- 9 Şubat 2010
- 18.325
- 1
- 41.381
- 798
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Burayı okuyana kadar tavrını koyma gücüne sahip mi acaba kızımız dedim ama hayır. Bu adam seni kukla gibi yönetecek, markete bile gidemeyeceksin, komşunla kahve içemeyeceksin. Şu yazışmaya yazdığın her ayrıntı bu adamın sana köle muamelesi yapacağını gösteriyor. Aile büyüklerine anlat teyzen olur halan olur yakın arkadaşların olur onlardan da fikir al ama bu adamla mutlu olma ihtimalin yok. Aklın varsa seviyor olsan da arkana bakmadan kaç, bunun ne tip bir hayvan terbiyecisi olduğu çok belliBabam arabayla götürmeliymiş, veya dedem gelip alacakmış
Aşırı kıskançlığı bende şimdiden çok çekiyorum, giyinmeme karışır, evden çıkıp tek başıma yürüyerek anneanneme gidemem mesela, ilerde evlendiğimizde camları ben değil o silecekmiş, ben cam silerken sokaktan geçen adamlar beni dikizlermiş. Bazen kıskançlığı çok daraltıyor boğuyor beni, geleceğim için çok endişeleniyorum
Şiddetin şakasında kendisi de iğrenç. Sizin gibi o da şaka yapıyorum ayağına size bir gün girişirse şaşırmayın ki adam bunun sinyallerini veriyor.Ben ona sakalaşıp ederken yanağına küçük küçük şamarlar atıyorum, veya sinir ettiğinde koluna falan vuruyorum, o manada dedim.
Siz yapıncada adı şiddet oluyor değişen bir şey yoksinir ettiğinde koluna falan vuruyorum, o manada dedim.
Ay en nefret ettiğim erkek tipi. Çevremde çok var bunlardan. Çoğu arkadaşımın eşi böyle.Aşırı kıskançlığı bende şimdiden çok çekiyorum, giyinmeme karışır, evden çıkıp tek başıma yürüyerek anneanneme gidemem mesela, ilerde evlendiğimizde camları ben değil o silecekmiş, ben cam silerken sokaktan geçen adamlar beni dikizlermiş. Bazen kıskançlığı çok daraltıyor boğuyor beni, geleceğim için çok endişeleniyorum
Telefonunu falan kurcalar :)Oooo, sorun büyük. Burnunu çıkartamayacaksın camdan dışarı. Bu adamlar değişmiyor biliyor musun? Doktora bile yollamaz seni, görür her yerini doktor diye.
Sizi boğan bir ilişkide olmamalısınız. Bu anlattıklarınız hiç normal şeyler değil. Ayrılmak en doğru şey ama yapabilirsiniz umarım. Ağzında dövme lafı olan ileride aksiyona da geçer. Hele ki böyle aşırı kıskanç ve sınırlayıcı biri. Babanız da böyle kıskanç biri mi, o yüzden mi size normal geliyor bunlar? Koşarak kaçmanız lazım.Aşırı kıskançlığı bende şimdiden çok çekiyorum, giyinmeme karışır, evden çıkıp tek başıma yürüyerek anneanneme gidemem mesela, ilerde evlendiğimizde camları ben değil o silecekmiş, ben cam silerken sokaktan geçen adamlar beni dikizlermiş. Bazen kıskançlığı çok daraltıyor boğuyor beni, geleceğim için çok endişeleniyorum
"ayrılırsan öldürürüm" der.Güzelce uyarmak mıananenize tek başına gidemeyeceğinizi söyleyen birinin neyini uyaracaksınız ilişkinizi devam ettirirseniz yarın öbür gün benden ayrılamazsın demez umarım
Ben ona sakalaşıp ederken yanağına küçük küçük şamarlar atıyorum, veya sinir ettiğinde koluna falan vuruyorum, o manada dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?