Nisanlim benden ayrilmak mi istiyor?

canim aceleyle yaziyodum. o bana cagri atti baktim msnde bekliyor. nasilsin falan diye sordu bende iyiyim falan dedim...babami sordu evde mi diye babalar gununu kutlaycakmis dedim evde yok ki zaten yok yani...gecti her zamanki gibi kacirdi yine.

canim aceleyle yaziyodum. o bana cagri atti baktim msnde bekliyor. nasilsin falan diye sordu bende iyiyim falan dedim...babami sordu evde mi diye babalar gununu kutlaycakmis dedim evde yok ki zaten yok yani...gecti her zamanki gibi kacirdi yine.

Bana bak heyecan yapma, bosver konussun dursun, naz yap accccik ya :KK51:

yarin ararim o zaman dedi bende sen bilirsin dedim. susuyor dakikalardir. hep böyle yapiyor zaten. yazmicam ama... size yazarim baska bi gelisme olunca

şu facebook başa bela ben böyle düşünüyorum....benimde nısanlım uzakta...ılk baslarda facebook kullanıyorduk...aynı sızın gıbı sureklı kavga tartısma...sonra nısanlım facebook hesabını kapatalımmı dedı bende tamam dedım kapattık...sonrasında ne kavga ne bısey cok sukur...zaten mılyon tane sorun oluo hayatta bız onu kaldırdık aramızdan...sızde denesenız? belkı nısanlınız kıskanıyordur....

şu facebook başa bela ben böyle düşünüyorum....benimde nısanlım uzakta...ılk baslarda facebook kullanıyorduk...aynı sızın gıbı sureklı kavga tartısma...sonra nısanlım facebook hesabını kapatalımmı dedı bende tamam dedım kapattık...sonrasında ne kavga ne bısey cok sukur...zaten mılyon tane sorun oluo hayatta bız onu kaldırdık aramızdan...sızde denesenız? belkı nısanlınız kıskanıyordur....

canim benim facede ekledigim kisiler hep gercek hayatta da tanidigim kisiler. bikere kiskandigini söylemisti bende o zaman sende ac demistim. o acmisti face sonra kapatti böyle seyleri sevmiyorum ben dedi. bende kapatmicami söyledim. güven sorunu kendisinde var. o istiyor diye kapatacak degilim.akrabalarim falan oluyor görüstügüm vs...kendisi böyle dedi dedi gitmis twitter acmis...ben ne sifre sordum ne bisey. guveniyorum diye. ama neden actin hani sevmiyodun dedigimde canim istedi dedi. bide benden mantikli sebepler bekliyor,komik yani..

canim benim facede ekledigim kisiler hep gercek hayatta da tanidigim kisiler. bikere kiskandigini söylemisti bende o zaman sende ac demistim. o acmisti face sonra kapatti böyle seyleri sevmiyorum ben dedi. bende kapatmicami söyledim. güven sorunu kendisinde var. o istiyor diye kapatacak degilim.akrabalarim falan oluyor görüstügüm vs...kendisi böyle dedi dedi gitmis twitter acmis...ben ne sifre sordum ne bisey. guveniyorum diye. ama neden actin hani sevmiyodun dedigimde canim istedi dedi. bide benden mantikli sebepler bekliyor,komik yani..

dogrudur canım...sonuçta yasadıgını sen bılırsın....sende kendınce haklısındır...ılıskıler fedakarlıkta ıster dıye dusunuyorum...ben nısanlım kapatalım dedıgınde bı dakka dusunmedım...aramızda sorun oluyordu ve ben onunla mutlu olmak ıstıyordum....herseyın onune gectı belkıde nısanlımm kapattım...belkı benımde bakıs acım yanlıstır ama yınede bana gore dogru buydu bunu yaptım...

bencede facebook falan kapatmaya hiç gerek yok güvensizlik sorunu varsa halletmeli bahane aramamalı
bu arada bütün erkeklerin lafları bu kadar mı ezber gibi olur hep aynı hikayeler
ayrılmak istiyorsa beyefendi bırak ayrılsın bu ne canım her hareket bi tavır hep gizli bir gerginlik acaba bu sefer ne yaptım bi de ne yaptığını bilmiyor musun demiyorlar mı insanı çıldırtırlar bilsem sormam herhalde hem bi çözüm bulmak için soruyoruz değil mi ama nerde o idrak kabiliyeti...
üstüne düşme o senin kahrını çeksin sen onun değil

sana karşı saygısı kalmamış tatlım saygısızca davranıyor üste çıkıyor ve haklıyım diyor yaptığı bu zaten erkekler hep böyle olur kırarlar bizi ağlayıncada çocuk oluruz ben hep demişimdir erkekler aptallar.bilmiyorum ama belkide kötü bi dönemde başka bi derdi vardır sana fazlasıyla yansıtıyordur ama sana karşı saygısı kalmamış o belli yani tatlım ne diyim umarım herşey düzelir sıkma canını

