Eltim beni korkutuyor

Enterasan cidden bubkonuyu bile dalga gecebiliyorsunuz hesap yapmiyorum hesap yapip alan ben degilim basiniza gelse vu kadar tepkisiz kalirmiydiniz bilmiyorum insallah yasamazsiniz iyi gunler

evet yaşamam çünki para ya da altın hesabı yapmam,bana üç bilezik alındı ona iki bilezik alındı hesapları kadar çirkin bi şey yok.eltin de senin gibi aynısınız bence.

bir de şu konuyu bile dalga konusu diyorsun da gerçi dalga da geçmedim, hayırdır açlık mı çekiyorsun hastalık mı yaşıyorsun sokakta mı kaldın çok mu büyük bir derdin var?

Enterasan cidden bubkonuyu bile dalga gecebiliyorsunuz hesap yapmiyorum hesap yapip alan ben degilim basiniza gelse vu kadar tepkisiz kalirmiydiniz bilmiyorum insallah yasamazsiniz iyi gunler

şu mesajlaşma olayını anlamadım.
Ama diğer konularda başıma gelse, başıma geldiğini bile fark etmem, kim ne giymiş, ne takmış, ne almış ne vermiş umurumda olmaz. Nişanlıyken umurumda olan tek şey nişanlım ve bana verdiği / vermediği değer, sevgi saygı, bağlılık...

Merhaba kizlar ,
Daha net anlayabilmeniz adina kendimden bahsedeyim 22 yasindayim 4 aydir nisanliyim nisanlim 29 yaşında kendi is yeri var abisi ile beraber ortaklar 2 kardesler abisi ve kendisi. Kayinvalide ile 8 senedir beraber yasan eltim var birde..

Asil konuya geliyorum nisanlimda 7 yil görüştük sozumde ben 5 tas istiyordum oda ikiletmeden bi.anda gidip pirlanta aldi. Sozumde o 5 tasi ve birde tuğralı kolye taktilar bana o kolyeyi kb hediye olarak aynısını bir bana birde eltime aldi . O zamanlar cok takmadim bu duruma açıkçası hediye dedim.

Benim 5 tasimi gorunce 8 yillik evliyiz bi bana.böyle birsey almadin diye sakayla karisik herkesin içinde eltim kaynima söylenmiş kbabamda iddalasiyomusuniz diye kızmış biraz ben bu olayı sozumden 1 gun sonra kaynim bi dayak olayından dolayi cezaevine girince tel nisanlimdaydi yanlis biliyorum ama tel yazismalarinda son msj dikkatimi cekti girdim eltimin yuzuklerini almis onada benim yuzumden almak icin. Eltimde msj atmis su sekildydi

"Ben bu gune kadar senden hic birsey istemedim simdide istemiyorum nolur beni seviyosan alma yuzuk huzurumuz bozulmasin beni birazcik seviyosan alma ben.seni seviyorum" gibi aklimdan kalan bunlar duygu sömürüsü yapar gibi yazmis görünce cildirdim almasi degil sorun neden şimdi? Benim söz Yuzugun o söz yüzüğü ile iddalasilirmi hiç nisanlimla cok tartistik sen olsan sonra alalim simdi yanlis anlasir dersin dedim haklisin dedi felan neyse cezaevine girince kaldi tabi 1ay sonra çıkıncada eltim hem gidip bir tektas hirde orta parmak icin şık bir guzuk qlmis gitmemezlikten.geldim..

Nişan zamani gelfi kb aradi senle ayşe yi kuyumcuya goturcem bilezikler için ama ben saniyorum bana alincak oda yanimda buluncak meger bana 3 bilezik onada 3 bilezik alincakmis nisanlim.olmaz kiz ne düşünür ne kadar ayip alcaksanda git ayri al felan diye tartışmış ailesi ile.. ayrica elttimin 2 bilezi varmis babasina birc vermis

Ve sonuc benim nisanimdan 1 gun once kostur kostur gidip en kalinlarindan 3 bilezik aldi .. nisandada benim nisan icin düşündüğüm kabarik bir abiye giydi .. tek farkımız benim duvagimda sanirim benimle beraber esarp yaptırdı. Yeni gelin gibi beni.golgelemek icin gezdi ortalıklarda :işsiz:

Ilk evlerine gittigimde kendi oturup bana servis yaptirmisti bir dahakinde asla yapamdim ! Dengesiz diyor nisnalim ne konusacagini bilmez mesafe koy diyo ama nasil olcak bilmiyorum kv bi sorununum yok ama surekli o gelinin.ne kadar becerekli (igne oyasi. Kurdele nakis yapmista benim pohcama bi ton. )onu ovuyor kizi yok 8 sendir beraberler alimislar artik cocuklara kv bakiyo rahat bi yapisi var herkesin icinde iyi tekken tuhaf benim yapim sakin cirkeflik yapamiyorum.
Nisanimda bile ustume geldi aglatti beni
Dunden beri aglamaktan.helak oldum ozel hissetmiyorum nisanli gibi degilim.ne alinirsa onada aliniyo
Ben o evlebirken varmiydi alinmadimi ona hersey dolu dolu alindi ev satmis dugun icin.

