona sadece hizmet edecegimi falan bekliyorsa yandik ki ne yandik yani.

bide kizlar bu uzakliktan mi, tartismalardan mi bilmiyorum cidden evlilik lafi bana heyecan yerine korku,endise veriyor. nisanlilikta bunlari yasayan oldu mu hic?

nerdesiniz :KK43: kizlar artik 1 haftam kaldi gitmeye ama gidesim yok. sigortasiz calisiyor. fazla mesai yaptigi zamanlar oluyor ne mesaiye yaziliyor ne sigortasi var..hic bi güvencesi yok ve aldigi 600 küsür lira...ben buna bisey demiyorum ama evlenmemiz icin tabiki güvencesi olan bir ise ihtiyaci var. bu is aramiyor ki deliricem. dedim sen basvurularina devam ediyomusun. diyo nasil edeyim adamlar cagiracak ben is yerinden izin alip gidemiyorum bile. bende dedim ee nasil olacak sen o zaman orada kalmak istiyorsun. dedim bi sekilde iizn alacaksin gidiceksin görüseceksin veya rapor alacaksin. en kötü o isten cikip daha iyi is bakacaksin. ( evliligimiz bu sene olacakti is bulmadigi icin ertelendi 2012ye). ondan sonra bana dediki netten basvuruyorum. ocaktan beri netten basvuruyor 400e yakin cv yolladi hic birinden cevap gelmiyor ki. dedim netten olacak is degil gazete alip bakmalisin seri ilanlar var dedim. diyor sabah 9da cikiyorum aksam 8de geliyorum güncelligi gidiyor ilanlarin ???? dedim ne alaka ya minibüse binerken alirsin en kötü arabada okursun ararsin zor olan kismi ne anlamiyorum dedim..konu kapandi. bende gizliden basvuru yolluodum. ben taa almanydan onun icin is basvurusunda bulundum pat diye aradilar dün. buda dedi ki bana hatirlamiyrum böyle biyere basvurdugumu ama gidip bakicam. söylemedim tabi gercegi. gitti onuda begenmedi neymis herseyle o ilgileniyomus verddikleri parada 1000 liraymis o ise degmezmis.
nisanlim muhasebe-isletme mezunu 4 yil okudu, bi akraba muhasebe de is bulmustu demisti yükseltiriz de onu önce ögrenir...bu bana bagirip cagirdi benim tecrübem yok nasil yapicam o isi dedi...buna ragmen ben gizli gizli is buldum yine onuda begenmedi....

böyle devam ederse bilmiyorum arkadaslar beni ciddiye almiyor. ben gecen sene 5 kere yanina gittim her gittigimde is görüsmelerim vardi 2tanesine de kabul edilmistim. bu sene yattigi icin geri cevirdim teklifleri. burda da iyi bi teklifi geri cevirdim cunku sözlesme 2014e kadardi. simdi daha düsük maasla calisicam 2012ye kadar diye sözlesme.
morelim cok bozuk arkadaslar napicam ben yaaa

nerdesiniz :KK43: kizlar artik 1 haftam kaldi gitmeye ama gidesim yok. sigortasiz calisiyor. fazla mesai yaptigi zamanlar oluyor ne mesaiye yaziliyor ne sigortasi var..hic bi güvencesi yok ve aldigi 600 küsür lira...ben buna bisey demiyorum ama evlenmemiz icin tabiki güvencesi olan bir ise ihtiyaci var. bu is aramiyor ki deliricem. dedim sen basvurularina devam ediyomusun. diyo nasil edeyim adamlar cagiracak ben is yerinden izin alip gidemiyorum bile. bende dedim ee nasil olacak sen o zaman orada kalmak istiyorsun. dedim bi sekilde iizn alacaksin gidiceksin görüseceksin veya rapor alacaksin. en kötü o isten cikip daha iyi is bakacaksin. ( evliligimiz bu sene olacakti is bulmadigi icin ertelendi 2012ye). ondan sonra bana dediki netten basvuruyorum. ocaktan beri netten basvuruyor 400e yakin cv yolladi hic birinden cevap gelmiyor ki. dedim netten olacak is degil gazete alip bakmalisin seri ilanlar var dedim. diyor sabah 9da cikiyorum aksam 8de geliyorum güncelligi gidiyor ilanlarin ???? dedim ne alaka ya minibüse binerken alirsin en kötü arabada okursun ararsin zor olan kismi ne anlamiyorum dedim..konu kapandi. bende gizliden basvuru yolluodum. ben taa almanydan onun icin is basvurusunda bulundum pat diye aradilar dün. buda dedi ki bana hatirlamiyrum böyle biyere basvurdugumu ama gidip bakicam. söylemedim tabi gercegi. gitti onuda begenmedi neymis herseyle o ilgileniyomus verddikleri parada 1000 liraymis o ise degmezmis.
nisanlim muhasebe-isletme mezunu 4 yil okudu, bi akraba muhasebe de is bulmustu demisti yükseltiriz de onu önce ögrenir...bu bana bagirip cagirdi benim tecrübem yok nasil yapicam o isi dedi...buna ragmen ben gizli gizli is buldum yine onuda begenmedi....

