• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım beni aldatıyor mu sizce?

ahlaksız insan ya annesi babasının dibine düşmüş işte nasıl bi ailede büyüdüğü belli allah sabır versin arkadaşım.. eminim çok üzülmüşsündür, ama üzülme hatta sevin ipten döndüm diye.. bütün mutluluklar senin olsun bundan sonra

bak canım iki tür nişanlı erkek vardır.bazıları sonunda nişanlandığı için,evliliğe bir adım attığını hisseder ve daha çok sahiplenir,daha çok heveslenir,e ailelerde durumu bildiği için bu durumu kullanır her boş vaktini evleneceği kadınla geçirmek ister,
diğer tür nişanlı erkekse evliliğe adım attığını kavrayınca çapkınlık yapamayacağını anlar ve tutuşur.evlenmeden hatta çoğu zaman evlendikten sonra da bütün fırsatları değerlendirir.ben sanmıyorumki böyleleri evine karısına bağlı olsun evlenince.

seninki 2. gruba giriyor sanırım,fikirlerini etkilemek istemem ama tecrübelerim bu yönde

Son durumu anlatmak istiyorum.
Bunu da anlattıktan sonra bir daha yazmayacağım.
Nişanlım bu olayın üzerinden 3-4 gün geçtikten sonra benimle konuşmak istedi. Kabul ettim. Buluştuk konuştuk. Asla beni aldatmadığını, o siteye en son ne zaman bile girdiğini hatırlamadığını yeminler ederek anlattı. Peki kendisi girmiyorsa kim giriyordu? Onu da teknik bir açıklaması varmış, anlattı. Şimdi uzun uzadıya burda anlatmaya gerek yok. Olabilir mi? Belki. Ya ona inanacaktım ya da sana asla inanmıyorum diyip kesin olarak bitirecektim.
Peki dedim. Sana inanıyorum. Bu konuyu da burada kapatıyorum. Ama bir daha bu tarz bir şeyle karşılaşırsam ne olacağını biliyorsun, dedim.

Bunun üzerine ne olmasını beklersiniz kızlar? Nişanlımın sevinçten deliye dönüp etrafımda pervane olmasını, her şeyin daha iyiye güzele gitmesini değil mi?
Ben de öyle bekledim ama yanıldım.
Nişanlım birdenbire sanki benim yüzümden bu nişan atılmaya kadar varmış da sonra kendisi beni affetmiş gibi derin düşüncelere dalmaya başladı. Sürekli "korkuyorum" lafları. "Sen beni ya yine bırakırsan" lafları.

Buluşup konuştuktan 3 gün sonra, eften püften bir sebeple benimle bütün gün mesajlaşarak tartıştı ve sonuç olarak bir anda "bitti artık kasmaya gerek yok" dedi ve o akşam ailesi geldi. Neye uğradığımı anlayamadan yüzükler, takılar, eşyalar verildi alındı. Bu iş bitti.
Nişanlım aramadı, sormadı, barışmışken neden durduk yere bir anda bitirmeye karar verdi bilmiyorum.
Sonuç olarak bu hikaye böyle sona erdi.

Son düzenleme:
canım hakkında her şeyin hayırlısı olsun.konuyu en başından beri okudum ve inan sen sonradan barışarak bile ona büyük bir erdem göstermişsin.buna rağmen o bitirmişse bir şeyleri bırak gitsin.kalmasına değmez.çünkü suçlu olduğu her halinden belli.ben eskiden bir erkek arkadaşımda buna benzer sorunlar yaşadım ve inan çok acı çektim.sonra affettim senin gibi.ve bende her şeyin güzel olmasını bekledim ama ne oldu? bana cehennem gibi bir ilişki yaşatmaya başladı.amacı benim ondan soğuyup ayrılmamdı.bende 1 hafta dayanabildim ayrıldım.ki sen evliliğin ucundan dönmüşsün.şimdi aklıma geldiğinde bile hala nefret ediyorum yaşattıklarından.inan sen en karlı yerden dönmüşsün ve umarım bundan sonra mutlu olursun.hiç takma kafana

konuyu başındn sonuna kadar bende okudum nişanlın seninle bilerek barıştı çünkü nişanı senin atman ona ağır geldi o da kendini bir şekilde affettirip son darbeyi o vurmak istedi malesef egosuna yenik düştü bence

konuyu başındn sonuna kadar bende okudum nişanlın seninle bilerek barıştı çünkü nişanı senin atman ona ağır geldi o da kendini bir şekilde affettirip son darbeyi o vurmak istedi malesef egosuna yenik düştü bence

