- 27 Ekim 2022
- 5.373
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.490
- 178
- Konu Sahibi seydaduymaz
Bosanmaniz mumkunse beklemeyin bosanin. Adam sizi sevmiyor hic bir zamanda eskiyi unutmicak bosuna beklemeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanımadan lütfen böyle konuşmayın böyle bir insan değil ben yaşımı 17 olarak yalan söylemiştim gerçeği düğüne yakın öğrendi. Öyle iğrençlikleri olmadı asla benim okumam için elinden geleni yaptı. Dil öğrenmem için kurslara gönderdi. Ki hala benim gelişmem için her şeyi yapıyor. Sadece duygusal olarak beni üzüyor. Bunun dışından lütfen farklı ithamlarda bulunmayın. Ben belki ayrılırım ama böyle çirkin şeyleri hak etmiyor.Bu evlilik falan değil bir kere, çocuk tecavüzü bunun adı... Evinizdeki adam da eşiniz değil, pedofili bir sapık...
Pislik herif kimbilir şimdi hangi ilkokulun önünde, hangi sabiye kafayı taktı acaba da size boyle sırt çevirmiş .... Verin şunun adını başka çocukların canını yakmadan polise biz bildirelim, siz de kurtarın kendinizi...
Kocanız siz evlendiğinizde kaç yaşındaydı ???????Tanımadan lütfen böyle konuşmayın böyle bir insan değil ben yaşımı 17 olarak yalan söylemiştim gerçeği düğüne yakın öğrendi. Öyle iğrençlikleri olmadı asla benim okumam için elinden geleni yaptı. Dil öğrenmem için kurslara gönderdi. Ki hala benim gelişmem için her şeyi yapıyor. Sadece duygusal olarak beni üzüyor. Bunun dışından lütfen farklı ithamlarda bulunmayın. Ben belki ayrılırım ama böyle çirkin şeyleri hak etmiyor.
19Kocanız siz evlendiğinizde kaç yaşındaydı ???????
Reşitmiş. Şikayet edilmesi için yeterli bir sebep bence. Kendi ailenize bile dava açabilirsiniz. 6 yaşında evlendirilen kızı hatırlatmak istemiyorum ama haklı olduğu çıktı ortaya. Resmen pedofili biriyle evlenmişsiniz 15 ne demek ? Yaşımı 17 söyledim dediniz ama inandırıcı değil.
İyi de güzelim o yaşta nasıl nikâh kıydınız? Aileniz niye engel olmadı? Sen objektif bakamiyorsun şu anda duruma ama 15 yaşında bir çocukla yatağa giren adam sapiktır, ötesi berisi aması yoktur bu işin...Tanımadan lütfen böyle konuşmayın böyle bir insan değil ben yaşımı 17 olarak yalan söylemiştim gerçeği düğüne yakın öğrendi. Öyle iğrençlikleri olmadı asla benim okumam için elinden geleni yaptı. Dil öğrenmem için kurslara gönderdi. Ki hala benim gelişmem için her şeyi yapıyor. Sadece duygusal olarak beni üzüyor. Bunun dışından lütfen farklı ithamlarda bulunmayın. Ben belki ayrılırım ama böyle çirkin şeyleri hak etmiyor.
Reşitmiş. Şikayet edilmesi için yeterli bir sebep bence. Kendi ailenize bile dava açabilirsiniz. 6 yaşında evlendirilen kızı hatırlatmak istemiyorum ama haklı olduğu çıktı ortaya.
6 ay sonra resmi nikahımız olmuştu mahkeme izin verdi teşekkür ederim beni düşündüğünüz. 16 yaşında mahkeme izni ile nikah yapılıyordu benim evlendiğim zaman birde konu benim yazdığımın dışına çıktı. Ama yinede teşekkür ederim.İyi de güzelim o yaşta nasıl nikâh kıydınız? Aileniz niye engel olmadı? Sen objektif bakamiyorsun şu anda duruma ama 15 yaşında bir çocukla yatağa giren adam sapiktır, ötesi berisi aması yoktur bu işin.
Daha askerliğini yapmamış adama, 15 yaşında kızla düğün dernek yapmazlar, nişanı uzatır, askerliğin bitmesini beklerler..... Bizi yumuşatmak, eşini korumak için onun yaşını küçük yaziyorsan yapma...Gerçekleri yaz yardım edelim.... Resmi nikahiniz var mı?
Evet var teşekkür ederim.Daha askerliğini yapmamış adama, 15 yaşında kız vermezler, nişanı uzatır, askerliğin bitmesini beklerler..... Bizi yumuşatmak, eşini korumak için yaşını küçük yaziyorsan yapma...Gerçekleri yaz yardım edelim.... Resmi nikahiniz var
Eşin şu anda kaç yaşında?Evet var teşekkür ederim.
Canım Piraye sert söylese de haklı. Kız evladın var mı bilmiyorum ama olduğunu farz et, 15 yaşındayken evlenmesini ister misin? 15 yaşında kızınla evlenmeye kalkan adama aaa ne iyi adam der misin?6 ay sonra resmi nikahımız olmuştu mahkeme izin verdi teşekkür ederim beni düşündüğünüz. 16 yaşında mahkeme izni ile nikah yapılıyordu benim evlendiğim zaman birde konu benim yazdığımın dışına çıktı. Ama yinede teşekkür ederim.
Asıl konunun bu olması lazım zaten, pedofili sapıkla ona kız çocuğu hediye edilmesi. Ya siz ne ara ortaokul okudunuz ne ara görücü kabul etmeye başladınız? Benim de 15-17 yaşında kızlarım var. Benim kapıma gelseler polis çağırır ihbar ederim millet düğün dernek yapıyor. Görücüye geldiği gün kimse yok demiş yalan söylemiş, hem yalamcı hem korkak hem sapık. Bu rezil yaratığa şiirler şarkılar mı yazıyorsunuz bir de? Sizi koruyan kollayan olmamış, bari siz çocuklarınızı koruyun bunlardan. Bu adam 10 kadınla gezse siz ayrılmazsınız bundan, o yüzden ben pas geçiyorum bu konuyu. Dünyanın en normal şeyi gibi yazıp insanın sinirlerini zıplatmayın. Bir dilek tut gerçek olacak deseler, çocukla yatağa girip hamile bırakan adamlar dermansız hastalığa yakalanıp kıvranarak ölsünler derim.6 ay sonra resmi nikahımız olmuştu mahkeme izin verdi teşekkür ederim beni düşündüğünüz. 16 yaşında mahkeme izni ile nikah yapılıyordu benim evlendiğim zaman birde konu benim yazdığımın dışına çıktı. Ama yinede teşekkür ederim.
Kaç yıldır biliyorsunuz bu durumu?Allah affetmesin bunu hiç kimse hak etmiyor. Keşke akıllarındaki ile evlenseler.
+10000
Şeyda hanım lütfen görülmeye duyulmaya çalışmayın. 11 senedir kimi düşünüyorsa bırakın düşünsün. Siz çocuklarınızla bir hayat kurun. Aynı evin içinde ama onsuz. Size yaptığını yapın katmayın onu hiç bir planınıza. Kendinizde gücü bulduğunuzda zaten evden gönderirsiniz ya da saksı gibi bir kenarda yaşasın. Her şeyini ona feda eden kadının vazgeçtiğini görsün. Size mutluluklar dilerim.Bu gün artık hiç bir şeyin kar etmediğini anladım zaten kalbimi kırdığı halde rahatça uykuya geçti. Halbuki ben hasta olduğum gün bile onun için herşeyi yapıyordum.