Nişanlım özgürlüğümü kısıtlıyor, tepkileri beni endişelendiriyor.

Ama benim anlam veremediğim bir şey var, yanıma geldiği zaman süt içmiş kedi gibi oluyor böyle ne sinirleniyor ne öyle davranışları oluyor, ama mesaj veya aramaya gelince öyle oluyor..
Evlenince 7/24 böyle olacak. Şimdi özlem var, yanyana ikenki kısıtlı vakti kavga ile harcamak istemez.

Ay okurken içim şişti

Aman Allahım....
Bir arkadaşımın eşi böyle. Kız terketti en son adam yalvardı yakardı kız yine dönmedi. Kızın ailesi kızım o kadar özür diledi ayıp olur git dedi. Arkadaşım ağlaya ağlaya geri gitti. Oysa boşanmak istiyodu, ondan nefret ediyorum, affetmek istemiyordum keşke ailem yanımda olsaydı dedi.
Şu an adam aynı.
Kıza diyormuş ki benden ayrılıp başkası ile evleneceğini mi sanıyorsun. Eğer boşanırsan seni öldürürüm....

Ama benim anlam veremediğim bir şey var, yanıma geldiği zaman süt içmiş kedi gibi oluyor böyle ne sinirleniyor ne öyle davranışları oluyor, ama mesaj veya aramaya gelince öyle oluyor..
Ya sen kendini kandırıyorsun ya da adam çift kişilikli.
Her türlü sıkıntıdasın.
Kadın cinayetleri de mi ders olmuyor ayol bu nasıl bir vazgeçilmez erkek???

Ya sen kendini kandırıyorsun ya da adam çift kişilikli.
Her türlü sıkıntıdasın.
Kadın cinayetleri de mi ders olmuyor ayol bu nasıl bir vazgeçilmez erkek???
Ya yemin ederim artık her gün o kişi yüzünden moralimi keyfimi bozmaktan yoruldum, ağlamaktan yoruldum.. evde bir sorunları olmuş morali bozuldu geldi bana anlattı ona destek oldum falan filan, sonra aradan yarım saat geçti ve onun bana söylediği küçük bir yalanı öğrendim gittim ona dedim neden böyle böyle yapıyorsun. Bana diyor ki sen bana destek değil köstek oluyorsun, moralim bozukken bile üzerime geliyorsun, sana artık derdimi bile anlatmıcam çünkü moralim bozukken beni daha çok üzüyorsun diyor, o kadar baskı yapıyorsun ki en ufak şeyi bile senden gizlemek zorunda kalıyorum diyor? Haklı olduğum halde suçu bana devrediyor.
Artık tahammülüm kalmadı bu ilişki böyle böyle yürümez farkındayım, bir insan ilişkide mutlu olmalıyken bende hep böyle bir tartışma mutsuzluk göz yaşı..

ayrılmak bitirmek istiyorum ama daha nişan yapalı sadece bir ay oldu, çevremdeki tepkilerden korkuyorum, belki insanlar bana yanlış gözle bakıcak..Adım nişanlanmış ayrılmış olucak, bilmiyorum her şey korkutuyor beni

Nişanlanmış ayrılmış desinler ne olacak?
İnsanlar herşeyi konuşur, sen kendi mutluluğunu düşün.
Evlenince canın yanınca nişanlıyken nasıl farketmemiş, ayrılsaymış derler.
Bugün seni konuşurlar yarın beni. Dedikoducu teyzelerde gündem çok çabuk değişir.

Maalesef bu tür adamlar boşanmaya kalkanı öldürüyor işte. Haberlerde bunun nicelerini okuyoruz

Maalesef bu tür adamlar boşanmaya kalkanı öldürüyor işte. Haberlerde bunun nicelerini okuyoruz
Pislik herifler, artık gerçekten yeter yani. Hher gün kadın cinayetleri.. Yani bu daha haberlerde gördüğümüz, ya görmediklerimiz.
Gerçekten şu an konu sahibinin yaşadığı şeyleri yaşayan onlarca arkadaşım var. Ve o kadar acı bir durum ki...

Aileler erkek çocuklarını yetiştiremiyor maalesef. Kız çocuğu olunca her şeyde kısıtlıyorlar. Aman düzgün otur, düzgün konuş, elalem ne der diye ama erkek çocuğa padişah muamelesi yapılıyor. Gerekli eğitimi veremiyor. Bunlar da büyüyünce böyle pislik adamlar oluyor işte

Mutsuz, her gün şiddet gördüğün bir evlilik yapmak mı?
Yoksa her gün eziyet gördüğü bir nişanı atan genç kız olmak mı?
Nişan atmak boşanmak bunlar normalleşti artık. Adam adam olsun da bizde atmıyalım nişanı, boşamayalım dimi ama! Benim arkadaşım 1 ay önce nişan attı, şu an başkası olursa evlenebilirim diyor.
Bir arkadaşım da nişan atmıştı, ardından iyiki atmısım üzüldüğümde değmedi dedi.
Bir arkadaşım daha nişan attı, imam nikahlarıda vardı, hemde 2 hafta nişanlı kalmıştı. Adam sıkıyordu diye.
Bir kaç ay sonra başka biri ile tanıştı, bi süre sonra evlendi şu an gayette mutlu...

Evet maalesef öyle. Ben doğuluyum, burda yaşıyorum ve gerçekten artık erkek yücelten insanlardan bıktım. Bzm burda çok var böyleleri..

Sen nisanli degilmisin kuzum? ee aileler araya girecek is bozulacak korkma sakin kapiya gelirmis eee gelsin ne yapacak? geldigi gibi gider bak bu adam siddete meyilli simdi tavrini koymadigina pisman olursun birak ne iyi insanlar var
Siz korktuğunuz için korkunuzdan besleniyor. Eğer siz korkunuzu belli etmeseydiniz böyle davranamazdı.

Daha simdiden seni kısıtlıyorsa evlendikten sonra derecesi artabilir. Bir komşumuz vardı eşi tam bir hödüktü .bakkal market ihtiyacıni hatta regli dönemindeki ped ihtiyacini bile kaynanasina söylüyordu ,perde bile açamiyordu,3 yıl dayandı boşandı .

Ben bir kadinım ve bir erkek cocuk nasip oldu bana. Bencede kadin erkek farki vardir. Cünkü kadinlar erkekleride doguruyor buyütüyor, oyüzden oğluma hep arkadaslarinin hepsine güzel davran ,özelliklede kız arkadaslarina daha dikkatli ve kibar olmasini tembihliyorum. Evet bazi ailelerde erkek cocuk egemenligi var ama bazi kız cocuk anneleride kızlarini malesef hayata 1_0 yenik yetistiriyorlar.

Emin olun nişanlanmış ayrılmış olunca hiçbir şey olmuyor içinize sinmiyirsa ayrılın evlenip ayrılmak daha mi iyi

Şiddet konusunda bir şey söylemek için erken ancak nişanlının sana karışması bunlarla bitmeyecek. eye linerı bıraksan başka şeyler çıkacak. Allah kolaylık versin.

Küçük ve önemsiz görünen şeyler üzerinden kadın üzerindeki egemenlik alanının sınırlarını deneyen, maçolukla duygu sömürüsünü harmanlayan erkek sinsiliği mi woow....Serengeti düzlüklerinde yeni bi şempanze kralı doğuyor gerçekten. Afrikanın kadim tanrıları sabır selamet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…