Kayinvalidemin asik suratindan yoruldum artikk

Benim Kaynanam da öyle..surat asar hep herşeye.Sanırsın sulalesine kufretmissin.Ne yaparsan yap yaranamazsin bunlara.Cek kendini sen de.Seviye koy .Haketmeyene verme değer ..Olan sana olur zamanla inan..Yaşıyorum da söylüyorum.
Haklisin canim. Esimle de konustuk. Ya küsüyosa tamamen küssün ya da dogru durust karsilasin ben kaldiramiyorum dedim. Benim zoruma giden kismi teyzem kim yani. Benim teyzem. Ben onum yegeniyim. Sen nasil onun yaninda bana soylenip ondan destek beklersin.
Teyzemin gorumcesi oluyo ya hani. Teyzemde zamaninda cok cekmis bundan. Asik suratindan gene cekiyor. O da cekiniyo bisey diyemiyo napsin

Benim kayınvalidem de bi kaç kez neye küstüğünü anlamadığım bi şekilde surat asmıştı , niye suratın asık diye bile sormadım :KK70: hiç sallamadım suratını assın ne olacak ya emin ol sen üstüne gittikçe daha da şımarıyordur bence önemseme canım :)

Ayy inadina o surat astikca kahkahalar at boyle tipler ilgi cekmek icin yapior saniyor ki oglu sen annecim neyin var ne oldu demenizi bekliyor..

Ya gul gec ya da sende as suratini..
Kahkaha atmak guzel yontem. Hatta yaptim. Hep brlikte dugune gittigimiz bi aksam hic orali olmadim aldim esimi koluma oyuna ciktm kahkaha attim esimin elini birakmadim. O ara arkadasi gelmisti masaya ona biseyler dedi hatta agladi. Arkadasida bosver falan diyordu artik neye agliyosa. Oglu takmiyo hatta misafirlikte surat astigi icin demedigini birakmadi diger gun. Boyle surat asacaksan gelip de millete gununu zehir etme bidaha dedi. Ben de esime kiziyorum bisey deme kendine de küstürme gider ayak diye ama artik arayada girmem napiyosa yapsin desin

Size çok katılıyorum kızı olmayanlar daha beter daha şeytanlar. Aynısı bendede var sürünsün ins.
Aynen canim bosanma seviyesine geldik noldu diye sormadı bile düşün o kadar vicdansizlar.
Bu zamana kadar hiç beddua etmemistim ama yaptıklarımın hepsi haram zıkkım olsun.
Rabbim herşeyi görüyor.

O surat astikca sallama. Onu kendince ilgi cekmek icin yapiyor. Birak ne yaparsa yapsin.

Canım senin kesen,senin bebeğin,canın istedigi doktora git.Kayinvalidene çok fazla bilgi vermeye gerek yok,eşiniz ile yalnızken alın kararlari.Yalniz doğumdan sonra bebeğe bakmasi için yardım isteme sakin,aksi taktirde asıl sorunları o zaman yaşarsın.

Bu kadar ciddiye almaya gerek var mi ki onun surat asmasını. Evin ayrı, eşin de seni destekliyor, diğerleri dış kapı mandalı..
Gerek yok yani değmez. Sen neyin var niye suratin asik diye sordukca o kendini bi halt sanar.
Ona inat oğluyla gözünün önünde cilveles, iyi geçin, onu da kaale alma. Catlasin dursun.
O kadar büyütecek bir mesele degil eşin seni uzmedikten sonra..

Valla aslinda basta gercekten her seyi toz pembe gosteriyorlar ama somradan cikiyor yuzleri. Mesela ben hamile oldugumu ogrendigimde kendisine watsaptan belgemi gonderdm. Cevap bile vermedi hatta aramadi. Megerse o ara bu kendi kendine küsmüs. Benim demedigim biseyi demisim olarak anlamis yani uretmis ve benim küstügümü idda edip kendi küsmüs. Aksam da esim aramisti gormedin mi attigimiz belgeyi diye. Ne oldugunu anlamadim yazilar kucuktu demis. Külliyen yalan. Her emojiden anliyor. Kucuk yazili hikayeler gondersen okuyor. Hos gonderdigim belge hastane belgesi ve kendisi de hemsire. Ne oldugu okunuyordu cok net. Okunmasa bile hastane belgesi oldugu belli en azindan neyin var bu ne diyebilirsin. Oyle de tuhaf biri iste. Sonra esim de bozulmustu bebegim umrunda olmadi diye. Esim de bi sure aramadi ona da kustü. Esim somradan bi kez aramis telefonu "kiminle gorusuyorum" diye acmis dusunun.. Ogrendiginde hayirli olsun demedigi torunu icin tek doktora gitmem gerektigini savunuyor simdide. Cok cimri bi insan. Ozel doktora verdigim parayi bile dusundugu icin belki. Sanki kendisinden ckiyor parasi. Oglundan dahi cikmaz parayi ben kazaniyorum kime ne iste gel de anlat..

Birde yapıyorlar ediyorla
Bir kılıf buluyorlar.
Kaynanam dünden önce ev sahibime kızıyla misafirlige gitmiş.
Eşimi aramış.
Benide aramamış.

Sonra eşim haberim var demiş sözde.

Ama eşim haberimin olmadığını biliyor.

Kendi kendine benim evime davet etmisler.

Ayarlamışlar.
Kadın beni telefonda arıyor.
Benimde hamileliğim zor geçiyor.
Bende kabul etmek istemedm.

