Nisanlım ve ben yardımmmm. :'(

ya arar,ya mesaj atar,ya görür arkadaşım böyle iletişim kurmadan nasıl tanıyacaksınız birbirnizi.ve hangi cesaretle evleneceksin.ben aynı apartmanda oturuyorum görüyorum konuşuyoruz falan da ama hala yeni gördüğüm şeyler oluyorken sen nasıl cesaret ediyorsun.kaç kurtar kendini.nişanlılık döneminde bile ilgi göstermeyen adam evlilikte biraz zor ilgi gösterir canım.ama karar senin.illa kendimi yakmam gerek diyorsan yak.ama bence değmez.

Kac yasinda bu adam? Siz kac yasindasiniz? Sen aramasan 10 gun falan aramiyor, konusmuyor musunuz yani? 1 ay sonra dugun olmasina ragmen...konusmaniz gereken bir suru konu yok mu?

imam nikahiniz var mi?
İmam nikahmz yok resmi nikah var... Bi kac gune kadar imam nikahi da olacak.. Yani beni kimse zorlamadigi için bu konuda şimdi her hazrlk yapılmışken vazgecmek mumkun degil yani babama bu durumu yaşatamam. O yuzden konu actm buraya baska cozum bulamaz mym dye

Hmm peki o zaman asiri dindar olabilir mi? Bazi insanlarin yasam tarzina ters olabiliyor bu tur mesajdir vs isleri

Kac yasinda bu adam? Siz kac yasindasiniz? Sen aramasan 10 gun falan aramiyor, konusmuyor musunuz yani? 1 ay sonra dugun olmasina ragmen...konusmaniz gereken bir suru konu yok mu?
Nisanlm 22 ben 20 yaşndaym.. İki uc gun gecince msj atyor.. Yoksa yok yani. Msj atsam cevap verirde istemedigi halde konusmak bende istemiyorum . ve bnmde icime sogukluk geliyo.

acik acik memnun olmadigini söyledin mi? bazen konusmak ise yarayabilir.. bi de hep ondan mi bekliyorsun?

Hmm peki o zaman asiri dindar olabilir mi? Bazi insanlarin yasam tarzina ters olabiliyor bu tur mesajdir vs isleri
O da olabilir etrafndan çok msjlaşmanin iyi olmadgni soyleyenler olmuş.. Ama yinede insan nişanlsna elinden geldigince ilgi gosterir. Kendini sevdirmek için ama boyle bir cabasi yok.. Bi kac kere konuştum tam belli etmeden diyor ki ben şimdi sana hic birseyimi yapmacik gosteremem evlendikten sonra sorun olmasn aramzda neysem oyum o şekilde davranyorm sende öyle ol diyor..

Adam en azindan rol yapmiyormus canim ne ise o yani evlenince de farkli bisey bekleme
Bu arada cok da kucukmus yaslariniz ya

acik acik memnun olmadigini söyledin mi? bazen konusmak ise yarayabilir.. bi de hep ondan mi bekliyorsun?
Telefonda pek anlatamadim derdimi ona.. Bazen aşirı tepkiler verebiliyor. Ama dedigim gibi sonrasında yapmack degilim o yuzden boyle oluyor ben sadece simdiyi dusunmuyorum diyor

Adam en azindan rol yapmiyormus canim ne ise o yani evlenince de farkli bisey bekleme
Bu arada cok da kucukmus yaslariniz ya

İlgisi artmaz diyorsunuz yani. Daha dogrusu az buz olan ilgisi :/ yani yapabilcegim birsey yok mu? Benmi kendime baglayamadim bilmiyorum ama bi bayan olarak elimden geleni yaptm.. Ve daha once de baska bir sevda yasadgm icn bna hep gecmisimden kurtulamayackmsm gbi geliyoe...

Arkadaslar ayrilik dusunemem sadece bu konuda neler yapabilirim bunun icin fikir istiyorum sizden...

Canım belki evlenince durum düzelir dicem ama bilmiyorumki biz nişanlıyken değil tlf konuşmak 5 dak görmeden askerlik hariç bir günümüz geçmemiştir 6 yıl boyunca ama bak şimdi 7 yıldır aynı evin içindeyiz evdeki iletişimimiz iyi karşılıklı şakalaşmalar vs ama gün içinde öle arim karımın sesini duyayım aramaz bende aramam.Yaşınızda çok küçük nikahda olmuş acele etmeseydiniz 22 yaş bana göre bi erkek için çok erken

Mesajlaşmayı sevmiyor, telefonla konuşmayı sevmiyor, buluşmak istemiyor. Evleneceksiniz ama bence evlenmekte istemiyor.

Artmaz canim boyle kalir ama seninle alakali bir durum degil bu
Ayriligi niye dusunemiyorsun canim?aile baskisi mi?sen ilgi bekliyorsun ve sana ilgi gostermeyen biriyle de gidip evleniyorsun cocuk yasinda
Nedir yAni bu adam dunyadaki son erkek mi? Kacirilamayacak bir firsat mi? 20 yasinda cok daha guzel seyler yasayip yapabilecekken nedir yani bu sartlanmislik canim benim? Gercekten uzuldum ya

çok can sıkıcı umarım düzelir diyorum.ama ben buyum diyor.acaba bir derdi falan var mı? geçmişte yaşadığı bir takım güven sorunları olabilir? bu sefer ilgi göstermemeye karar vermiş olabilir. siz olabildiğince ona karşı açık sözlü olun,rahat olsun belki açılır

Demek ki ilişki yaşayış biçimi bu.
Cilveleşmez, merak etmez, özlem, mesafe ister.
Neden tercih ettiniz bu durumu bilemiyorum.

Seçeneklerin arasında ayrılmak yoksa evlendikten sonra bu tutumunu değiştirmesi için dua edin o güne kadar.

İçinizde tutmayın kesinlikle, isteklerinizi ve beklentilerinizi paylaşın.

çok üzüldüm yerinde olmak istemezdim arkadaşım
keşke nikah için de düğünü bekleseydiniz
20 yaşında neden böyle biriyle evlenirsin ki?
kıpır kıpır aşk dolu artık eşin olan kişiyle sürekli konuşmak görüşmek istemeniz lazımdı.
vallahi üzüldüm

bu kadar kısa sürede ne kadar tanıdın evleniyosun evlilik çok ciddi bir olay sonra pişman olma ben anlattıklarında çocukta bir heyecan göremedim 1 ay kaldı diyosun şimdi çok ilgili meraklı biri olması gerekiyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…