Kayinvalidemin asik suratindan yoruldum artikk

Surat asması falan bi yerden sonra önemli değil de
Arkadan laf üretmesi can sıkıcı.

Bi de kulağına geleceğini biliyor yani
Gidip senin akrabalarına konuşmak demek
Hakkında böyle düşünüyorum, yüzüne söyleyemiyorum demek.

Kaç yaşında kadın
Bu yaştan sonra ne yapabilirsin ki?

Sen boyle herseyi kafana takarsan ohooooo isin var senin.

Birak neye kuserse kussun

Bu kadar ozverili olma.
Anlamiyor demek ki cicekten pastadan.

Az gorus.

Kimsenin nazini cekme

Demiyor degil de diyemiyor canim. Onunda burnundan getirir diye. Dinliyomus sadece. Bisey dese ona da zehir eder cunku. Teyzem de zaten kendi kaynanasindan cekiyo (benm kayinvalidemn annesi olur o da) anali kizli aynilar yani. O da teyzsmle ilgli laf uretir falan. Allah islah etsin
Ay canım teyze yeğen merhametsizlere düşmüşsünüz . Senin işin zor canım . Kv ne Allah vicdan versin . Eşin annesinin böyle Olduğunu biliyorsa hiç Düşünme

Eşin durumu biliyorsa hep böyleydi diyorsa niye şahsına alınıyorsun ki. Çok mu şart onun yüzünü güldürmek. Sen resmi olarak selam al ver ara konuşmazsa da sıkıntı yapma. Üstüne alınma yani delidir geç.

Mesela bugunde esime facebokkta gordugu resimli bi yaziyi atmis. Yaziyor ki "annen gezdigin bag baban yaslandigin dagdir, ömrünün en güzel zamanlari annenle babanla olandir" :KK48: bi de bi yazili resim daha var onda da ben öldükten sonra kiymetimi anlasan ne olur ağlasan ne olur falan :KK70: yas ilerledikce daha da tuhaflasiyorlar kizlar yapacak bisey yok artik:KK48:

Eşin durumu biliyorsa hep böyleydi diyorsa niye şahsına alınıyorsun ki. Çok mu şart onun yüzünü güldürmek. Sen resmi olarak selam al ver ara konuşmazsa da sıkıntı yapma. Üstüne alınma yani delidir geç.
Ya aslinda orasi oyle ama dedigim gibi nisanliliktan gelen seyler var mesela bize geldiginde anneme babama da surat asardi konusmazdii. Bana assa otomatik onlarak onlara da asiyor. Mesela kina gecemde yuzu asik gezdi. Neymis zamaninda ceyrek taktigi biri getirmis 100 lira vermis icine dert olmus. Konu komsu arkadas kim varsa sizin bi sorununuzmu var diyor. Gerci hos kina gecesi yapmami istemiyordu. Biz adanada otiruyoduk onlar osmaniye. Arasi 90 km. Sirf gitgel yapmak istemedigi icin kina da osmaniyede salonda yakilsin demis esimde kina salonu tutulacak diye sert cikinca tuttuk. Ama surat 5 karis gezdi. Ailemde tabiki kotu hissetti gelene gidene karsi. Yani olur olmaz her yerde tuhaf davraninca doluyor insan. Onu tanimayan gelip gidip bana soruyor bu neden boyle diye. Allah idrak gucu versin kendisine ne diyelim

X