- 15 Eylül 2020
- 358
- 182
-
- Konu Sahibi cikolatalipankek
Ama benim anlam veremediğim bir şey var, yanıma geldiği zaman süt içmiş kedi gibi oluyor böyle ne sinirleniyor ne öyle davranışları oluyor, ama mesaj veya aramaya gelince öyle oluyor..Yaşadığınız durum gerçekten çok üzücüAma inanın nişanlınızın çizdiği profil pek iyi değil
Evlenince 7/24 böyle olacak. Şimdi özlem var, yanyana ikenki kısıtlı vakti kavga ile harcamak istemez.Ama benim anlam veremediğim bir şey var, yanıma geldiği zaman süt içmiş kedi gibi oluyor böyle ne sinirleniyor ne öyle davranışları oluyor, ama mesaj veya aramaya gelince öyle oluyor..
Ay okurken içim şiştiBu arada telefonumu devamlı kurcalardı. Bu kim şu kim devamlı sorgu sual. Oynadığım oyunları bile bir dedektif edasıyla incelerdi. Hoşuna gitmeyen olursa o aynı senin nişanlın gibi benden değerli mi oyunun diye kavga çıkartıp sildirirdi. Bunlar gibi o kadar çok detay var ki şimdi hepsi aklıma gelmiyor. Ve bunlar artarak devam etti. İlk hafif kıskançlıklar başladı aman kıskanç işte dedim amasonra zıvanadan çıktı. Sağa baktın kabahat sola baktın kabahat. İnsanın kişisel bir alanı olur. Hatta sana bir şey diyeyim mi telefonda başkalarıyla konuşmamı kaydetmemi istedi. Dinleyecekmiş şaka gelir insana ama gerçek tabiki böyle bir şey yapmadım ama ne kadar sinir bozucu olduğunu tahmin edersin.
Aman Allahım....Yemin ederim yazdıklarının hepsinin birebir aynısını yaşıyorum, sende kendimi gördüm resmen. Çarşıda esnaflar müşteri çekmek için çağırır eder ya, neymiş o adam bana buyur gel abla derken adamın gözüne ısrarla bakmışım da, her zaman insanların gözüne gözüne bakıyormuşum da. Kendimi bilmiyorum sanki. Valla bileniyorum dün mesela yine çok şiddetli kavga ettik, beni üzdü ve hatta ağlattı, anlatmasına rağmen ne bir özür diledi ne de gönlümü aldı, daha gelmiş diyor ki durduk yere keyfimizi bozdun beni sinir ettin. Ondan kurtulmak istesemde o beni rahat bırakmaz, ona bitirmek istiyorum desem tepkisini düşünemiyorum
Ya sen kendini kandırıyorsun ya da adam çift kişilikli.Ama benim anlam veremediğim bir şey var, yanıma geldiği zaman süt içmiş kedi gibi oluyor böyle ne sinirleniyor ne öyle davranışları oluyor, ama mesaj veya aramaya gelince öyle oluyor..
Ya yemin ederim artık her gün o kişi yüzünden moralimi keyfimi bozmaktan yoruldum, ağlamaktan yoruldum.. evde bir sorunları olmuş morali bozuldu geldi bana anlattı ona destek oldum falan filan, sonra aradan yarım saat geçti ve onun bana söylediği küçük bir yalanı öğrendim gittim ona dedim neden böyle böyle yapıyorsun. Bana diyor ki sen bana destek değil köstek oluyorsun, moralim bozukken bile üzerime geliyorsun, sana artık derdimi bile anlatmıcam çünkü moralim bozukken beni daha çok üzüyorsun diyor, o kadar baskı yapıyorsun ki en ufak şeyi bile senden gizlemek zorunda kalıyorum diyor? Haklı olduğum halde suçu bana devrediyor.Ya sen kendini kandırıyorsun ya da adam çift kişilikli.
Her türlü sıkıntıdasın.
Kadın cinayetleri de mi ders olmuyor ayol bu nasıl bir vazgeçilmez erkek???
Nişanlanmış ayrılmış desinler ne olacak?Ya yemin ederim artık her gün o kişi yüzünden moralimi keyfimi bozmaktan yoruldum, ağlamaktan yoruldum.. evde bir sorunları olmuş morali bozuldu geldi bana anlattı ona destek oldum falan filan, sonra aradan yarım saat geçti ve onun bana söylediği küçük bir yalanı öğrendim gittim ona dedim neden böyle böyle yapıyorsun. Bana diyor ki sen bana destek değil köstek oluyorsun, moralim bozukken bile üzerime geliyorsun, sana artık derdimi bile anlatmıcam çünkü moralim bozukken beni daha çok üzüyorsun diyor, o kadar baskı yapıyorsun ki en ufak şeyi bile senden gizlemek zorunda kalıyorum diyor? Haklı olduğum halde suçu bana devrediyor.
