Nisanlım ve ben yardımmmm. :'(

Bende kaldiramiyorum tatlım ggerçekten elimden gelenin fazlasını yaptım her ikisi içinde çok fedakarlıklar ama hep ben üzüldüm düşünüyorum tasiniyorum bir insan neden ilgi göstermez neden soğuk davranır su an aldatildigumi ddüşünüyorum çünkü whatsapta sürekli online durumda ama onunda bir kız evladı var .... Rabbim görüyor ....
Evlilik zor.. Bi Kac gundur burda gordugum seylerde beni baya etkiledi.. Guvensizlik sorunum yok ama sevgi konusunda ne biliyim gercektende zor bu şeyler ya .

Mesajlaşmayı sevmiyordur Anlıyorum bende telde saatlerce Konuşmayı sevmem mesela, genelde erkekler mesajlaşmayı cok sevmezler. Ama ben birbirinizi yeterince tanıdığınızı düşünmüyorum bu iletişim yetersizliğinden dolayı. Huyunu suyunu bilmediğin biri ile nasıl yaşayacaksın aynı evde

Dügünümz olmadi daha konuşmayi dusunuyorum ama ona nasil açarim tam olarak konuyu bilmiyorum cunku ilgisiz oldugunu dusunmuyor. Bir konunun ustunde cok durunca sinirleniyor...
canım evlenince ister istemez konuşmanız gereken konular, tartışmalarınız olacak. sen şimdi sinirleniyor diyorsun, sonunda şiddete başvurmayacağından emin misin? daha şimdiden çekiniyor olman endişelendiriyor beni.. evlilik bu. bir ömür demek.. sonunda zarar gören ikinizin dışında masum yavrular da olabilir ve inan çocuğun olduktan sonra kendinin ya da başkalarının bi önemi kalmıyor.

dediğim gibi bunu konuşmadan düğünü yapma bence... ayrıca resmi nikah dini nikah düğün hepsini bi arada yapın. böyle sakat oluyor işler...

Mesajlaşmayı sevmiyordur Anlıyorum bende telde saatlerce Konuşmayı sevmem mesela, genelde erkekler mesajlaşmayı cok sevmezler. Ama ben birbirinizi yeterince tanıdığınızı düşünmüyorum bu iletişim yetersizliğinden dolayı. Huyunu suyunu bilmediğin biri ile nasıl yaşayacaksın aynı evde
İlk aylarda böyle degildi yani konsuyorduk devamli az cok tanıdık birbrmizi.. İşte tanimaklada olmuyor ki bes yil tanidim ne oldu bir msjla bitirdi herseyi...

İlk aylarda böyle degildi yani konsuyorduk devamli az cok tanıdık birbrmizi.. İşte tanimaklada olmuyor ki bes yil tanidim ne oldu bir msjla bitirdi herseyi...
Tabiki bi insanı bikac mesajla veya telefonla tanıyamazsın ama ilgisiz gibi geldi biraz. Ne bileyim Düğüne az bi zaman kalmıs daha cok vakit geçirmeniz gerekir, bu ilgisilik hakkında ne diyor konustunmu nişanlınla?

Tabiki bi insanı bikac mesajla veya telefonla tanıyamazsın ama ilgisiz gibi geldi biraz. Ne bileyim Düğüne az bi zaman kalmıs daha cok vakit geçirmeniz gerekir, bu ilgisilik hakkında ne diyor konustunmu nişanlınla?
Evet ilgisiz.. Hayr konuşmadm yüz yuze gelincemi konussam msjlami konussam tam bilmiyorum..

Bu ilişkiyi istediğin havaya sen sokamaz mısın?

Yani uzun uzun mesajlaşmak istemiyor madem telefonda konuşun.

Sen ona şarkı söyle gönder senden de bekliyorum canım de..

Sesini duyayım da günüme neşe gelsin istedim diye ara.

