Ben duygudan ziyade mantıkla hareket ettiğini düşünüyorum yazdıklarınızdan yola çıkarak.
Yani bakmış evet hayatını geçirebileceği bir insansınız, aileler uyuşuyor, eh sizi de sevmiş (buradaki sevginin aşk olması gerekmiyor). O nedenle mantıklı gelmiş tamam demiş. Ama korkarım çok fazla özel duygusu, aşkı yok. Düzgün bir evlilik olması için kabul etmiş sanki.
En nefret ettigim seydir mesaji gorupte cevap vermemek en azindan insan mesajlasmayi sevmiyorum diyebilir.
Ilgiyi seven bir bayanim diyosunuz sevgiliyken boyleyse evlenince o olmayan ilginin i , si bile gecmez.
Bence yol yakinken iliskinizi tekrar gozden gecirin.
Nikah olmus 9aydir nisanlilarmis zaten sevgilisi degil yaniEn nefret ettigim seydir mesaji gorupte cevap vermemek en azindan insan mesajlasmayi sevmiyorum diyebilir.
Ilgiyi seven bir bayanim diyosunuz sevgiliyken boyleyse evlenince o olmayan ilginin i , si bile gecmez.
Bence yol yakinken iliskinizi tekrar gozden gecirin.
Sevgiliyi nisanli anlaminda kullanmistim ama uyardiginiz icin tesekur ederimNikah olmus 9aydir nisanlilarmis zaten sevgilisi degil yani
Ve disarda gorusmemisler yakinda dini nikah varmis
Arkadaşlar kısaca anlatıcam lutfen yardimci olur musunuz. Dokuz aydır nişanlıyım görücü usulu oldu ama tamamen kendi istegimle zorlama olmadi. Daha önce baska birini sevdim beş yil boyunca ve sonunda sebepsiz yere beni terk etti. Anladm görücü usulu daha uygun bana gore.. Nisanlimi sevdim kısa zamanda yani sevmeye calistim ve çokta romantik ince dusunceye sahip olan bir kızım.. Nisanlm çok duzgun bi insan.. Onu mutlu etmek icin elimden geleni yaptim.. Beni sevdigini soyluyor flan flan. Dusuncelide ama benimle konuşmak istemiyor. Yani msjlasmayi sevmiyor hiç.. Bi kac gunde bir msj atp hal hatr soruyor.. Yogun biraz anliyorum ama insan her gun bi saatini ayiramaz mi nisanlisina. Ve hep kisa kesiyor yani bi konu bulup dogru duzgn muhabbet etmiyor. Bazen msjmi goruyor cevap vermiyo . Sonra bi iki gun sonra hic birsey olmamış gibi msj atıyorr. İlgiyi seven bir bayanım bu durum çok canmı sıkıyor.. Bir ay sonra evlenicez ama ben evlendikten sonra herseyin daha kotuye gidecrginden korkuyorum.. Sizce beni sevmiyor mu?
Yuz yuzeyken nasisiniz muhabbet ediyor musunuz o zamanlar ilgili mi?
Ben yaklasik 6.5 yildan sonra evlendim esimle msjlasmayi sevmezdi msjlarima cevap vermezdi gormezdi 6.5 yil boyunca beni nadiren aramistir hep ben arar hep ben msj atar hep ben bulusalim derdim o kdr yil boyunca belki 5 kere hadi bulusalim dememistir yani
Evliligimiz Allaha sukur iyi gidiyor cunku ben onun beni sevdiginden emindim sevgisini msjla aramayla olcmedim sevgisini yan yanayken bakisiyla sarilisiyla sohbet edisiyle hissettim hep yanyanayken cok ilgili cunku ama bulusmamiz biter bitmez sanki uzaya cikiyor gibi asla telefona bakmazdi yillarca anlayamadim yani insan nasil telefonuna bakmaz :) cok ilginc bi tip aslinda kocam :)
Misal bulusma bitti eve girdim msj atarim "asgim cok guzeldi yarin da bulusalim mi?" Cvp yoksaatler gecer yine cvp yok ararim 3.ye acar hah noldu der derim ee msj attim gormedin mi gormedim ya der hicbir sey olmamis gibi konusur yillarim boyle gecti :)
Ama bu tavri bana mahsus degildi herkese boyleydi
Ama o gezmis tanimis sevgisinden emin olmusBi tane daha varmış benimkinden :)
çok ilginç ya hadi mesajlaşmamasını anladım da en son ramazanda konusmak ne demek yahu hayatında siz yokmuşsunuz gibi yaşıyor nasıl bir çözüm olur bilmiyorum açıkcası muhtmelen evlenince akşamdan akşama görüşeceksiniz ve muhabbet olayı da hak getire tamamen şans işiTelefonla cok nadir en son ramazan ayinda konuşmuştuk. Görüşmede yok malesef.. Başka bi çözum bulamazmym ben buna
Bi tane daha varmış benimkinden :)
Sevgisinden emin misin 9 ay olmus taniyabildin mi nisanlinin gozunde merhamet var mi bakislari ask dolu mu?
Benim esim evlenmeye de oyle benim gibi merakli degildi erken oldugunu dusunuyordu mesela ama.simdi soran herkese erken evlenin hemen evlenin diye tavsiye veriyor :)
Nisanlinin burcu nedir?
Bilmiyorum ama her kadın ilgiden hoşlanır ve bunu bi erkek düşünebilmeli bi sürü şeye zaman ayırabiliyosa sana da ayırmalı bence
Çok fazla görüşmedik dişarda önrmli işler dışnda yani yanmzda birileri vardi muhakkak. Yok o evlenmek istiyor yani bu konuda bi skntı yok.. :/ koç burcu braz burcundan kaynaklanan şeylerde var dedigim dedik..
Benimki de koç burcuKoç burcu erkeğinin zor olduğunu kimse söylemedi mi sana
Ama sadıktır koç erkeği iyi aile babası oluyolar :)
Zor oldugunu duydumda bu kadar da degil :// cok mu zorrr