Artık tahammülüm kalmadı bu ilişki böyle böyle yürümez farkındayım, bir insan ilişkide mutlu olmalıyken bende hep böyle bir tartışma mutsuzluk göz yaşı..
ayrılmak bitirmek istiyorum ama daha nişan yapalı sadece bir ay oldu, çevremdeki tepkilerden korkuyorum, belki insanlar bana yanlış gözle bakıcak..Adım nişanlanmış ayrılmış olucak, bilmiyorum her şey korkutuyor beni
Maalesef bu tür adamlar boşanmaya kalkanı öldürüyor işte. Haberlerde bunun nicelerini okuyoruzAman Allahım....
Bir arkadaşımın eşi böyle. Kız terketti en son adam yalvardı yakardı kız yine dönmedi. Kızın ailesi kızım o kadar özür diledi ayıp olur git dedi. Arkadaşım ağlaya ağlaya geri gitti. Oysa boşanmak istiyodu, ondan nefret ediyorum, affetmek istemiyordum keşke ailem yanımda olsaydı dedi.
Şu an adam aynı.
Kıza diyormuş ki benden ayrılıp başkası ile evleneceğini mi sanıyorsun. Eğer boşanırsan seni öldürürüm....
Pislik herifler, artık gerçekten yeter yani. Hher gün kadın cinayetleri.. Yani bu daha haberlerde gördüğümüz, ya görmediklerimiz.Maalesef bu tür adamlar boşanmaya kalkanı öldürüyor işte. Haberlerde bunun nicelerini okuyoruz
Aileler erkek çocuklarını yetiştiremiyor maalesef. Kız çocuğu olunca her şeyde kısıtlıyorlar. Aman düzgün otur, düzgün konuş, elalem ne der diye ama erkek çocuğa padişah muamelesi yapılıyor. Gerekli eğitimi veremiyor. Bunlar da büyüyünce böyle pislik adamlar oluyor iştePislik herifler, artık gerçekten yeter yani. Hher gün kadın cinayetleri.. Yani bu daha haberlerde gördüğümüz, ya görmediklerimiz.
Gerçekten şu an konu sahibinin yaşadığı şeyleri yaşayan onlarca arkadaşım var. Ve o kadar acı bir durum ki...
Mutsuz, her gün şiddet gördüğün bir evlilik yapmak mı?Ya yemin ederim artık her gün o kişi yüzünden moralimi keyfimi bozmaktan yoruldum, ağlamaktan yoruldum.. evde bir sorunları olmuş morali bozuldu geldi bana anlattı ona destek oldum falan filan, sonra aradan yarım saat geçti ve onun bana söylediği küçük bir yalanı öğrendim gittim ona dedim neden böyle böyle yapıyorsun. Bana diyor ki sen bana destek değil köstek oluyorsun, moralim bozukken bile üzerime geliyorsun, sana artık derdimi bile anlatmıcam çünkü moralim bozukken beni daha çok üzüyorsun diyor, o kadar baskı yapıyorsun ki en ufak şeyi bile senden gizlemek zorunda kalıyorum diyor? Haklı olduğum halde suçu bana devrediyor.
Artık tahammülüm kalmadı bu ilişki böyle böyle yürümez farkındayım, bir insan ilişkide mutlu olmalıyken bende hep böyle bir tartışma mutsuzluk göz yaşı..