Aynen katılıyorum.Biz kadınlar hiç gurularını düşünmüyor aldatıldıklarında seviyorum bırakamıyorum diye kendilerini yerden yere vuruyorlar.Ama el oğlu sırf egolarını tatmin etmek için hiç düşünmeden silip atıyor deilmi hemde kendisinin suçlu olduğu halde.Biz kadınların elinde kalan ne ''Aldatılmak,Affetmek,Terkedilmek''...Bu kadar basit işte...

resmen ben bitiririm sen benden ayrılamazsın durumuna getirmiş adam ve öyle de yapmış. çok üzüldüm senin adına. iyiki bunlar şimdi oldu evlendikten sonra olsaydı allah korusun. boşver önüne bak. seni hak eden biri çıkacaktır karşına. o adama üzülmeye bile değmez

Hayırlısı olsun,umarım karşına çok çok daha mükemmel insanlar çıkar ve çok mutlu olursun,senin de ahın onda kalmaz,adam değilmiş naparsın? Unutursun kimler unutulmuyor ki...

annem diyor ki
kim ne derse desin kendisi aldatıldığı düşünüyosa ve nişanlısına gvenmiyorsa olmaz
bnde öyle düşünüyorum varsa böyle bişi kendin hissedersin emin ol

ya bakk sen şımdı ona ben maıllerını karıştırırken bole bışı gordum desen bu kesınlıklee yalanlıcak bana aıt deıl bı arkadaşımın profılı fılan dıcek artık erkeklerı tanıyorum mutlaka bı cevapları vardır ama bız kadınları kandırmaları zor sen hıssedersn zaten aldatıldıgını..he bıde bu cevap vermıosa belkıde artık gırmıodur sıteye ne bıleyım bence araştır onun oldugundan emın ol hatta konuşmaaya çalışşş samımı ol ve buluşmaya davet et bakalım ne dıcek kabul ederse karşısına sen çıkarsn buluşma yerınde ve ozaman ıtırazda edemezz.. ay ne bıleyım zor bi durum canım ya allah sabır versn benımde nışanlım var allah krusun duşunemıyorum bole bı olayı ama oldu dıelım anında terkederım asla ble bişiye tahammul edemem evlı olsam bıle hıc farketmez resti çekerdim heralde .. daha nışanlıyken bunu yapabılıosa duşun evlıyken neler yapar yol yakınken gel sen bu işten vazgeç başını yakma bencee..herşeyde bı hayır vardır bak evlenmeden bole bişiyini yakalıosun bundada vardır bı ışarettt..

bence huylu huyundan vaz geçmez keşke biraz tanıyıp nişanlansaydınız ama şuanda ciddi bir birlikteliği olmasa için bile olsa yaptığı şey hiçde hoş değil bence sanalda olsa sizi aldatıyor biran önce konuşun kendini savunmasıda sizi etkilemesin seviyorsanız siz bilirsiniz ama o olmasada olur artık diyosanız uzatmayın bence üzülmeyinde kimse vazgeçilmez değildir bence üzülmeyede değmez...

laale kesinkes eminim onun olduğundan.
fotoğrafları var.
ondan başkasının bilemeyeceği ona ve hayatına ait ayrıntılardan bahsetmiş.
yazım tarzı filan hep o.
kesinkes eminim.

Buraya böyle yazıp söylediklerine hemen ikna olmuşsun. Keşke sen terk etseydin ona güzel bi ders olurdu... Hakkında hayırlısı olsun, evlendikten sonra gerçek yüzünü görsen daha mı iyiydi boşver...

lütfen okuosan ne olduğunu nişan atıldıktan sonra aranıp aranmadığını vs yaz...sana yana yakıla geri döncek çıldırcak ama sen başka rüzgarlara yelken bile açmış olcaksın herşey gönlünce olsun.

Son durumu anlatmak istiyorum.
Bunu da anlattıktan sonra bir daha yazmayacağım.
Nişanlım bu olayın üzerinden 3-4 gün geçtikten sonra benimle konuşmak istedi. Kabul ettim. Buluştuk konuştuk. Asla beni aldatmadığını, o siteye en son ne zaman bile girdiğini hatırlamadığını yeminler ederek anlattı. Peki kendisi girmiyorsa kim giriyordu? Onu da teknik bir açıklaması varmış, anlattı. Şimdi uzun uzadıya burda anlatmaya gerek yok. Olabilir mi? Belki. Ya ona inanacaktım ya da sana asla inanmıyorum diyip kesin olarak bitirecektim.
Peki dedim. Sana inanıyorum. Bu konuyu da burada kapatıyorum. Ama bir daha bu tarz bir şeyle karşılaşırsam ne olacağını biliyorsun, dedim.