böyle devam ederse bilmiyorum arkadaslar beni ciddiye almiyor. ben gecen sene 5 kere yanina gittim her gittigimde is görüsmelerim vardi 2tanesine de kabul edilmistim. bu sene yattigi icin geri cevirdim teklifleri. burda da iyi bi teklifi geri cevirdim cunku sözlesme 2014e kadardi. simdi daha düsük maasla calisicam 2012ye kadar diye sözlesme.
morelim cok bozuk arkadaslar napicam ben yaaa

Merhaba canım,

yaşadıklarına üzüldüm..Yalnız sende de hata var..

Çok yüzlemişsin..

Kendinden çok taviz vermişsin..Erkek arkadaşın saygısız bir insan..

İşide yok doğru düzgün, evlensen ne olur ? Evi sen geçindirirsin, tüm yük omuzlarında olur..
Birde böyle bir adamı çekmek zorunda kalırsın..Yıpranırsın..

İlişkiniz gerçekten çok yorucu, sürekli iğneli konuşuyor falan..Nereye kadar gider bu böyle ?

Birde bulduğun işide beğenmiyor beyefendi :63:

Umarım mantıklı bir karar verirsin, kalbini ferah tutmaya çalış :KK70:

ya canim benim almanyadan istnabula yerlesen bir ablam var. onun kocasi Renault'ta calisiyor. muhasebede calisiyormus yükselmis baska bir bölüme gecmis. acik varmis. benim nisanliminda is aradigini biliyordu bana söyledi. dediki basta 800 lira alir ama isi ögrenince zaten orada birakmayiz siz evleneceksiniz falan dedi. ne kadar anlayisli bak. bende sevincle nisanlima isten bahsettim bu bana aynen söyle ,,ben muhasebede hic calismadim. ayrica muhasebe de is istemedigimi de söylemistim. gerek yok sagol''...ben sok oldum. dedim ne alaka bak sürekli yakiniyosun tanidik olmadan is olmuyor diye. bi git görüs olacagi varsa olur dedim.
bu bana sesini yükseltti ,,sen burayi bilmiyosun. türkiyeyi bilmiyosun.isi bilmiyosun. ben muhasebe okudum ama pratik biglim yok anlamiyomusun karisma dedi...''

arkadaslar kim anasinin karnindan dogarken bi is ögreniyor ben anlamadim yemin ederim ya...dedim ki biyerde calismaya baslaycaksin ki ögrenesin. durduk yerde ögrenmicen ya. hem bu isi oku hemde baska alanlarda is bak.
simdi de kuzeninin calistigi biryere girdi. basta 900 dediler ve sigorta dediler. 3 aydir calisiyor ne sigorta var üstüne de 900 almiyor bile. is görüsmesine de gidemiyormus basvuramiyomus cunku aksam 8de eve geliyormus olmuyormus. ben anlamadim is ayagina mi gelecek.

ben 13 yasimdan beri hem calistim hem okudum böyle bisey ne gördüm ne duydum. bizim onlarla tanisikligimiz yok. babam annem kalkip burdan onlarin ayagina kadar gittiler onlarin evinde oldu nisan hersey....nisanliyken isi bile yoktu ayrica...simdi gidecegiz yine evlenecek kadar degil durum...cok sükür annem babam cok anlayislar. is bulmak zor diyorlar. ama annem de biliyor tabi is begenmedigini...bende kötü bilsinler istemiyorum nisanlimi tabiki.

dün gece konusurken cok yorgundum...havanin ne kadar sicak oldugundan insanlarin ter kokusu icinde oldugundan bahsediyordu. bende HE HI sicak tabi havalar diye konustum yani baska ne diyeyim. bu bana döndü ,,kendi kendime konusuyorums alak salak. konusmak istemiosan bastan söylede salak salak konusmiyim''

sustum bende ne diyeyim ki yani dedim kapatti telefonu.
kontörü oldugu halde cagri bile atmiyor mesela haftalardir. sürekli ben ariyorum. her tartismadan sonra pes edip arayan benim. haftaya bilet aldik ucuyoruz ama gidesim bile yok. beni aramazsa sormazsa nolacak hic bilmiyorum allah bilri gitmeden 1 gün önce arar saat kacta geliyosun diye hic sasirmam cok mutsuzum :KK43:

ben okurken bile yoruldum siz bu kadar zamandır bunları yaşıyosunuz tebrik ederim yani :KK53:
bence nişanlınız olgunlaşamamış sorun bu yani resmen çocuk gibi davranıyo..
Allah yardımcınız olsun ne diyebilirim, umarım hayırlısı olur hakkınızda...

X