Hic bir seyde kendimi ozel hissetmiyorum enerjim düşüyor ne alsam alcak sanki biz.ne yaoarsak kari koca onu yapiyolar

Cok uzun oldu k bkamyin cok ihtiyacim var tecrubelerinize fikirlerinize fobi oldu kadin bana:KK34:

Edit: kiskanan ben degilim neden böyle anlasildi anlamiyorum hayir benim yazmam yanlis onun benimle ayni dk herseyi almasimi normal sizinle beraber nisan alisverisinizde herseyi alan birine bukadar tepkisiz mi kalirsiniz ki bunlari icimde yasiuorum en önemlisi aksettirmiyorum kimseye
yazdıklarınızdan hiçbirşey anlamadım
çok karısık ifade etmişsiniz
okuyamadım

Biri sizden para isteyip başkasına mal mı alıyor? Ya da sizdekini alıp ona mı veriyor, bu neyin doyumsuzluğu? Daha 24 yaşındaymışsınız, altın gümüş hesabı yapacağınıza vizyonunuzu geliştirin.

pardon da eltiye alınanların parası sizden mi çıkıyor da bu kadar dert oldu onu anlamadım? kadın görmüş istemiş işte.
aynı olayı ben de yaşamıştım, ve sonuçta olan kaynıma olmuştu; çünkü onun bütçesi etkilenmişti.
dolayısıyla aslında kıskançlığı asıl sizin yaptığınızı düşünüyorum. yeni evleneceksiniz, kendi dünyanıza odaklanın. o şunu yaptı, bu bunu yaptı derken hem kendinizi hem de evliliğinizi yıpratmayın lütfen.

Merhaba kizlar ,
Daha net anlayabilmeniz adina kendimden bahsedeyim 22 yasindayim 4 aydir nisanliyim nisanlim 29 yaşında kendi is yeri var abisi ile beraber ortaklar 2 kardesler abisi ve kendisi. Kayinvalide ile 8 senedir beraber yasan eltim var birde..

Asil konuya geliyorum nisanlimda 7 yil görüştük sozumde ben 5 tas istiyordum oda ikiletmeden bi.anda gidip pirlanta aldi. Sozumde o 5 tasi ve birde tuğralı kolye taktilar bana o kolyeyi kb hediye olarak aynısını bir bana birde eltime aldi . O zamanlar cok takmadim bu duruma açıkçası hediye dedim.

Benim 5 tasimi gorunce 8 yillik evliyiz bi bana.böyle birsey almadin diye sakayla karisik herkesin içinde eltim kaynima söylenmiş kbabamda iddalasiyomusuniz diye kızmış biraz ben bu olayı sozumden 1 gun sonra kaynim bi dayak olayından dolayi cezaevine girince tel nisanlimdaydi yanlis biliyorum ama tel yazismalarinda son msj dikkatimi cekti girdim eltimin yuzuklerini almis onada benim yuzumden almak icin. Eltimde msj atmis su sekildydi

"Ben bu gune kadar senden hic birsey istemedim simdide istemiyorum nolur beni seviyosan alma yuzuk huzurumuz bozulmasin beni birazcik seviyosan alma ben.seni seviyorum" gibi aklimdan kalan bunlar duygu sömürüsü yapar gibi yazmis görünce cildirdim almasi degil sorun neden şimdi? Benim söz Yuzugun o söz yüzüğü ile iddalasilirmi hiç nisanlimla cok tartistik sen olsan sonra alalim simdi yanlis anlasir dersin dedim haklisin dedi felan neyse cezaevine girince kaldi tabi 1ay sonra çıkıncada eltim hem gidip bir tektas hirde orta parmak icin şık bir guzuk qlmis gitmemezlikten.geldim..

Nişan zamani gelfi kb aradi senle ayşe yi kuyumcuya goturcem bilezikler için ama ben saniyorum bana alincak oda yanimda buluncak meger bana 3 bilezik onada 3 bilezik alincakmis nisanlim.olmaz kiz ne düşünür ne kadar ayip alcaksanda git ayri al felan diye tartışmış ailesi ile.. ayrica elttimin 2 bilezi varmis babasina birc vermis

Ve sonuc benim nisanimdan 1 gun once kostur kostur gidip en kalinlarindan 3 bilezik aldi .. nisandada benim nisan icin düşündüğüm kabarik bir abiye giydi .. tek farkımız benim duvagimda sanirim benimle beraber esarp yaptırdı. Yeni gelin gibi beni.golgelemek icin gezdi ortalıklarda :işsiz:

Ilk evlerine gittigimde kendi oturup bana servis yaptirmisti bir dahakinde asla yapamdim ! Dengesiz diyor nisnalim ne konusacagini bilmez mesafe koy diyo ama nasil olcak bilmiyorum kv bi sorununum yok ama surekli o gelinin.ne kadar becerekli (igne oyasi. Kurdele nakis yapmista benim pohcama bi ton. )onu ovuyor kizi yok 8 sendir beraberler alimislar artik cocuklara kv bakiyo rahat bi yapisi var herkesin icinde iyi tekken tuhaf benim yapim sakin cirkeflik yapamiyorum.
Nisanimda bile ustume geldi aglatti beni
Dunden beri aglamaktan.helak oldum ozel hissetmiyorum nisanli gibi degilim.ne alinirsa onada aliniyo
Ben o evlebirken varmiydi alinmadimi ona hersey dolu dolu alindi ev satmis dugun icin.