Offf konuyu baştan sona okudum çok can sıkıcı :KK50: Senin ona olan sevginden okadar emin ki kaybetme korkusu yaşamıyo, hatta ''ben aramasam onunda arayacağı yok'' demişsin; demek ki kaybedicek bile olsa umrunda değil çok acı ki bu böyle :KK58: Bana kalırsa aradaki mesafeden dolayı soğumaya başlamış gibime geldi..İnş. öle değildir.. Gelişmelerden haberdar et canım merakla bekliyoruz...:18:

meraba kizlar. bi türlü aramadigi icin artik canim skilmisti. aradim ve dedim ki son kez konusmak istiyorsan iste sana firsat. sanma ki askimdan pes edip seni ariyorum. tamamen artik bu durum canimi sktigi icin dedim. ya derdini adam gibi söylersin yada ben artik kafamdan senin ne düsündügünü cikarmaya calisirim, karar senin dedim. bana dedi benim yaptigim bisey yok, sana sucun sende oldugunu söyledim dedi. fevri cikislarin,hesap sormalarin canimi skiyor dedi. bende tabi ki inkar ettim cünkü yok böyle bisey. ben dedim farzedelim ki öyle oldu, bu senin bana ortaokul arkadasi muamelesi yapmani hakli cikariyor mu dedim? kac gündür kirdiginin farkinda degilsin bile. bu böyle gider mi sence dedim. haaaaa öyle mi demek evliligi sorgular oldun bak sen dedi. dedim iyi konusamiyorsak kapatiyorum bundan sonra zor beklersin aramami. benim icin söylenecek artik son söz bile yok. ne demek istiyosun dedi bende ne istiyosan onu anla dedim :KK43:

cnm çok üzüldüm bu yaşadıklarına. :KK43:

birbrnize çok uzaksınız bundanda kaynaklanıo olabilir die düşünuorum.ama şimdiden beni çok sıkıosn vs demesi hoş değil anlattgna gçre skck pek bi durum yok tum sewgılıern bilmek istedgi şeyleri öğrenmek ıstıorsn nerde kalıcksn vs. açıkçası ben nişanlının ewlenınce bu sorumluluk altında daha da sinirli ve stresli bi yapıya bürünüceğini düşünuorum.Ama face konusunda bence haklı çnku bişey yapmıorum demşşsn ve facete onlinemışşsın.ben olsam bende yanlş anlardm o da farklı düşünmüşütr ondanda böyle yapıodr.ama asıl problem çözüm yolu bulmaya çalışmamak.bence artık sende arama zamana bırak.allah hayırlısını nasip etsin cnm

kizlar dayanamadim malesef daha sonra aradim :KK43: normal konustuk bisey yokmus gibi. hatta birbirimizi özledigimizi söyledik...sonra msnde konusmaya devam ettik. tam dedim ki ben dusa giricem sonra görüsürüz, o dedi ,,cami acarmisin 1 dk yüzünü göreyim. yada müsait degilsen dustan sonra acarsin''. dedim askim sonra acarim suan müsait degilim zaten. bi baktim pat diye msnden cikmis. aradim dedim noluyor neden öyle ciktin, bana demesin mi ,,zaten acsam sasardim. her seferinde böyle yapiyosun''. bende dedim ki sen demedin mi daha sonrada olur diye? ,,dedim ama sen hic o an acmayi dusunmedin hemen sonra dedin her zamanki gibi bundan sonra sen acmak icin yalvarsanda ben acmam o kamerayi'' dedi.

ooooof. ben fazla kamera acmiyorum ona cunku genelde telefonda konusuyoruz msnde ayda yilda bir. sanki bilerek acmiyomusum gibi davrandi.

sonra dedim ki, müsait degildim acmak istesem bile yanimda kardesim var babam vardi dedim , ben bunlari söyerken o alayci bi tavirla , hihihihi hihi hi hi hi'' diyip durdu. hihihi ne demek allah askina kizlar? he öyledir salla demeye getirdi resmen!
dedim ki ne yani yalan mi söylüyorum sana dedim. öyle bisey demedim sen söylüyosun dedi. cildirdim resmen. dedim benimle laf oyunu yapiyosun resmen. amacin ne dedim. yok bi amacim falan sacmalama dedi.
ya öyleyse kac gundur bana bu tuhaf davranisinin sebebi ne? biliyorum senin benle ilgili kafanda biseyler var cözemedim henuz dedim. ,,bak yaa beni itham altinda birakiyosun kafamda bisy falan yok. ne bicim konusuyosun benimle dedi. sacma sapan konusma benle dedi'' bende kendimi anlatmaya calisirken bana dedigi suydu ,, kontörün bitiyo dusuna mi giriosun napiosan yap sonra istiosan ararsin''.
bende kapattim telefonu ve artik ciddi anlamda bu iliskiyi sorgulamaya basladim :KK43: cok üzgünüm, cok kirginim, cok incindim :KK43:

Canim yaaa keske aramasaydin ama,bak gene dayanamamissin.O da bunu biliyo iste,gene yapmis yapacagini.Ve aptalca bahaneler yuzunden tartismaya calisiyo senle,belli ! Bence sen iyice gozden gecir iliskinizi

Bence iki ihtimal var. Ya nişanlının bugünlerde iş vs. den ötürü canı çok sıkkın ya da cidden seni gözden çıkardı senin bitirmeni bekliyor, malum suç o zaman senin üstüne kalacak, o sıyıracak... :KK4:

X