Nisanlım ve ben yardımmmm. :'(

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
Arkadaşlar kısaca anlatıcam lutfen yardimci olur musunuz. Dokuz aydır nişanlıyım görücü usulu oldu ama tamamen kendi istegimle zorlama olmadi. Daha önce baska birini sevdim beş yil boyunca ve sonunda sebepsiz yere beni terk etti. Anladm görücü usulu daha uygun bana gore.. Nisanlimi sevdim kısa zamanda yani sevmeye calistim ve çokta romantik ince dusunceye sahip olan bir kızım.. Nisanlm çok duzgun bi insan.. Onu mutlu etmek icin elimden geleni yaptim.. Beni sevdigini soyluyor flan flan. Dusuncelide ama benimle konuşmak istemiyor. Yani msjlasmayi sevmiyor hiç.. Bi kac gunde bir msj atp hal hatr soruyor.. Yogun biraz anliyorum ama insan her gun bi saatini ayiramaz mi nisanlisina. Ve hep kisa kesiyor yani bi konu bulup dogru duzgn muhabbet etmiyor. Bazen msjmi goruyor cevap vermiyo . Sonra bi iki gun sonra hic birsey olmamış gibi msj atıyorr. İlgiyi seven bir bayanım bu durum çok canmı sıkıyor.. Bir ay sonra evlenicez ama ben evlendikten sonra herseyin daha kotuye gidecrginden korkuyorum.. Sizce beni sevmiyor mu?

Mesajlaşmaktan hoşlanmıyordur belki, telefonda konuşuyor ya da yüzyüze görüşüyor musunuz?

Telefon konuşması ya da görüşme yoksa durum vahim. Evlilik kararını tekrar gözden geçirin.

En sevdiği yemek ne? Çayına şeker atıyor mu? Sizin en sevdiğiniz çiçeği, en düşkün olduğunuz kitabı biliyor mu?

9 ay sürede ne kadar tanıdınız?

nisanlının yapısını bilmeden seviyor sevmiyor diyemeyiz tabiiki..
ama bence de cok sinir bozucu insan sevdigine vakit ayırır sesini duymak ister ne yapıyo bilmek ister diye düsünüyorum

Mesajlaşmaktan hoşlanmıyordur belki, telefonda konuşuyor ya da yüzyüze görüşüyor musunuz?

Telefon konuşması ya da görüşme yoksa durum vahim. Evlilik kararını tekrar gözden geçirin.

Telefonla cok nadir en son ramazan ayinda konuşmuştuk. Görüşmede yok malesef.. Başka bi çözum bulamazmym ben buna

En sevdiği yemek ne? Çayına şeker atıyor mu? Sizin en sevdiğiniz çiçeği, en düşkün olduğunuz kitabı biliyor mu?

9 ay sürede ne kadar tanıdınız?
Tabikide bildigim seyler var ama genelde ben sorarım o bana hiç boyle sorular sormadi. Ne biliyim muhabbet edemiyoruz bile ilk baslarda daha iyiydik şimdi gittikce uzaklasiyoruz gibi ama ona gore hic bir sorun yok. .

nisanlının yapısını bilmeden seviyor sevmiyor diyemeyiz tabiiki..
ama bence de cok sinir bozucu insan sevdigine vakit ayırır sesini duymak ister ne yapıyo bilmek ister diye düsünüyorum
Benimde anlayamdgm bu yani insan sevdiginin sesini duymak istemez mi anlam veremiyorum kafam bin

Oyle sey olmaz. Zaten surece aykiri sihirli kurenizemi bakip dugun hazirligi yapiyorsunuz ne demek msj gorup cvp vermemek ikigun beklemek? Ulkeyi mi kurtariyor ne is yapiyor bu adam?

Benim eski erkek arkadaşımda telefonla konuşmayı çok sevmezdi ama mesaj atardı sürekli. İletişimi koparmazdık yani. Buluştuğumuzda da hiç sessizlik olduğunu hatırlamam.
Buluşmalarınız nasıl peki? Genel olarak sessiz bir adam mı?

E gorucu usulu demissin ya canim ne bekliyordun? Canim cicim pek olmaz o tur iliskilerde daha mesafeli olur diye biliyorum en azindan benim rastladiklarim hep oyleydi yuz goz olunmaz kavga dovus olmaz saygi agirlikli olur

belki de çok ısınamamıştır sana. 9-10 defa görüşme az değil mi evlenmek için, hiç tanımadığın biri ile evleniyo r oluyorsun

nasil olsa gorucu usulu olarak evlenicez seklinde bakiyordur olaya. belki de bu yuzden cantada keklik diye dusunup cok da ustunde durmuyordur. degisik bir durum valla bilemedim.

Belkide mesajlaşmaktan hoşlanmıyordur
Sevmiyoe
E gorucu usulu demissin ya canim ne bekliyordun? Canim cicim pek olmaz o tur iliskilerde daha mesafeli olur diye biliyorum en azindan benim rastladiklarim hep oyleydi yuz goz olunmaz kavga dovus olmaz saygi agirlikli olur

Yok konuştugumuz zaman gayet sıcak o yönde bi sıkıntı yok.. Kavgalarimizda oldu.. En son ki kavgamizda bu karari aldi. Msjlasmayi sevmedigini defalarca soylemisti attigi msji yanliş anladim ona gore ve kavga ettik sonrasinda bir kac gunde bir msj atmaya basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…