ayrılmak bitirmek istiyorum ama daha nişan yapalı sadece bir ay oldu, çevremdeki tepkilerden korkuyorum, belki insanlar bana yanlış gözle bakıcak..Adım nişanlanmış ayrılmış olucak, bilmiyorum her şey korkutuyor beni
Evet maalesef öyle. Ben doğuluyum, burda yaşıyorum ve gerçekten artık erkek yücelten insanlardan bıktım. Bzm burda çok var böyleleri..Aileler erkek çocuklarını yetiştiremiyor maalesef. Kız çocuğu olunca her şeyde kısıtlıyorlar. Aman düzgün otur, düzgün konuş, elalem ne der diye ama erkek çocuğa padişah muamelesi yapılıyor. Gerekli eğitimi veremiyor. Bunlar da büyüyünce böyle pislik adamlar oluyor işte
Siz korktuğunuz için korkunuzdan besleniyor. Eğer siz korkunuzu belli etmeseydiniz böyle davranamazdı.Sen nisanli degilmisin kuzum? ee aileler araya girecek is bozulacak korkma sakin kapiya gelirmis eee gelsin ne yapacak? geldigi gibi gider bak bu adam siddete meyilli simdi tavrini koymadigina pisman olursun birak ne iyi insanlar var
Aileler erkek çocuklarını yetiştiremiyor maalesef. Kız çocuğu olunca her şeyde kısıtlıyorlar. Aman düzgün otur, düzgün konuş, elalem ne der diye ama erkek çocuğa padişah muamelesi yapılıyor. Gerekli eğitimi veremiyor. Bunlar da büyüyünce böyle pislik adamlar oluyor işte
Ona korktuğumu hissettirmedim, belli etmedim içime böyle bir düşünce olduğunu bilmiyorSiz korktuğunuz için korkunuzdan besleniyor. Eğer siz korkunuzu belli etmeseydiniz böyle davranamazdı.
Emin olun nişanlanmış ayrılmış olunca hiçbir şey olmuyor içinize sinmiyirsa ayrılın evlenip ayrılmak daha mi iyiYa yemin ederim artık her gün o kişi yüzünden moralimi keyfimi bozmaktan yoruldum, ağlamaktan yoruldum.. evde bir sorunları olmuş morali bozuldu geldi bana anlattı ona destek oldum falan filan, sonra aradan yarım saat geçti ve onun bana söylediği küçük bir yalanı öğrendim gittim ona dedim neden böyle böyle yapıyorsun. Bana diyor ki sen bana destek değil köstek oluyorsun, moralim bozukken bile üzerime geliyorsun, sana artık derdimi bile anlatmıcam çünkü moralim bozukken beni daha çok üzüyorsun diyor, o kadar baskı yapıyorsun ki en ufak şeyi bile senden gizlemek zorunda kalıyorum diyor? Haklı olduğum halde suçu bana devrediyor.
Küçük ve önemsiz görünen şeyler üzerinden kadın üzerindeki egemenlik alanının sınırlarını deneyen, maçolukla duygu sömürüsünü harmanlayan erkek sinsiliği mi woow....Serengeti düzlüklerinde yeni bi şempanze kralı doğuyor gerçekten. Afrikanın kadim tanrıları sabır selamet versinBen kendimi bildim bileli her zaman eyeliner benim olmazsa olmazımdır, nişanlımda bilir bunu 2 senedir beraberiz ve en başından beri bile hep eyeliner çekerdim, birden bire beyefendi tutturmuş artık eyeliner çekmeni istemiyorum cart curt dedi, bende sinirlendim saçmalama istersen ne o öyle çocuk gibi kısıtlama yapıyorsun, özgürlüğümü kısıtlayamazsın dedim, istediğin her şeyi söyle ama bu dediğini hiç umursamam dedim. Sonra diyor ki "insan der ki nişanlım istemiyorsa onu kırmayayım der çekmez, beni umursamıyorsun eyeliner kadar değerimiz yok" diyor, çok saçma sapan bi konu yani böyle çocukça şeyler için kıskançlık yaratıyor her zaman özgürlüğümü kısıtlamak istiyor bu duruma sinir oluyorum.
+ konuşup ederken şakasınada olsa bana diyor ki "şöyle yaparsan döverim seni" veya "ağzını kırarım" benim dikkatimi çekti ve tavrımı gösterdim "hayırdır şiddete meyilli misin ne bu konuşmaların, bana bir el kaldır gör bak ne oluyor, ilk işim babam ve abimi çağırır onlarda bi güzel seni döver dedim, ben babamdan bir tane şamar yememişim sen mi dövücen dedim. Sonra dedim ki erkekliğine yakıştırıyorsan bir kadına el kaldırmayı buyur gel döv, sonra polis mahkemeyle uğraşırız dedim. Bu konu hakkında çok hassasım, her şeyi döverime falan bağlıyor ve benim sinirimi bozuyor, şimdiye kadar hiç bir kez olsun öyle bi şeyimiz olmadı ama evlendikten sonra yaparsa ya diye içimde şüphe var.
ben ona mesela şakalaşırken diyorum evlendikten sonra döveriz he birbirimizi falan, saçamala sana elim kalkamaz sana ben asla kıyamam falan filan diyor ama ülkemizde maalesef olan bitenleri gördükçe insan korkmuyor değil, ister istemez insan ya bende öyle olursam diye düşünüyor psikolojik olarak