Neyse ikna ettiler.

Aynen oyle zaten artik biraktim degil normal gun anneler gununu bile es gecmeyi dusunuyorum. Cunku bi keresinde de balayindan donerken kendisine sevdigi renkli kaselerden almistm dort tane. Getirdim verdim cok begendi tesekkur etti. Komsusunu kahveye cagirmisti o gunde. Bana diyorki bunun birini de ....teyzene verelim bari dedi. Ben de afalladm sessiz bi sekilde olabilir dedim. Sen bana aldn bende ona veriyor gibi oldm ama dedi guldu. Sorun degil dedim. Komsu kahveye geldi. Kaselerden birini ona birinide onun kardesine verdi. Bari gozumun onunde yapma degil mi. O gunden sonra vazgectim bundan sonra igne bile almam..
Mesafe candir
Bak o nasil umursamiyo sende öyle davran

Saçma Saçma Davranışları var . E eşinde zaten senin tarafındaymış . Kaç kere görüyorsun ki ... Bundan sonra doğum günü de kutlama pasta da Gönderme anlasın kıymetini .

Saçma Saçma Davranışları var . E eşinde zaten senin tarafındaymış . Kaç kere görüyorsun ki ... Bundan sonra doğum günü de kutlama pasta da Gönderme anlasın kıymetini .
Beni uzen asik suratindan ziyade benim teyzemin evinde arkamdan teyzeme konusmasi. Baska bi meselede de ayni ilde yasadigm bi tanidigimiz var arayinca ona anlatiyomus cikardigi anlamlari. Sonra teyzemin kizinida sadece benle ilgili konuscagi zaman ariyormus kendisinin de yigeni oluyo. Ondan bundan medet umup beni benim yakinlarima cekistirmeye kalkmasi. Sıktı artik duydukca sinir oluyorum.
Bi ara yine bi konu olmustu ben mesafe koymustum yine teyzemin evine gitmis beni anlatmis yandas ariyor sanirm kendine. Yani teyzemin cocuklari onum yigenleri olur daha smdiye kdar onlara 5 kurus harcligi gecmemis benle ilgili mesele konusacagi zaman teyzemn iki kizina da tsort alip gitmis. Onu vericem bahanesiyle. Ama asil nedeni belli gidisinin. Ayni memleketten olunca tanidiklarimiz hep ortak. Kayinvalidem hemde annemin teyzesinin kizi. Onune gelene benden bahsedecek nerdeyse. Bunlar sadece benim bildigim

Esim zaten farkinda. Yillardir boyle degismedi ben de biktim artik diyor. Her yerde boyle. Teyzemin esi onun kardesi oluyor. O gun de onla bozustu tum gun misafrlikte surat yapti herkese zehir etti mesela. Cocuk desem cocuk degil buyuk gibi hic degil. En azindan cok sukurki esim farkinda. Ben de artik arayip sormamaya karar verdim
en hayırlısını yaparsınız. En güzel günlerinizi zehir etmeyin kendinize..

Yahu kayınvalide bu
Eşiniz değil ki ?
Az görüşün .
Zorunda mısınız onun her tribine anlam yükleyip gönlünü almaya ?
Küsen küser , darılan darılır .
Kaç yaşında insanlarız valla ha komik bu tripler

Yazın çok uzun oldugu için okumadım ama başlığına cevap vereyim güler yüzlü k.v nerde ben hiç görmedim birtane de bende var seninkinden

Beni uzen asik suratindan ziyade benim teyzemin evinde arkamdan teyzeme konusmasi. Baska bi meselede de ayni ilde yasadigm bi tanidigimiz var arayinca ona anlatiyomus cikardigi anlamlari. Sonra teyzemin kizinida sadece benle ilgili konuscagi zaman ariyormus kendisinin de yigeni oluyo. Ondan bundan medet umup beni benim yakinlarima cekistirmeye kalkmasi. Sıktı artik duydukca sinir oluyorum.
Bi ara yine bi konu olmustu ben mesafe koymustum yine teyzemin evine gitmis beni anlatmis yandas ariyor sanirm kendine. Yani teyzemin cocuklari onum yigenleri olur daha smdiye kdar onlara 5 kurus harcligi gecmemis benle ilgili mesele konusacagi zaman teyzemn iki kizina da tsort alip gitmis. Onu vericem bahanesiyle. Ama asil nedeni belli gidisinin. Ayni memleketten olunca tanidiklarimiz hep ortak. Kayinvalidem hemde annemin teyzesinin kizi. Onune gelene benden bahsedecek nerdeyse. Bunlar sadece benim bildigim

Aman bunlar öyle...
Kendi hallerine bırak..
Sen onlar gibi olamazsin.
Allah'tan eşinde senin tarafında.

Çok seviyesiz biriymiş gercekten de ..

E teyzen benim Yeğenim hakkında konuşma demiyor mu ?

Çok seviyesiz biriymiş gercekten de ..

E teyzen benim Yeğenim hakkında konuşma demiyor mu ?
Demiyor degil de diyemiyor canim. Onunda burnundan getirir diye. Dinliyomus sadece. Bisey dese ona da zehir eder cunku. Teyzem de zaten kendi kaynanasindan cekiyo (benm kayinvalidemn annesi olur o da) anali kizli aynilar yani. O da teyzsmle ilgli laf uretir falan. Allah islah etsin

X