canım sen yanlışı başta yapmışsın. gerekirse, bin tane bile profil kurup ne yapıp edip onunla konuşmalıydın. ya yüz yüze bir görüşme, yada tl numarası falan almalıydın ozaman inkar edemezdi seninde ilerde acaba doğru söylüyor olabilir mi gibi bir düşünce aklının ucundan bile geçmezdi. keşke bunu yapmış olsaydın..
Neyse hayırlısı olsun hakında..
bu konu bir süre aklımı çok kurcaladı. acaba gerçekten günahını mı alıuorum diye düşündüm.
ama hayır.
ona dedim ki peki mailini aç o zaman.
bu zamana kadar ondan asla ama asla böyle bir şey istememişimdir. telefonunu bile elime alıp bakmamışımdır.
açmadı.
mailini aç sadece açtığını görmek istiyorum dedim. bana maille mi güveneceksen istemiyorum öyle güvenmeni dedi ve açmadı.
açmıyorsan bu iş bitiyor dedim.
yine açmadı.
şimdi sizce,
bir erkek
güveni sarsılan, kafasında soru işaretleri oluşan nişanlısını rahatlatmak için elinden ne geliyorsa yapar mı
yoksa
gurur yapıp "sen bana güvenmiyorsun" diyerek nişanın atılmasını göze mi alır?
hangisi?
ben böyle bir durumda olsam, suçsuz olduğum halde nişanlım bana bir türlü inanmasa...
evet kırılırım.
ama onu ikna etmek için, bu sevgiyi harcamamak için, emeklerin boşa gitmemesi için ne gerekiyorsa yapardım.
kapısında yatardım.
yalvarırırdım.
ufak da olsa bişeyler sakladıysam, açık yüreklilikle söyler, af diler, yeter ki bana güven beni sev ama aklında soru işareti kalmasın derdim.
düşünüyorum düşünüyorum çıldıracak gibi oluyorum.
annesi annemi aradı. kızınız kesin kararlı mı? bitecek mi diyor diye sordu.
anneme bu işin bu sepeten bittiğini söyleyememiştim.
rezil olmasına gönlüm elvermedi.
çok sıkıştırdı ailem beni ama söyleyemedim işte.
annem telefonda annesine sordu neden böyle oluyor oğlana sorsanıza diye.
annesinin cevabı: "ay üstüne gidemiyoruz biz onun pek"
nasıl yani???
nişan atılıyor ve sen oğlunu kenara çekip bu iş neden bitiyor diye soramıyorsun? beni bile aramadı annesi kızım neler oluyor diye.
ve şöyle demiş anneme:"hediyeler kalsın önemli değil nişan takılarını verirsiniz sadece"
bak bak bak!
yani her şeyin bitmesi kabullenildi takı alıp verme konuşuluyor!!!
bu nasıl iş aklım almıyor benim!
anneme söyledim sonradan, sebep budur dedim.
ah keşke söyleyeydin de anasının yüzüne vuraydım dedi.
nişanlımdan hala ses yok.
aklım almıyor olanları.