Bunun üzerine ne olmasını beklersiniz kızlar? Nişanlımın sevinçten deliye dönüp etrafımda pervane olmasını, her şeyin daha iyiye güzele gitmesini değil mi?
Ben de öyle bekledim ama yanıldım.
Nişanlım birdenbire sanki benim yüzümden bu nişan atılmaya kadar varmış da sonra kendisi beni affetmiş gibi derin düşüncelere dalmaya başladı. Sürekli "korkuyorum" lafları. "Sen beni ya yine bırakırsan" lafları.

Buluşup konuştuktan 3 gün sonra, eften püften bir sebeple benimle bütün gün mesajlaşarak tartıştı ve sonuç olarak bir anda "bitti artık kasmaya gerek yok" dedi ve o akşam ailesi geldi. Neye uğradığımı anlayamadan yüzükler, takılar, eşyalar verildi alındı. Bu iş bitti.
Nişanlım aramadı, sormadı, barışmışken neden durduk yere bir anda bitirmeye karar verdi bilmiyorum.
Sonuç olarak bu hikaye böyle sona erdi.
offffff offfffff.......ne geri...li ymis yaaa...özurdileyipte dolanacagina....
Allah Allah sok oldum:53:bu cocuk oyuncagimiymis....kurtulmussun sadaka ver bari...evlensen goresin neler yapardi....o sitelerde gece boyu ne isi varmis...niyeti bastan belli nisanlisi oldugunun farkina varsaydi bunlari asla yapmazdi....gecmis olsun zaman degisti gencler degisti....hersey cabucak harcanabiliyor...cok korkunc....bizim zamanimizda ayip vardi....kasimizi kaldirip bir erkege bakamazdik...dogal olarakda esimizinde oyle olmasini isterdik....gorucu usulune her zaman inanmistirim...gorucu usulu daha iyi ne derseniz deyin daha az tehlikesi var bence...

canim allah yardimcin olsun gercekden cok üzüldüm senin adina ama bosver o üzülsün senin gibi birini kaybettgi icin bncede en dogrusu bitirmen olur bu iliskiiyi sonucda nisanli bir insanin öyle sayfalarda ne isi var yada iliskisi olan bence bunu yapan ilerde direkt olarakda aldatir ki buda aldatmadir bence

iyiki tekrardan biraz olumlu yaklaşıp onun bitirmesini sağlamışın vicdanın bi ömr rahat olcak .. tekrar konuşulmsaydı sen kendi kendini yicektin acaba abartıyomuyum diee en güzeli olmuşş kaybedendeee bellii..

Bahsettiğiniz site S ile başlayıp M ile biten meshur arkadaşlık sitesiyse; kadınların mesaj yazma hakkı var fakat erkeklerin gold üye olmadıkları sürece ( para ödemedikleri) mesaj yazma ve mesajlara cevap verebilme hakları yok.Bu sebeple cevap veremiyordur.Sadece göz kırpma hakları var.Nişanlınızı faka basmak istiyorsanız mail adresi göndermelisiniz.Ancak msn de görüşebilirsiniz istediğiniz şekilde.

Nişanlınızın yüzüne herseyi vururken karşılacağınız şey özür dilemesinden önce,sizin o sitede ne aradığınızdır.Zeytinyağ gibi üste çıkmak isteyeceğinden;o siteye üye olduğunu nasıl öğrendiğinizi,oraya profil açmanızın onu faka basmak için olup olmadığını nereden bileceğini,oraya uzun süredir üye olup olmadığınızı nereden bileceğini,siz ona güvenmiyorsanız bu durumda,bu öğrendiklerinden sonra asıl onun artık size güvenmediğini,bu nişanı artık önce kendinin istemediğini vs. bir sürü şey duyacaksınız :40: onu faka basmak actıgınız msn adresinizde başkalarıyla görüşmediğinizin ne malum olduğunu vs. daha neler neler...özür dileyip ayaklarınıza kapanacagını,utanacagını falan hayal ediyorsunuzdur aksi bir durumla karşılaştığınızda ki dusunduğunuzun dısında davranma olasılığı %90 şoka girmeyin altta kalmayın diye yazma gereği duydum tüm bunları.

Ha ayrıca; üyeliğin kendisine ait olmadığını,arkadaşının onun bilgisayarından giriş yaptığını,sizinle tanışmadan önce o profili açtığını ama şimdi arkadaşının kullandığını vs.de söyleyebilir.

Erkekler o tür sitelere bir kere bulaşmayagörsün her fırsatta gizli gizli dadanıyorlar.Parasız çapkınlık yapabilme fırsatını hangisi geri çevirir ki?

Back