Nisanlım ve ben yardımmmm. :'(

Zor ama cogu yonleri de guzel iste dedigim gibi sadık olmaları evcimen olmaları vs bir de tek eslilikten yana olurlar yani hayatıma bir kisi girsin en iyisi olsun son olsun hep onunla devam edeyim modunda olurlar

Onunla inatlasmazsan cok problem yasamazsiniz cunku otorite kurmaya calisir kurallari o koyar yani :)

Sen akrep burcusun galiba yaslariniz kac

Öyle oldugunu şimdiden anlayabiliyorum dedigim dedik. :) evet bende akrep burcuyum :/ :) eşim 22 ben 20 :)

Insallah gul gibi gecinip gidersiniz onu oldugu gibi kabullenirsen daha mutlu olursunuz

Ben basak burcuyum 22yim esim de 24

İnşallaH bakalım konuşarak çözmeye çalşcm olmazsa kabullenicez yapcak birsy yok :) ayni yaş araliklari :)))

Adam kendine evlenecek eli yuzu duzgun bir kiz aramis bulmus evlenmis (nikahlisiniz, dugun olmasa da evlisiniz su anda) muhtelemelen eve geldiginde sicak bir yemek, temiz utulu camasirlar, duzenli bir ev hayal ediyor. Sizin gibi aşk sevgi beklentileri goremiyorum ben karsi tarafta, olsa her gun 5 dk da olsa sesini duymak, yuzunu gormek ister insan sevdiginin. Boyle arada mesaj atarak, gerektikce biraraya gelerek, nadiren telefonda konusarak yasanan seye duygusal bir anlam yuklmek imkansiz.

X