Hic bir seyde kendimi ozel hissetmiyorum enerjim düşüyor ne alsam alcak sanki biz.ne yaoarsak kari koca onu yapiyolar

Cok uzun oldu k bkamyin cok ihtiyacim var tecrubelerinize fikirlerinize fobi oldu kadin bana:KK34:

Edit: kiskanan ben degilim neden böyle anlasildi anlamiyorum hayir benim yazmam yanlis onun benimle ayni dk herseyi almasimi normal sizinle beraber nisan alisverisinizde herseyi alan birine bukadar tepkisiz mi kalirsiniz ki bunlari icimde yasiuorum en önemlisi
Edit 2. Karsi dairelrinde oturcam sabah evde kahvaltini yapabilirsin ama aksam oglen bizlesin derkendemi ben hataliyim ?

valla biz evlenirken kendimizi hep özel hissederek evlendik :KK70:

O kıskanıyorsa siz de kıskanıyorsunuz bu belli. Konu açma sebebiniz biraz da eltinizin ne kadar kıskanç olduğunu başkasından duyup kendinizi rahatlatmak. Alıyorsa da alıyor yani ne güzel şeylere sahibim ki insanlar benden görüp özeniyorlar diyebilirsiniz. Aldığınız hiçbir şey size özel tasarlanmış şeyler değil elti de sizden görüp özenmiş olabilir. Bu kadar kuruşu kuruşuna hesap edip üstüne ağlamak falan hiç yakışmıyor, hoş değil. Bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa demek ki kendinizi bir sorgulamanız gerekiyor, insanlara suçlama yapmayın bu da hoş değil.

evet yaşamam çünki para ya da altın hesabı yapmam,bana üç bilezik alındı ona iki bilezik alındı hesapları kadar çirkin bi şey yok.eltin de senin gibi aynısınız bence.

bir de şu konuyu bile dalga konusu diyorsun da gerçi dalga da geçmedim, hayırdır açlık mı çekiyorsun hastalık mı yaşıyorsun sokakta mı kaldın çok mu büyük bir derdin var?

Konu neden adetine bu kadar vurgulandi ? Benimle ayni olmasi ayni anda alinmasi beni rahatsiz etti bundan 1 ay sonra 10 tane alsaydida umrumda olmazdi iddalasan ben degil o ki aliniyor onada evde biseyler geciyor demekki neden suclaniyorum surekli ??

Konu neden adetine bu kadar vurgulandi ? Benimle ayni olmasi ayni anda alinmasi beni rahatsiz etti bundan 1 ay sonra 10 tane alsaydida umrumda olmazdi iddalasan ben degil o ki aliniyor onada evde biseyler geciyor demekki neden suclaniyorum surekli ??

alınsın bacım nolacak senin neyin eksilecek?

o da taksın takıştırsın bırak sana ne?

sen böyle kıskançlık yapıp nişanlını sıkıştırırsan elbette kötü duruma düşen sen olursun.

ben seni haklı buldum sonuçta yeni evlenecek olan sensin zaten masraf varken birde alışverişin x2 olarak yapılması kadar saçma bir şey yok zamanında yapılan yapılmıştır ona yapılmasa bile şimdi yapılması yine saçma

Belkı ona eksık veya gramı az yapıldı sımdı onu tamamlıyorlar, tamamlayacakalr tabı kı ayrıca .
Sızı ılgılendıren kısım ne ?

Buarada ben buyuk eltı olarak neysekı her turlu pırlantam varda kımse uzerıne yoramayacak bunları

Son kez yaziyorum ben alinan seylerde degil benden sonra gibip ayni sekilde almasina takiliyorum yaomasaydi farketmezdim bile ozenmis aliyor derdim benmi ifade edemedim acaba neden bi tek burdaki bayanlar ustume geldi sozymden sonra herkes beni.uyardi dikkat ona diye 20 kisi varsa 20side yani onlardami hatali benmi ifade edemedim anlamiyorumki ay lutfen rica ediyorum cogu yasananlari yazmadim evine gidince hosgeldin bile demedi yzume bakmadi bi ton daha yaptığı var bi tek alti para degilii olay heosi oyle uzun anlarki en kisa ornek bunlardi kv kac kez onun icin yaptigi icin arayip ozur diledi . Gozum oarada degil altinda kurusta hesapta degil fikirlerimi gene savunuyorum alabilir ama ayni anda degil 1 ay sonra 1 ay once iddalasmayi kiskancligi beynime isleyen onun harekeleri tutumu yorumlar icin tesekkur ederim konunun kapatilmasini istiuorum Mune Mune K Kazen rica ediyorum kapanabilirmi

X