Örnek ol yani belki gerçekten bilmiyordur, düşünemiyordur.

Mesajı sevdirmek bile mümkün inan. Konuşacak konu yok diye düşünüyordur belki. Değişik sorularla ilgi uyandırman mümkün..

Istersen daha ayrıntılı yardimci da olurum. Bu konularda iyiyimdir. Kendime mesajlarla aşık etmisligim var :oops::-)

Çok guzel seyler yazdgm oldu.. Şiir yazdm..cok guzel bi ajanda alp içine bir suru sey yazdm verdm devamni sen yaz dedim.. Aslnda msj konusinda iyiyim ama belkide direk evlilik diye baktgmz icn olaya hersey cok ciddiye alınp sorun edildi

canım evlenince ister istemez konuşmanız gereken konular, tartışmalarınız olacak. sen şimdi sinirleniyor diyorsun, sonunda şiddete başvurmayacağından emin misin? daha şimdiden çekiniyor olman endişelendiriyor beni.. evlilik bu. bir ömür demek.. sonunda zarar gören ikinizin dışında masum yavrular da olabilir ve inan çocuğun olduktan sonra kendinin ya da başkalarının bi önemi kalmıyor.

dediğim gibi bunu konuşmadan düğünü yapma bence... ayrıca resmi nikah dini nikah düğün hepsini bi arada yapın. böyle sakat oluyor işler...

Şiddete bas vuracgni sanmıyorum yani yapmaz öyle birsey.. Oyle birsey olursa babam brakmz bni.. Babama anneme hic bir kusuru olmadgi icn ayrılık desem mantkli bulmazlar...

Çok guzel seyler yazdgm oldu.. Şiir yazdm..cok guzel bi ajanda alp içine bir suru sey yazdm verdm devamni sen yaz dedim.. Aslnda msj konusinda iyiyim ama belkide direk evlilik diye baktgmz icn olaya hersey cok ciddiye alınp sorun edildi

Devamını sen yaz dedin yazdı mi peki?
Yani uyum sağlamaya çalışıyor mu çaba yok mu yoksa?

Bu yazdıklarını kopyala ona yapıştır. En güzel cevabı nişanlın verecektir :)

Sordum yazyormusun diye sürprz dedi.. Bende daha birsey sormadm.. Çogu erkegin dusuncesi gibi kiz erkege uyum gostermeli ona gorede..

Hayır eşler birbirine uyum göstermeli.
Bu gerçeği aşılaman gerek.
Bu haftasonu ajandayı alacağım. Hem yazdıklarını okumak hem de biraz ben yazmak istiyorum de. Tatlı tatlı sıkıştır.

Hayır eşler birbirine uyum göstermeli.
Bu gerçeği aşılaman gerek.
Bu haftasonu ajandayı alacağım. Hem yazdıklarını okumak hem de biraz ben yazmak istiyorum de. Tatlı tatlı sıkıştır.
Evet olabilir neler yazdgnı gorursem belki içim daha fazla ısınr.. Teşekkurler :)

Ne konuşmaktan ne msjlaşmaktan hoşlanıyor evlenincede aynı odada oturmaktan hoşlanmıyorum derse şaşırma bune ilgisizliktir sanki zorla nişanlı :KK12: siz kısacası nişanlısınız ama birbirinizin ne yaptığını ettiğini bilmiyorsunuz hiç çekemem böyle şeyleri ben :KK14:

Ne konuşmaktan ne msjlaşmaktan hoşlanıyor evlenincede aynı odada oturmaktan hoşlanmıyorum derse şaşırma bune ilgisizliktir sanki zorla nişanlı :KK12: siz kısacası nişanlısınız ama birbirinizin ne yaptığını ettiğini bilmiyorsunuz hiç çekemem böyle şeyleri ben :KK14:

Kimse de zorlamadi onu mecbur degildi. Begenmese soylerdi cok acik sozlu cunku..

X