- 26 Temmuz 2008
- 834
- 7
- Konu Sahibi GuerillaTanya
simdi cagri attim baktim msnde. suan selam verdim bakalim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
simdi cagri attim baktim msnde. suan selam verdim bakalim...
canim aceleyle yaziyodum. o bana cagri atti baktim msnde bekliyor. nasilsin falan diye sordu bende iyiyim falan dedim...babami sordu evde mi diye babalar gununu kutlaycakmis dedim evde yok ki zaten yok yani...gecti her zamanki gibi kacirdi yine.
yarin ararim o zaman dedi bende sen bilirsin dedim. susuyor dakikalardir. hep böyle yapiyor zaten. yazmicam ama... size yazarim baska bi gelisme olunca
şu facebook başa bela ben böyle düşünüyorum....benimde nısanlım uzakta...ılk baslarda facebook kullanıyorduk...aynı sızın gıbı sureklı kavga tartısma...sonra nısanlım facebook hesabını kapatalımmı dedı bende tamam dedım kapattık...sonrasında ne kavga ne bısey cok sukur...zaten mılyon tane sorun oluo hayatta bız onu kaldırdık aramızdan...sızde denesenız? belkı nısanlınız kıskanıyordur....
canim benim facede ekledigim kisiler hep gercek hayatta da tanidigim kisiler. bikere kiskandigini söylemisti bende o zaman sende ac demistim. o acmisti face sonra kapatti böyle seyleri sevmiyorum ben dedi. bende kapatmicami söyledim. güven sorunu kendisinde var. o istiyor diye kapatacak degilim.akrabalarim falan oluyor görüstügüm vs...kendisi böyle dedi dedi gitmis twitter acmis...ben ne sifre sordum ne bisey. guveniyorum diye. ama neden actin hani sevmiyodun dedigimde canim istedi dedi. bide benden mantikli sebepler bekliyor,komik yani..